AXA slot

Als u denkt aan AXA, dan denkt u aan kwaliteit. Het bekende slotenmerk produceert al 115 jaar allerhande sloten voor optimale bescherming van uw fiets. Het merk is dus met recht een begrip in de fietsindustrie te noemen en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Een AXA slot voor uw fiets
Naast scooter- en motorsloten, heeft AXA een breed scala aan fietssloten in het assortiment. AXA-fietssloten zijn robuust, stevig en hoogwaardig afgewerkt. De meeste AXA-sloten zijn voorzien van een ART keurmerk. Dit keurmerk zegt iets over het niveau van diefstalbeveiliging. Doorgaans wordt aangeraden om voor optimale bescherming een fietsslot te nemen die ten minste voorzien is van het ART 2 keurmerk. Daarnaast heeft AXA een eigen beveiligingsklasse ontwikkeld.

AXA kettingslot
In de meeste gevallen geldt dat een kettingslot wordt gezien als het beste type slot als het gaat om het beschermen van uw fiets tegen diefstal. We hebben daarom ook een ruim aantal AXA-kettingsloten opgenomen in ons assortiment. De dikte van de schakels van de ketting bepaalt (samen met het materiaal) de diefstalpreventie. Des te dikker de schakels, des beter de beveiliging en des te hoger het ART keurmerk. Daarnaast zijn de kettingsloten van AXA afgewerkt met oog voor detail. Zo zijn de meeste sloten voorzien van beschermingskapje voor de cilinder om deze te beschermen tegen stof en vuil. De ketting is altijd voorzien van een hoes zodat het frame van uw fiets niet beschadigd raakt.

U kunt trouwens in plaats van een los kettingslot ook kiezen voor een ringslot met een insteekketting.

AXA vouwslot
Ook de AXA-vouwsloten zijn populair. Een vouwslot klapt u supersnel uit en weer in. Vaak wordt een vouwslot geleverd met een houder zodat u het slot gemakkelijk op de fiets kunt vervoeren. De vouwsloten van AXA zijn uitgevoerd in hippe, moderne kleuren en zijn snel op slot te zetten. Vouwsloten hebben doorgaans echter geen ART keurmerk.

In het overzicht hieronder vind u alle AXA-sloten die wij aanbieden op Fietsparadijs.com handig bij elkaar. U kunt de producten desgewenst sorteren op bijvoorbeeld prijs.

 

 

Lees meer
Filter uw productenSALE AXA Vouwslot Foldable 1000 105cm ART-2 met houder donkergrijs
AXA Vouwslot Foldable 1000 105cm ART-2 met houder donkergrijs
De AXA Foldable 1000 is een vouwslot dat eenvoudig is in gebruik. Het lichte, sterke en betaalbare slot is leverbaar in donkergrijs en is 105 cm lang. ✓ ART 2 voor de fietsverzekering. ✓ Houder.

€67,95 €59,95

Informatie
AXA Insteekketting RLC 140cm (zwart) met zadeltas
Fietsparadijs.com heeft deze AXA insteekketting van 140 cm met zadeltasje. Deze ketting heeft 5,5 mm dikke schakels en een zwarte nylon hoes.
SALE AXA Kettingslot Absolute 9-110 cm Zwart ART-2
AXA Kettingslot Absolute 9-110 cm Zwart ART-2
Dit sterke kettingslot Absolute van AXA is 110 cm lang en heeft schakels met een diameter van 9 mm. Met sterke hoes, afdekkap voor de cilinder en een ART 2-keurmerk.

€52,95 €39,95

Informatie
SALE AXA Kettingslot Absolute 9-90 cm Zwart ART-2
AXA Kettingslot Absolute 9-90 cm Zwart ART-2
Dit sterke kettingslot Absolute van AXA is 90 cm lang en heeft schakels met een diameter van 9 mm. Met sterke hoes, afdekkap voor de cilinder en een ART 2-keurmerk.

€47,95 €32,95

Informatie
SALE AXA Ringslot Imenso Large 75mm Zwart ART-2 keurmerk
AXA Ringslot Imenso Large 75mm Zwart ART-2 keurmerk
De AXA Imenso Large is een sterk ringslot met een extra brede opening. Bij dit slot kunt u een extra insteekslot gebruiken om uw fiets aan een vast object vast te maken. Met ART-2 keurmerk.

€43,95 €34,95

Informatie
SALE AXA Vouwslot Foldable 800 100cm met houder donkergrijs
AXA Vouwslot Foldable 800 100cm met houder donkergrijs
De AXA Foldable 800-serie is een vouwslot dat eenvoudig is in gebruik. Het lichte, sterke, maar vooral betaalbare slot is leverbaar in donkergrijs en oranje en is 100 cm lang.

€49,95 €44,95

Informatie
SALE AXA Ringslot Victory met ART-2 keurmerk (zwart)
AXA Ringslot Victory met ART-2 keurmerk (zwart)
De AXA Victory is het eerste slot met een volledig rondom gelast stalen slothuis. De Victory is 4x sterker dan traditionele ringsloten.

€37,95 €29,95

Informatie
SALE AXA Ringslot Defender ART-2 (zwart)
AXA Ringslot Defender ART-2 (zwart)
Fietsparadijs.com heeft dit ringslot van AXA in twee kleuren. Bestel nu en het is morgen al in huis! Dit slot kan bevestigd worden op de schroefdraad in het frame en wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal.

€28,95 €19,95

Informatie
SALE AXA Ringslot Solid Plus + insteekkabel RLN Newton 150 ART-2
AXA Ringslot Solid Plus + insteekkabel RLN Newton 150 ART-2
De AXA Solid Plus is een hoogwaardig frameslot met extra brede opening voor bijvoorbeeld ballonbanden. Hier perfect gecombineerd met de AXA insteekkabel RLN Newton 150, voor maximale veiligheid en eenvoudig vastzetten van uw fiets.

€36,95 €29,95

Informatie
AXA Insteekketting RLC Plus 140cm (zwart)
Fietsparadijs.com heeft AXA insteekkettingen in verschillende kleuren en maten.
SALE AXA Vouwslot Foldable 600 95cm met houder donkergrijs
AXA Vouwslot Foldable 600 95cm met houder donkergrijs
De AXA Foldable 600-serie is een vouwslot dat eenvoudig is in gebruik. Het lichte, sterke, maar vooral betaalbare slot is leverbaar in het donkergrijs en is 95 cm lang.

€45,95 €39,95

Informatie
AXA Ringslot Solid Plus zwart ART-2 keurmerk
De AXA Solid Plus is een hoogwaardig frameslot met extra brede opening voor o.a. ballonbanden. Daarnaast kunt u een extra kabelslot gebruiken om uw fiets aan een vast object vast te maken.
Pagina 1 van 4