Nieuw: loopfietsen!

Nieuw: loopfietsen!

Fietsparadijs.com heeft er een accessoire bij: loopfietsen voor meisjes en jongens. Gloednieuwe fietsjes van hout, ijzer en kunststof. Voordelig voor baby, peuter of kind in de leeftijd tot 3+ jaar.

In een webshop gespecialiseerd in zowel leuke als nuttige fietsaccessoires mag de categorie 'loopfietsjes' niet ontbreken. Haast elk kind neemt, hoe jong ook, vanzelf plaats op een loopfietsje zodra er één in het oog valt: het is een natuurlijke voorbereiding op het latere, echte fietswerk. Meisjes en jongens oefenen zo spelenderwijs hun coördinatievermogen en leren om soepel in balans te blijven.

Stuk voor stuk leuke loopfietsen
Vanzelfsprekend zijn loopfietsjes met deze doelgroep in het achterhoofd tegenwoordig allerminst saai. Ze zijn er in vrolijke kleuren, soms ook met meegeleverde stickers, maar ook met prints van stoere en 'lieve' thema's. Zo zijn er loopsteppen met piraten- en Union Jack-design of bijvoorbeeld cherry- en bloemetjesdesign. Ook perfect bijbehorende accessoires zoals handschoenen, helm, toeters en bellen met hetzelfde motief dragen bij aan het goede kindergevoel.

Loopfietsen

Loopfietsen voor 1, 2, 3, 4, 5 en wel 6 jaar
Loopfietsen zijn er voor de leeftijden rond 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar en soms nog veel ouder. Fietsparadijs.com heeft voor al deze leeftijden meerdere loopfietsjes beschikbaar. Daarbij kunt u kiezen uit merken zoals PexKids, Polisport en Kiddimoto. Elk merk en elk type loopfiets heeft uiteraard zijn eigen stijl en eigenschappen.

Loopfietsen van PexKids
De loopfietsen 'scooter' van PexKids bijvoorbeeld zijn geschikt voor kinderen van 2 tot zo'n 4 jaar. De fietsjes kunnen een lichaamsgewicht van zo'n 30 kilogram aan. Het zadel is in hoogte verstelbaar en het frame is van staal. PexKids heeft deze loopfietsjes voor meisjes en jongens rustig en stijlvol vormgegeven.

Loopfietsen van Polisport
De loopfietsen 'balance bike' van Polisport bijvoorbeeld zijn zelfs geschikt voor kinderen tot zo'n 5 jaar. Ook deze fietsjes zijn qua zadel in hoogte verstelbaar. Bovendien heeft dit type een ingebouwde stuurbegrenzer. Hiermee leert het kind controle houden over hoe ver het stuur maximaal kan draaien. Een ander prettig detail van de balance bike zijn de extra comfortabele, schokabsorberende wielen.

Houten loopfietsen van Kiddimoto
De loopfietsen van Kiddimoto bijvoorbeeld zijn (o.a.) van hout; berkenhout om precies te zijn. Net als bij de andere merken loopfietsen is er ook wat betreft het ontwerp aandacht voor jeugdig elan. Deze flitsende fietsjes van hout zijn er voor de kinderleeftijd tot aan wel 6 jaar. Ook hier is het zadel weer in hoogte verstelbaar en er is veel aandacht voor comfort: zoals voor de kleine kinderhand (gevormde handgrepen) en dito kinderbillen (comfortabele zitpositie).

Loopfietsen & veiligheid
Het spreekt voor zich dat juist loopfietsjes voor kleine baby's, peuters en kinderen moeten voldoen aan belangrijke veiligheidseisen, ook al begeeft een meisje of jongen zich er niet mee in het verkeer. Zo is bij dit product sprake van Europese regelgeving (CE), waar van toepassing kindvriendelijke verf en zijn er veiligheidscertificaten zoals TÜV en EN71.

Extra bescherming voor het kind
Ook zit bescherming, net als een ongeluk, 'm soms in een klein hoekje: zo zijn er loopfietsen met handvatten met speciale bumpers die de kinderhanden beschermen bij een val. Voor extra veiligheid - en extra leukigheid - kunt u overwegen om uw kind tevens een kinderfietshelm op te laten zetten.

Kortom; voor motorische ondersteuning en natuurlijk vooral ook veel kinderfietsplezier, heeft Fietsparadijs.com nu ook loopfietsen in het assortiment. Voordelig (!) geprijsde loopfietsen voor meisjes, jongens, peuters en baby's. Van hout, plastic / kunststof en ijzer.