Accessoires voor rugzak met drinksysteem

Op Fietsparadijs.com vindt u vele soorten rugzakken voor op de fiets. Zo verkopen we rugzakken met drinksysteem én de daarbij passende accessoires. De laatstgenoemde vindt u hier: zoals een losse waterzak met hydratatiesysteem, al dan niet in combinatie met een drinkslang, mondstuk en/of clip. Deze zijn hier ook allemaal los te verkrijgen. Andere accessoires voor een rugzak drinksysteem? Denk aan schoonmaaktabletten, lichtgewicht bidons, losse reservoirs, complete schoonmaakkits, reservoir-drogers en meer inventieve, bijbehorende onderdelen!

Iets voor op de fiets? Zoals een los onderdeel of reserveonderdeel van een drinksysteem voor onderweg?

Wij hebben het: op voorraad bovendien, en daarmee snel verzonden!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
Vaude Aquarius Pro 3.0
De Aquarius Pro 3.0 is een 3 liter waterzak geschikt voor de rugzakken van Vaude met hydratatiesysteem. Met onder andere een afsluitbaar bijtventiel en tubeborstel.
CamelBak Magnetic Tube Trap
Met de magnetic tube trap bevestigt u uw drinkslang eenvoudig aan uw CamelBak rugtas. Geschikt voor alle CamelBak drinkreservoirs.
Deuter Streamer Drinksysteem 2L
Dit drinksysteem Streamer heeft een inhoud van 2 liter en is geschikt voor rugzakken van Deuter. Met drinkslang, lekvrij mondstuk en gemakkelijk te reinigen.
Deuter Streamer Drinksysteem 3L
Dit drinksysteem Streamer heeft een inhoud van 3 liter en is geschikt voor rugzakken van Deuter. Met drinkslang, lekvrij mondstuk en gemakkelijk te reinigen.
Deuter Tool Pocket Black
Een zwart tasje met ritssluiting voor het overzichtelijk opbergen van gereedschap in een Deuter-fietsrugzak, zoals de Trans Alpine-rugtas.
Jack Wolfskin Hydration System 2.0 Transparent
Dit drinksysteem van Jack Wolfskin bestaat uit een waterzak van 2 liter en een drinkslang. Het systeem is gemakkelijk te vullen en heeft een magnetische slangclip.
CamelBak Quick Stow Flask 600 ml
Deze lichtgewicht bidon van CamelBak heeft een inhoud van 600 ml en neemt u makkelijk met u mee. Deze flexibele fles is opvouwbaar en vrij van BPA.
CamelBak Crux Reservoir on/off Valve
De on/off valve is een ventiel speciaal voor de Crux reservoirs van CamelBak. Dit mondstuk heeft een aan- en uitknop, zodat u lekkage voorkomt.
CamelBak Mondstuk Big Bite Valve
De Big Bite Valve is een siliconen mondstuk, welke geschikt is voor alle CamelBak reservoirs. Het mondstuk is zelfsluitend, zodat u geen last heeft van lekkage.
Deuter Streamer Tube Brush
Een lange, flexibele borstel om de drinkslang van een Streamer-drinksysteem van het merk Deuter gemakkelijk en snel te reinigen.
Deuter Streamer Slider
Deze slider is een reserveonderdeel voor de Streamer-drinksystemen van het merk Deuter. Met de schuifclip kan de waterzak volledig geopend worden.
Deuter Streamer Tube Insulator
Een zwarte isolatiehoes met ritssluiting voor de drinkslang van de Streamer-drinksystemen van het merk Deuter. De hoes zorgt ervoor dat de drinkslang niet bevriest bij lage temperaturen.
Pagina 1 van 3