Accessoires voor rugzak met drinksysteem

Op Fietsparadijs.com vindt u vele soorten rugzakken voor op de fiets. Zo verkopen we rugzakken met drinksysteem én de daarbij passende accessoires. De laatstgenoemde vindt u hier: zoals een losse waterzak met hydratatiesysteem, al dan niet in combinatie met een drinkslang, mondstuk en/of clip. Deze zijn hier ook allemaal los te verkrijgen. Andere accessoires voor een rugzak drinksysteem? Denk aan schoonmaaktabletten, lichtgewicht bidons, losse reservoirs, complete schoonmaakkits, reservoir-drogers en meer inventieve, bijbehorende onderdelen!

Iets voor op de fiets? Zoals een los onderdeel of reserveonderdeel van een drinksysteem voor onderweg?

Wij hebben het: op voorraad bovendien, en daarmee snel verzonden!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

CamelBak Bottle Brush Kit
Deze set van twee borstels zijn speciaal bedoeld om uw Camelbak flessen mee schoon te maken, zodat deze nog langer mee gaan.
CamelBak Reservoir Cleaning Kit
Door uw Camelbak producten goed te onderhouden, gaan deze langer mee! Deze alles in één schoonmaakset is speciaal bedoeld om uw CamelBak Crux™ reservoir makkelijker schoon te maken en te drogen. Deze set is geschikt voor alle Camelbak reservoirs.
Deuter Streamer Drinksysteem 3L
Dit drinksysteem Streamer heeft een inhoud van 3 liter en is geschikt voor rugzakken van Deuter. Met drinkslang, lekvrij mondstuk en gemakkelijk te reinigen.
Deuter Streamer Drinksysteem 2L
Dit drinksysteem Streamer heeft een inhoud van 2 liter en is geschikt voor rugzakken van Deuter. Met drinkslang, lekvrij mondstuk en gemakkelijk te reinigen.
Vaude Aquarius Pro 3.0
De Aquarius Pro 3.0 is een 3 liter waterzak geschikt voor de rugzakken van Vaude met hydratatiesysteem. Met onder andere een afsluitbaar bijtventiel en tubeborstel.
CamelBak Crux Reservoir on/off Valve
De on/off valve is een ventiel speciaal voor de Crux reservoirs van CamelBak. Dit mondstuk heeft een aan- en uitknop, zodat u lekkage voorkomt.
XD Design Rugzak Bobby Sling 4L Navy
Een moderne en praktische rugtas! De compacte Bobby Sling van XD Design is een anti-diefstal crossbody-rugzak. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet.
Deuter Streamer Drinksysteem 1,5L
Dit drinksysteem Streamer heeft een inhoud van 1,5 liter en is geschikt voor de heuptassen van Deuter. Met drinkslang, lekvrij mondstuk en gemakkelijk te reinigen.
CamelBak Quick Stow Flask 600 ml
Deze lichtgewicht bidon van CamelBak heeft een inhoud van 600 ml en neemt u makkelijk met u mee. Deze flexibele fles is opvouwbaar en vrij van BPA.
CamelBak Crux Reservoir 2L Blauw
De CamelBak Crux is het verbeterde drinksysteem van CamelBak. Deze Crux heeft een inhoud van 2 liter en is geschikt voor CamelBak waterrugtassen. Met zelfsluitend mondstuk, grote opening en hydroguard systeem.
Deuter Streamer Thermo Bag 3L Graphite
Een donkergrijze thermo bag voor het koel houden van de inhoud van drinksysteem Streamer 3.0L van Deuter. Kan in een rugzak worden opgeborgen, of daaraan worden bevestigd met lussen.
Deuter Streamer Thermo Bag 3L Granite
Een donkergrijze thermo bag voor het koel houden van de inhoud van drinksysteem Streamer 3.0L van Deuter. Kan in een rugzak worden opgeborgen, of daaraan worden bevestigd met lussen.
Pagina 1 van 3