Accessoires voor rugzak met drinksysteem

Op Fietsparadijs.com vindt u vele soorten rugzakken voor op de fiets. Zo hebben we onder andere rugzakken met drinksysteem in ons assortiment én de daarbij passende accessoires. Deze accessoires vindt u in het overzicht hieronder. Drinkrugzakken zijn ideaal voor de sportieve fietser die onderweg niet zonder vocht wil komen te zitten. Perfect geschikt voor op de mountainbike, racefiets, toerfiets of trekkingfiets dus! 

Het voordeel van een drinkrugzak is dat u onderweg geen bidons hoeft te vullen of deze ergens vandaan hoeft te halen tijdens het fietsen. In plaats daarvan heeft u uw drinkvoorraad altijd bij de hand. U kunt uw handen tijdens het fietsen dus gewoon aan het stuur houden. De rugzakken zijn voorzien van een speciaal drinkreservoir met daaraan een tuitje met mondstuk die u zo aan uw mond kunt zetten indien u dorst krijgt. 

Het drinkreservoir schoonmaken of vervangen

De waterrugzakken van Camelbak zijn voorzien van een geheel uitneembaar Crux reservoir, welke vrij is van BPA, BPS en BPF. U drinkt uit de speciale slang, welke u met een handige clip vastzet aan de schouderband. Er zijn bij deze trekkingrugzakken speciale accessoires verkrijgbaar. U vindt ze in het overzicht hieronder. Zo kunt u bij ons een reinigingsset en schoonmaaktabletten aanschaffen. Deze dienen voor de schoonmaak van het reservoir en de drinkslang. Ook kunt u de reservoirs en het mondstuk los aanschaffen. 

 

Lees meer
Filter uw productenCamelBak Reservoir Droger
Door uw CamelBak producten goed te onderhouden, gaan deze langer mee! Deze reservoir droger is speciaal bedoeld om uw CamelBak Crux™ reservoir makkelijker en sneller te laten drogen. Geschikt voor alle CamelBak reservoirs.
CamelBak Reservoir Cleaing Kit
Door uw Camelbak producten goed te onderhouden, gaan deze langer mee! Deze alles in één schoonmaakset is speciaal bedoeld om uw CamelBak Crux™ reservoir makkelijker schoon te maken en te drogen. Deze set is geschikt voor alle Camelbak reservoirs.
Dakine Fietsrugzak Syncline 12L Slate Blue
Een sportieve rugzak van Dakine met een inhoud van 12 liter. De Syncline heeft een ingebouwd drinksysteem, verschillende opbergmogelijkheden en meer.

€109,95

Informatie
Jack Wolfskin Rugzak Crosstrail 6 Ebony
De Crosstrail is een sportieve rugzak van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 6 liter, een comfortabel licht en flexibel draagsysteem, geïntegreerd drinksysteem en meer.

€129,95

Informatie
Jack Wolfskin Rugzak Crosstrail 12 Ebony
De Crosstrail is een sportieve rugzak van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 12 liter, een comfortabel licht en flexibel draagsysteem, geïntegreerd drinksysteem en meer.

€149,95

Informatie
Jack Wolfskin Hydration System 2.0 Transparent
Dit drinksysteem van Jack Wolfskin bestaat uit een waterzak van 2 liter en een drinkslang. Het systeem is gemakkelijk te vullen en heeft een magnetische slangclip.
Vaude Aquarius Pro 3.0
De Aquarius Pro 3.0 is een 3 liter waterzak geschikt voor de rugzakken van Vaude met hydratatiesysteem. Met onder andere een afsluitbaar bijtventiel en tubeborstel.
CamelBak Ergo Hydrolock
De ergo hydrolock is een ventiel welke past op alle reservoirs van CamelBak. Dit mondstuk heeft een aan- en uitknop, zodat u lekkage voorkomt.
CamelBak Magnetic Tube Trap
Met de magnetic tube trap bevestigt u uw drinkslang eenvoudig aan uw CamelBak rugtas. Geschikt voor alle CamelBak drinkreservoirs.
Jack Wolfskin Hydration System 3.0 Transparent
Dit drinksysteem van Jack Wolfskin bestaat uit een waterzak van 3 liter en een drinkslang. Gemakkelijk te vullen en met magnetische slangclip.
CamelBak Quick Stow Flask 500 ml
Deze lichtgewicht bidon van CamelBak heeft een inhoud van 500 ml en neemt u makkelijk met u mee. Deze flexibele fles is opvouwbaar en vrij van BPA.
CamelBak Quick Stow Flask 600 ml
Deze lichtgewicht bidon van CamelBak heeft een inhoud van 600 ml en neemt u makkelijk met u mee. Deze flexibele fles is opvouwbaar en vrij van BPA.
Pagina 1 van 3