Meisjes fietshelm - veel veiligheid en veel fun

Een fietshelm voor kinderen biedt veel extra veiligheid bij een valpartij - of erger. Dat is voor veel ouders de aanleiding voor het aanschaffen van een kinderhelm. Maar een kinderfietshelm is voor meisjes (en jongens) vaak ook een 'hebbeding'. Daarom heeft Fietsparadijs.com een zeer ruime keuze aan helmen waar meisjes goed en graag mee voor de dag willen komen. Simpelweg gave helmen, in uiteenlopende designs, in tal van kleuren en prints, zodat er honderd procent zeker een helm van haar gading bij zit.

Kinderfietshelm voor meisjes morgen in huis?
Op deze pagina's vindt u meisjeshelmen van meerdere merken, in diverse prijsklassen en maten. En altijd van minimaal prima kwaliteit én met een hoge standaard aan comfort en gebruiksgemak. Heeft u uw keuze vóór 22.00 uur gemaakt en de meisjeskinderhelm online besteld, dan is deze dezelfde dag al onderweg!Lees meer
Filter uw producten

Kiddimoto Kinderhelm Red Tyre Medium
Voor de stoere crossers onder ons is er de Kiddimoto Red Tyre. Deze prachtige kinderfietshelm, in rood met ruig bandenmotief, is veilig en draagt comfortabel. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. Maat M.
Kiddimoto Kinderhelm Red Goggle Small
Opvallend is-ie zeker, deze kinderhelm. De helm, in hip rood met brillenprint, zorgt gegarandeerd voor zichtbaarheid in het verkeer, is veilig en draagt comfortabel. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. Maat S.
Kiddimoto Kinderhelm Red Goggle Medium
Opvallend is-ie zeker, deze kinderhelm. De helm, in hip rood met brillenprint, zorgt gegarandeerd voor zichtbaarheid in het verkeer, is veilig en draagt comfortabel. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. Maat M.
Kiddimoto Kinderhelm Blue Goggle Small
Opvallend is-ie zeker, deze kinderhelm. De helm, in hip blauw met brillenprint, zorgt gegarandeerd voor zichtbaarheid in het verkeer, is veilig en draagt comfortabel. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. Maat S.
Kiddimoto Kinderhelm Blue Goggle Medium
Opvallend is-ie zeker, deze kinderhelm. De helm, in hip blauw met brillenprint, zorgt gegarandeerd voor zichtbaarheid in het verkeer, is veilig en draagt comfortabel. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. Maat M.
Kiddimoto Kinderhelm Eight Ball Small
Stoer is-ie zeker, deze kinderhelm met afdruk van het populaire poolspel Eight Ball. Maar belangrijker nog: de helm is veilig en draagt comfortabel. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. Maat S.
Kiddimoto Kinderhelm Eight Ball Medium
Stoer is-ie zeker, deze kinderhelm met afdruk van het populaire poolspel Eight Ball. Maar belangrijker nog: de helm is veilig en draagt comfortabel. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. Maat M.
Kiddimoto Kinderhelm Red Dotty Medium
Deze vrolijke kinderhelm Red Dotty maat Medium biedt veiligheid en draaggemak. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. In rood met witte stippen.
Kiddimoto Kinderhelm USA Flag Small
Stoer is-ie zeker, deze kinderhelm met de vlag van de Verenigde Staten. Maar belangrijker nog: de helm is veilig en draagt comfortabel. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. Maat S.
Kiddimoto Kinderhelm USA Flag Medium
Stoer is-ie zeker, deze kinderhelm met de vlag van de Verenigde Staten. Maar belangrijker nog: de helm is veilig en draagt comfortabel. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. Maat M.
Kiddimoto Kinderhelm Splatz Medium
Fletsj! Meze kinderfietshelm Splatz, voorzien van grappige verfprint, zal uw zoon of dochter zeker opvallen in het verkeer. Ook aan veiligheid en draagcomfort is natuurlijk gedacht. Uit de kunst dus, deze helm van Kiddimoto. Maat M.
SALE Yepp Kinderhelm Astro XS
Yepp Kinderhelm Astro XS
Met deze stoere helm kan uw kind met een gerust hart op ontdekkingsreis! Deze fietshelm Yepp Astro (XS) van bovengemiddelde kwaliteit zet uw kind vast graag op!

€74,95 €54,95

Informatie
Pagina 1 van 9