Fietaccessoire op vakantieadres laten bezorgen?

  • Geplaatst op
Fietaccessoire op vakantieadres laten bezorgen?

Fietsaccessoires, fietsonderdelen en andere spullen voor de fiets laten bezorgen op je vakantieadres? Dat kan via Fietsparadijs.com. Iets vergeten, iets kapot of is het gewoon handig om een product voor de fiets op te laten sturen naar de camping, vakantiepark of hotel? Geef het bij ons aan en wij zorgen ervoor.

Een fietsaccessoire laten bezorgen op vakantieadres

In volledige ontspanning genietend van de zon, mobiele telefoon of tablet erbij en met nieuwe inspiratie even iets shoppen. Of iets vergeten zijn mee te nemen op reis. Een afgebroken stuurbeugel of ander, onmisbaar fietsproduct dat het eenmaal van huis plotseling heeft begeven. Op een natte fietstocht erachter komen dat een waterafstotende fietstas toch wel prettig zou zijn voor de tocht de dag erna. Hetzelfde geldt voor een nieuw en goed slot voor de dure e-bike. Of bij het inpakken van de bagage, vlak voor vertrek, beseffen dat het te laat is om nog een nieuwe fietsregenjas of kinderfietshelm te bestellen én tijdig te laten bezorgen bij u thuis. Want morgen gaat u al weg…

Gewoon bij een vertrouwde webshop in Nederland
En zo zijn er in potentie heel veel spullen voor de fiets die op fietsvakantie óf tijdens een 'gewone' campingvakantie heel goed van pas kunnen komen. En dan is het fijn om deze gewoon bij een vertrouwde webshop in Nederland te bestellen: Fietsparadijs.com. En eenvoudigweg af te laten leveren net zoals dat anders bij u thuis zou gebeuren, alleen dan nu op het adres van de camping of andere vakantiebestemming.

 

"Ik wil graag mijn fietsaccessoire laten bezorgen op mijn vakantieadres"


Fietsaccessoire bezorgen op het vakantieadres
Bestellen en laten afleveren op uw vakantiebestemming? Klanten van Fietsparadijs.com maken er vaker dan eens gebruik van. Nu tijdens de zomervakantie of tijdens een weekend weg in het naseizoen: bij welke vakantie of weekenduitje dan ook.   

Laten afleveren op camping of hotel, tegen standaard tarief
Geef simpelweg het adres op van uw vakantiebestemming, of een bezorglocatie in de buurt, en het komt voor elkaar. Fietsparadijs.com zorgt voor de verzending van de nieuwe fietsaccessoire zoals u dat wilt. Zonder meerkosten, dus conform onze standaard tarieven!

Bestellen vanuit de luie vakantiestoel, ook in België en Duitsland
En keurig via PostNL. Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog door hen opgehaald. Om al daags erna op het adres van uw hotel of camping in Nederland te kunnen bezorgen. Ook leveringen naar België en Duitsland gaan snel en nemen slechts 1 tot 2 werkdagen in beslag. Vertoeft u in een ander Europees land? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!


* Extra tip: naast uw huisadres of vakantieadres is het ook mogelijk om het adres (en de naam) van uw werkgever of bedrijf op te geven. Wij laten uw fietsaccessoire dan gewoon op het werk bezorgen!