AXA slot

Als u denkt aan AXA, dan denkt u aan kwaliteit. Het bekende slotenmerk produceert al 115 jaar allerhande sloten voor optimale bescherming van uw fiets. Het merk is dus met recht een begrip in de fietsindustrie te noemen en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een AXA slot voor uw fiets
Naast scooter- en motorsloten, heeft AXA een breed scala aan fietssloten in het assortiment. AXA-fietssloten zijn robuust, stevig en hoogwaardig afgewerkt. De meeste AXA-sloten zijn voorzien van een ART keurmerk. Dit keurmerk zegt iets over het niveau van diefstalbeveiliging. Doorgaans wordt aangeraden om voor optimale bescherming een fietsslot te nemen die ten minste voorzien is van het ART 2 keurmerk. Daarnaast heeft AXA een eigen beveiligingsklasse ontwikkeld.

AXA kettingslot
In de meeste gevallen geldt dat een kettingslot wordt gezien als het beste type slot als het gaat om het beschermen van uw fiets tegen diefstal. We hebben daarom ook een ruim aantal AXA-kettingsloten opgenomen in ons assortiment. De dikte van de schakels van de ketting bepaalt (samen met het materiaal) de diefstalpreventie. Des te dikker de schakels, des beter de beveiliging en des te hoger het ART keurmerk. Daarnaast zijn de kettingsloten van AXA afgewerkt met oog voor detail. Zo zijn de meeste sloten voorzien van beschermingskapje voor de cilinder om deze te beschermen tegen stof en vuil. De ketting is altijd voorzien van een hoes zodat het frame van uw fiets niet beschadigd raakt.

U kunt trouwens in plaats van een los kettingslot ook kiezen voor een ringslot met een insteekketting.

AXA vouwslot
Ook de AXA-vouwsloten zijn populair. Een vouwslot klapt u supersnel uit en weer in. Vaak wordt een vouwslot geleverd met een houder zodat u het slot gemakkelijk op de fiets kunt vervoeren. De vouwsloten van AXA zijn uitgevoerd in hippe, moderne kleuren en zijn snel op slot te zetten. Vouwsloten hebben doorgaans echter geen ART keurmerk.

In het overzicht hieronder vind u alle AXA-sloten die wij aanbieden op Fietsparadijs.com handig bij elkaar. U kunt de producten desgewenst sorteren op bijvoorbeeld prijs.

 

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE AXA Cherto Compact 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
AXA Cherto Compact 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
Profiteer van onze tijdelijke actie. Kettingslot AXA Cherto Compact 95 is één van de hardlopers van Fietsparadijs.com! Verkrijgbaar in het zwart. ✓ 29,95

€44,95 €29,95

Informatie
SALE AXA Vouwslot Foldable 800 100cm met houder donkergrijs
AXA Vouwslot Foldable 800 100cm met houder donkergrijs
De AXA Foldable 800-serie is een vouwslot dat eenvoudig is in gebruik. Het lichte, sterke, maar vooral betaalbare slot is leverbaar in donkergrijs en oranje en is 100 cm lang.

€49,95 €39,95

Informatie
AXA Ringslot Block XXL Zwart ART-2
Dit AXA Veiligheidsslot Block XXL is een ringslot met keurmerk ART-2 en AXA Safety Index 12. Een hoogwaardig frameslot, geschikt voor een insteekslot. Met fijne bedieningsknop, sleutelservice en extra brede opening. Beveiligd tegen boren.
SALE AXA Insteekketting RLC 140cm (zwart) met zadeltas
AXA Insteekketting RLC 140cm (zwart) met zadeltas
Fietsparadijs.com heeft deze AXA insteekketting van 140 cm met zadeltasje. Deze ketting heeft 5,5 mm dikke schakels en een zwarte nylon hoes.

€34,95 €27,95

Informatie
AXA Ringslot Solid Plus zwart ART-2 keurmerk
De AXA Solid Plus is een hoogwaardig frameslot met extra brede opening voor o.a. ballonbanden. Daarnaast kunt u een extra kabelslot gebruiken om uw fiets aan een vast object vast te maken.
SALE AXA Ringslot Defender met ART 2 keurmerk (zwart)
AXA Ringslot Defender met ART 2 keurmerk (zwart)
Fietsparadijs.com heeft dit ringslot van AXA in drie kleuren. Bestel nu en morgen al in huis! Dit slot kan bevestigd worden op de schroefdraad in het frame en wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal.

€28,95 €19,95

Informatie
AXA Insteekketting RLC 100cm (zwart)
Fietsparadijs.com heeft deze zwarte insteekketting van AXA op voorraad liggen.
SALE AXA Ringslot Solid Plus + insteekkabel RLN Newton 150 ART-2
AXA Ringslot Solid Plus + insteekkabel RLN Newton 150 ART-2
De AXA Solid Plus is een hoogwaardig frameslot met extra brede opening voor bijvoorbeeld ballonbanden. Hier perfect gecombineerd met de AXA insteekkabel RLN Newton 150, voor maximale veiligheid en eenvoudig vastzetten van uw fiets.

€36,95 €26,95

Informatie
AXA Insteekketting ULC 130 cm (zwart)
Dit AXA insteekslot ULC van 130 cm lang is geschikt voor het AXA ringslot Block XXL.
AXA Montageplaat voor Defender, Victory of Solid
Fietsparadijs.com biedt verschillende accessoires bij de ringsloten van AXA: Van insteekketting tot montageplaat!
SALE AXA Ringslot Victory met ART-2 keurmerk (zwart)
AXA Ringslot Victory met ART-2 keurmerk (zwart)
De AXA Victory is het eerste slot met een volledig rondom gelast stalen slothuis. De Victory is 4x sterker dan traditionele ringsloten.

€37,95 €24,95

Informatie
AXA Cherto+ 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
AXA Cherto+ kettingslot, 95 cm, ART-2, verkrijgbaar in het zwart.
Pagina 1 van 4