Accessoires voor rugzak met drinksysteem

Op Fietsparadijs.com vindt u vele soorten rugzakken voor op de fiets. Zo hebben we onder andere rugzakken met drinksysteem in ons assortiment én de daarbij passende accessoires. Deze accessoires vindt u in het overzicht hieronder. Drinkrugzakken zijn ideaal voor de sportieve fietser die onderweg niet zonder vocht wil komen te zitten. Perfect geschikt voor op de mountainbike, racefiets, toerfiets of trekkingfiets dus! 

Het voordeel van een drinkrugzak is dat u onderweg geen bidons hoeft te vullen of deze ergens vandaan hoeft te halen tijdens het fietsen. In plaats daarvan heeft u uw drinkvoorraad altijd bij de hand. U kunt uw handen tijdens het fietsen dus gewoon aan het stuur houden. De rugzakken zijn voorzien van een speciaal drinkreservoir met daaraan een tuitje met mondstuk die u zo aan uw mond kunt zetten indien u dorst krijgt. 

Het drinkreservoir schoonmaken of vervangen

De waterrugzakken van Camelbak zijn voorzien van een geheel uitneembaar Crux reservoir, welke vrij is van BPA, BPS en BPF. U drinkt uit de speciale slang, welke u met een handige clip vastzet aan de schouderband. Er zijn bij deze trekkingrugzakken speciale accessoires verkrijgbaar. U vindt ze in het overzicht hieronder. Zo kunt u bij ons een reinigingsset en schoonmaaktabletten aanschaffen. Deze dienen voor de schoonmaak van het reservoir en de drinkslang. Ook kunt u de reservoirs en het mondstuk los aanschaffen. 

 

Lees meer
Filter uw productenCamelBak Bidon Podium Big Chill 725 ml Paars
De Podium Big Chill van CamelBak is een bidon met een inhoud van 725 ml. Deze bidon is geïsoleerd zodat uw water twee keer zo lang koud blijft.
CamelBak Crux Reservoir on/off Valve
De on/off valve is een ventiel speciaal voor de Crux reservoirs van CamelBak. Dit mondstuk heeft een aan- en uitknop, zodat u lekkage voorkomt.
CamelBak Schoonmaaktabletten
Zorg ervoor dat uw Camelbak reservoir of bidon vrij blijft van geur en smaak met deze schoonmaaktabletten. Ineen set vindt u 8 zelfoplossende schoonmaaktabletten.
Vaude Aquarius Pro 3.0
De Aquarius Pro 3.0 is een 3 liter waterzak geschikt voor de rugzakken van Vaude met hydratatiesysteem. Met onder andere een afsluitbaar bijtventiel en tubeborstel.
CamelBak Bidon Podium 700ml Clear Blue
De Podium van CamelBak is een bidon met een inhoud van 700 ml. Deze bidon past in de meeste bidonhouders, is makkelijk te reinigen en vrij van BPA, BPS en BPF.
CamelBak Bidon Podium Dirt Series 600ml Olijfgroen
De Podium Dirt van CamelBak is een bidon met een inhoud van 600 ml. Deze bidon past in de meeste bidonhouders, is makkelijk te reinigen, vrij van BPA, BPS en BPF en heeft een speciale mud cap die vuil tegenhoudt.
CamelBak Ergo Hydrolock
De ergo hydrolock is een ventiel welke past op alle reservoirs van CamelBak. Dit mondstuk heeft een aan- en uitknop, zodat u lekkage voorkomt.
CamelBak Quick Stow Flask 500 ml
Deze lichtgewicht bidon van CamelBak heeft een inhoud van 500 ml en neemt u makkelijk met u mee. Deze flexibele fles is opvouwbaar en vrij van BPA.
CamelBak Quick Stow Flask 600 ml
Deze lichtgewicht bidon van CamelBak heeft een inhoud van 600 ml en neemt u makkelijk met u mee. Deze flexibele fles is opvouwbaar en vrij van BPA.
CamelBak Quick Stow Flask 350 ml
Deze lichtgewicht bidon van CamelBak heeft een inhoud van 350 ml en neemt u makkelijk met u mee. Deze flexibele fles is opvouwbaar en vrij van BPA.
CamelBak Regenhoes S/M
Houd uw spullen droog met deze opvallende gele regenhoes. Geschikt voor CamelBak rugtassen van 16 t/m 25 liter. Met reflectie en ruimte voor ledlampjes.
CamelBak Reservoir Droger
Door uw CamelBak producten goed te onderhouden, gaan deze langer mee! Deze reservoir droger is speciaal bedoeld om uw CamelBak Crux™ reservoir makkelijker en sneller te laten drogen. Geschikt voor alle CamelBak reservoirs.
Pagina 1 van 2