Kerstcadeau voor de fiets + kerstwens!

Kerstcadeau voor de fiets + kerstwens!

Ho ho ho, Fietsparadijs is zó! Voor alle kerstmannen en kerstvrouwen op zoek naar een cadeau!

De kerstman komt eraan! Met zijn slee, te voet, of misschien wel met de fiets! Tijd voor vele pakjes voor onder de o-zo-gezellige kerstboom. Zoveel pakjes dat Fietsparadijs.com de enige echte kerstman goed een handje wil helpen bij het maken van de juiste keuze.

Als toevallig net ú de kerstman bent, dan zouden we zeggen: lees hier snel verder voor inspiratie voor kerstcadeaus...

Een kleurrijke fietskrat (of moeten we zeggen: kerstkrat met misschien nog wel meer kerstcadeautjes erin)?
Eventueel met één van die leuke afdekhoezen...

Fietsmand met afdekhoes Hooodie


Een kinderslot dat menig hart sneller doet kloppen: die van de kids van enthousiasme, en die van mensen op dievenpad van angst. Zoals de waakzame Flappie de Waakhond fietsslot!

Of een fietstas? De kerstman wil het vanwege keuze-stress eigenlijk niet weten, maar er zijn er wel héél erg veel. Ja werkelijk heel erg veel.


Een kinderfietshelm... Met namen als Buddy, Heart, Go, Pilot, White flowers, Eekhoorn, Rainbow, Sparkling, Red Target, Smooty Smiley, Scraper, Black on/off, Goggle, Pink Bunny, Astronaut, Hero Schwantz... Om er bij deze alvast een paar van in het vizier te hebben. 

Een fietsmand, voor de bakker. De picknicker, de liefhebber, de hond(enbezitter), de fan van hout of de man/vrouw die meer is van staal...

Betaalbare kinderfietshelm

Een kinderzitje, of als kleiner cadeau: een variant daarop zoals het superhandige fietskussentje met opwekkend design.

Een handige voordrager, stoere soort snelbinder. Een fietsbel (mooie surprise-prijs, geweldige varianten, en vaak passend bij een zadeldekje), of een fietsstoeltjes stylingset...
Fietsbel van Basil
Een toybar, kinderfietsmandje, kinderfietshandschoen. Poppenfietszitje of toeters en bellen, die als een klok klinken vanuit de afdeling Kinderfietsaccessoires

En dat allemaal in de prijscategorie 'betaalbaar', net als deze kado tips. Het is voor de meeste kerstmannen- en vrouwen onder ons elk jaar weer een uitdaging, maar even surfen op Fietsparadijs.com en een schot in de roos treft u vanzelf!