Accessoires voor rugzak met drinksysteem

Op Fietsparadijs.com vindt u vele soorten rugzakken voor op de fiets. Zo hebben we onder andere rugzakken met drinksysteem in ons assortiment én de daarbij passende accessoires. Deze accessoires vindt u in het overzicht hieronder. Drinkrugzakken zijn ideaal voor de sportieve fietser die onderweg niet zonder vocht wil komen te zitten. Perfect geschikt voor op de mountainbike, racefiets, toerfiets of trekkingfiets dus! 

Het voordeel van een drinkrugzak is dat u onderweg geen bidons hoeft te vullen of deze ergens vandaan hoeft te halen tijdens het fietsen. In plaats daarvan heeft u uw drinkvoorraad altijd bij de hand. U kunt uw handen tijdens het fietsen dus gewoon aan het stuur houden. De rugzakken zijn voorzien van een speciaal drinkreservoir met daaraan een tuitje met mondstuk die u zo aan uw mond kunt zetten indien u dorst krijgt. 

Het drinkreservoir schoonmaken of vervangen

De waterrugzakken van Camelbak zijn voorzien van een geheel uitneembaar Crux reservoir, welke vrij is van BPA, BPS en BPF. U drinkt uit de speciale slang, welke u met een handige clip vastzet aan de schouderband. Er zijn bij deze trekkingrugzakken speciale accessoires verkrijgbaar. U vindt ze in het overzicht hieronder. Zo kunt u bij ons een reinigingsset en schoonmaaktabletten aanschaffen. Deze dienen voor de schoonmaak van het reservoir en de drinkslang. Ook kunt u de reservoirs en het mondstuk los aanschaffen. 

 

Lees meer
Filter uw productenDakine Fietsrugzak Syncline 12L Slate Blue
Een sportieve rugzak van Dakine met een inhoud van 12 liter. De Syncline heeft een ingebouwd drinksysteem, verschillende opbergmogelijkheden en meer.

€109,95

Informatie
Jack Wolfskin Hydration System 2.0 Transparent
Dit drinksysteem van Jack Wolfskin bestaat uit een waterzak van 2 liter en een drinkslang. Het systeem is gemakkelijk te vullen en heeft een magnetische slangclip.
Vaude Aquarius Pro 3.0
De Aquarius Pro 3.0 is een 3 liter waterzak geschikt voor de rugzakken van Vaude met hydratatiesysteem. Met onder andere een afsluitbaar bijtventiel en tubeborstel.
CamelBak Regenhoes S/M
Houd uw spullen droog met deze opvallende gele regenhoes. Geschikt voor CamelBak rugtassen van 16 t/m 25 liter. Met reflectie en ruimte voor ledlampjes.
Jack Wolfskin Hydration System 3.0 Transparent
Dit drinksysteem van Jack Wolfskin bestaat uit een waterzak van 3 liter en een drinkslang. Gemakkelijk te vullen en met magnetische slangclip.
CamelBak Quick Stow Flask 500 ml
Deze lichtgewicht bidon van CamelBak heeft een inhoud van 500 ml en neemt u makkelijk met u mee. Deze flexibele fles is opvouwbaar en vrij van BPA.
CamelBak Reservoir Droger
Door uw CamelBak producten goed te onderhouden, gaan deze langer mee! Deze reservoir droger is speciaal bedoeld om uw CamelBak Crux™ reservoir makkelijker en sneller te laten drogen. Geschikt voor alle CamelBak reservoirs.
CamelBak Crux Lumbar Reservoir 3L Blauw
De CamelBak Crux is het verbeterde drinksysteem van CamelBak. De Crux Lumbar heeft een inhoud van 3 liter en is geschikt voor CamelBak waterrugtassen. Met zelfsluitend mondstuk, grote opening en hydroguard systeem.
CamelBak Reservoir Cleaing Kit
Door uw Camelbak producten goed te onderhouden, gaan deze langer mee! Deze alles in één schoonmaakset is speciaal bedoeld om uw CamelBak Crux™ reservoir makkelijker schoon te maken en te drogen. Deze set is geschikt voor alle Camelbak reservoirs.
CamelBak Magnetic Tube Trap
Met de magnetic tube trap bevestigt u uw drinkslang eenvoudig aan uw CamelBak rugtas. Geschikt voor alle CamelBak drinkreservoirs.
CamelBak Bottle Brush Kit
Deze set van twee borstels zijn speciaal bedoeld om uw Camelbak flessen mee schoon te maken, zodat deze nog langer mee gaan.
CamelBak Mondstuk Big Bite Valve
De Big Bite Valve is een siliconen mondstuk, welke geschikt is voor alle CamelBak reservoirs. Het mondstuk is zelfsluitend, zodat u geen last heeft van lekkage.
Pagina 1 van 3