Accu elektrische fiets vervangen

Het kan zijn dat de accu van uw elektrische fiets in loop van tijd minder wordt of stuk gaat en u deze graag wilt vervangen. In dat geval wilt u uiteraard zo snel mogelijk de juiste accu vinden. Wij van Fietsparadijs helpen u daar graag bij. In onderstaand overzicht vindt u alle nieuwe fietsaccu's op een rij. We verkopen accu’s van e-bike merken als Batavus, Gazelle, Sparta, Cortina, Bosch, Giant, Puch, Raleigh en vele andere elektrische fietsen.

Nieuwe accu elektrische fiets

Als u een nieuwe accu voor uw e-bike zoekt, is het het handigst om te kijken naar de accu die u nu heeft en deze één op één te vervangen. Kijk dus goed naar uw huidige accu en de specificaties als u op zoek gaat naar een vervanger. Let op: in sommige gevallen kan een nieuwe accu er net iets anders uitzien dan de accu die u nu heeft. Lees dus altijd goed de productomschrijving en bekijk de foto’s. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Waarom een accu vervangen in plaats van reviseren?
Reviseren (repareren) van uw accu heeft niet in alle gevallen zin. Soms is de accu bijvoorbeeld te ver heen. Sowieso is reviseren vaak prijzig en is het voor u voordeliger om een nieuwe accu aan te schaffen. De afweging is natuurlijk altijd aan u. Uiteraard kunt u bij een nieuwe accu rekenen op dezelfde kwaliteit als de accu die origineel bij uw e-bike geleverd werd. Daarbij zijn onze prijzen zeer concurrerend, zowel van de originele merkbatterijen als van de andere, compatibel fietsaccu's.

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE Bosch accu 36V Intuvia 400 11,0Ah - 396Wh Bagagedrager Classic Plus Zwart
Bosch accu 36V Intuvia 400 11,0Ah - 396Wh Bagagedrager Classic Plus Zwart
Deze lithium fietsaccu van Bosch is bestemd voor op de bagagedrager van e-bikes met het Classic Plus aandrijfsysteem, model 2011-2013. Het is een 36 volt e-bike accu met 396 Watt-uur capaciteit.

€499,95 €399,95

Informatie
Shimano STEPS BT-E6000 - 36V accu 418Wh (11,6Ah)
Originele Shimano STEPS fietsaccu voor de 36V elektrische fietsen met een Shimano motorsysteem en een plaatsing van de accu bij de bagagedrager. Dit is een 36 volt e-bike accu met 418 Watt-uur capaciteit.

€559,95

Informatie
Pagina 1 van 1