Een herbruikbaar niet-medisch mondkapje kopen?

Volgens de nieuwste maatregelen tegen het coronavirus in Nederland is het vanaf 1 juni a.s. verplicht om in het openbaar vervoer een niet-medisch mondkapje te dragen. Een dergelijk mondkapje heeft als belangrijkste doel het beschermen van andere reizigers tegen besmetting. Ook in andere situaties kan een mondmasker aan te raden zijn, bijvoorbeeld bij een bezoek aan de kapper of de fysiotherapeut, of tijdens het winkelen of boodschappen doen.

Waarom mondkapjes kopen via Fietsparadijs.com?
Op Fietsparadijs bieden wij nu ook niet-medische mondkapjes aan. Op de fiets is het dragen van een mondmasker natuurlijk niet nodig, maar misschien op de plek van bestemming wel. Het is in elk geval handig om er altijd eentje bij u te hebben. Het bekende en betrouwbare Italiaanse fietskledingmerk Outwet is herbruikbare mondkapjes gaan produceren, waardoor het voor ons gemakkelijk is om deze te bestellen. Wij werken immers al samen met de leverancier van Outwet-producten.

De kwaliteit van deze niet-medische mondkapjes
De drielaagse mondmaskers die we aanbieden, zijn gemaakt van waterafstotend en ademend materiaal en zitten comfortabel. De buitenste laag is gemaakt van zeer ademend polypropyleen en de binnenlaag is een combinatie van polyester en polypropyleen. Deze mondkapjes dienen vooral om het risico op het besmetten van andere mensen te verkleinen, en zijn niet geschikt voor medisch gebruik. We verkopen deze mondkapjes per 10 stuks.

Het juiste gebruik van een mondkapje
Ontsmet altijd uw handen met water en zeep of een desinfecterende handgel voordat u het mondkapje aanraakt. Zorg dat u alleen de buitenkant van het mondkapje aanraakt. Plaats het masker over uw neus en mond en bevestig de elastieken band om uw hoofd. Het is belangrijk dat het kapje goed aansluit, zodat er geen ruimte is tussen het kapje en uw gezicht. Als u het masker afdoet, doet u dit het beste door het masker alleen bij het elastiek vast te pakken. Was of ontsmet direct na het afdoen van het mondmasker uw handen en leg het mondmasker op een veilige plek.

Herbruikbare mondmaskers
De mondmaskers kunnen meerdere keren gebruikt worden, maar dienen na elk gebruik gewassen te worden. U kunt de kapjes het beste met de hand wassen, in water met een temperatuur van ca. 30 graden, met neutrale wasmiddelen. Eventueel kunnen desinfecterende middelen worden toegevoegd. De kapjes mogen niet gebleekt of chemisch gereinigd worden en kunnen niet in de droger. De mondkapjes gaan maximaal 10 wasbeurten mee, daarna neemt de beschermende werking af. U kunt de mondmaskers het beste bewaren op een droge en donkere plek.

Let op: een niet-medisch mondkapje geeft geen volledige bescherming en kan daarom volgens het RIVM geen vervanging zijn voor het afstand houden van anderen, de voorgeschreven hygiënemaatregelen en de (thuis)isolatie van personen met gezondheidsklachten.

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1