Kunststof fietsmanden

Een fietsmand van kunststof is nét weer even anders. Sterker nog, dat geldt voor haast élk afzonderlijk exemplaar. Kunststof en stof bieden volop mogelijkheden voor onze merken om zo nu en dan flink uit te halen met design, kleuren, vorm en rijke accenten. Liever een meer gangbare stoffen - of kunststof fietsmand? Dat kan natuurlijk óók.

Wie zometeen eens wat door de kunststof fietsmanden scrolt en de vele foto's bekijkt, ziet een variëteit aan kleuren, prints, ontwerpen en allerlei soorten details. Waar stalen fietsmanden en rieten fietsmanden eveneens verkrijgbaar zijn in veel uitvoeringen, spannen wat dat betreft de manden van stof of kunststof de kroon. Alle kleuren van de regenboog komen voorbij, evenals kekke vormen, diverse kunststofmaterialen, formaten en type fietsmanden: van stuurmand tot bagagedragermand. En wat betreft de details: een binnenzak met aanrijgkoord, leren finesses, slimme hengsels en bijvoorbeeld zelfs 'n een-twee-combinatie met een stalen mand? Ze komen hier op Fietsparadijs.com allemaal voorbij!

Kunststof fietsmanden vóórop of achterop de fiets / e-bike

Voor het plaatsen van de kunststof fietsmand zijn er meerdere mogelijkheden. Sommige manden kunnen achterop de fiets of e-bike, sommige vóórop en bij sommige kunt u kiezen. Daarbij zijn er verschillende systemen, deels wisselend per merk. De bevestiging gebeurt met ruime haken - zoals bij de stuurmanden - of bijvoorbeeld met één van de bekende fiets-bevestigingssystemen BasEasy of 'good old' KLICKfix. Onze foto's tonen hoe de bevestiging op de fiets of e-bike gebeuren moet. We laten dit bij elk afzonderlijk exemplaar zien én u krijgt er, op onze site, ook al meteen een beschrijvende uitleg bij.

Stoffen of kunststof fietsmand óók van de fiets af gebruiken?

De mand weer losmaken van de fiets? Geen probleem, zo gebeurd. Doorgaans hebben de manden bovendien een goed en stevig handvat, om ze ook los van de fiets gemakkelijk mee te kunnen nemen. Zo spelen zeker ook bij de (kunst)stof fietsmanden de hengsels vaak een belangrijke rol. De handvatten passen immers bij de multifunctionaliteit van deze afneembare fietsmanden. En omdat deze (kunst)stoffen manden zo mooi zijn, loopt u er ook allerminst mee voor schut!

Zie in deze categorie ook hondenfietsmanden van kunststof.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenBasil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat
Uw kleinere hond voelt zich hierin op zijn gemak. Deze hondenfietsmand is kwaliteitsrijk: dankzij het hygiënische en sterke kunststof, de stevige beugel, de finesse qua uiterlijk, veilige riem, het meegeleverde comfortabele kussen en stabiele bevestiging.
SALE FastRider Pet Carrier Rino Grijs KLICKfix
FastRider Pet Carrier Rino Grijs KLICKfix
Vervoer uw hondje of ander dier veilig en vertrouwd met de FastRider Pet Carrier. Eenvoudig met een KLICKfix CC-100 stuurhouder (zonder slot!) aan het stuur te bevestigen. Met kussen, opbergvakjes en veiligheidsriem. Voor dieren tot 7 kg.

€49,95 €44,95

Informatie
KLICKfix Fietsmand Lamello Zwart 18L
Een weerbestendige zwarte mand van kunststof voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig draaghengsel en wordt geleverd met een KLICKfix adapterplaat.
KLICKfix Fietsmand Lamello Mini Zwart 12L
Een weerbestendige zwarte mand van kunststof voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig draaghengsel en wordt geleverd met een KLICKfix adapterplaat.
Basil Fietsmand Bremen Rattan Look KF
Een fraaie mand in rotan look voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met kunststof grip en een voorgemonteerde KLICKfix adapterplaat.
XLC Fietsmand CarryMore Ratan Grijs
Deze fraaie kunststof fietsmand plaatst u achterop de bagagedrager. De mand biedt genoeg ruimte voor het veilig vervoeren van uw spullen en is eenvoudig te bevestigen én los te maken. Met afgeschuind ontwerp.
SALE Basil Hondenfietsmand Buddy Faded Denim - ook voor de kat
Basil Hondenfietsmand Buddy Faded Denim - ook voor de kat
Vervoer uw hond of kat comfortabel in deze veilige kunststof fietsmand. Deze hondenfietsmand heeft een stevige beugel, veilige riem, een comfortabel kussen en stabiele KLICKfix-bevestiging.

€99,95 €89,95

Informatie
KLICKfix Reisenthel Basket Bag Koeltas Zwart
Vervoer uw boodschappen en etenswaren gekoeld in deze zwarte Iso Basket Bag van KLICKfix Reisenthel. De koeltas past in verschillende KLICKfix stuurmanden.
Basil Fietsmand Cento Tech Fiber WSL Zwart
Fietsmand Cento Tech Fiber is een mand voor achterop de fiets. Deze fietsmand heeft een inhoud van 21 liter en wordt geleverd inclusief het WSL-bevestigingssysteem.
XLC Fietsmand CarryMore Ratan Bruin
Deze fraaie kunststof ratan fietsmand plaatst u achterop de bagagedrager. De mand biedt genoeg ruimte voor het veilig vervoeren van uw spullen en is eenvoudig te bevestigen én los te maken. Met afgeschuind ontwerp.
Racktime Fietsmand Agnetha 15L Dust Grey
Een fietsmand / fietstas met sjeu! U verzint voortaan vanzelf wel een reden om boodschappen te doen. Zodat u deze geronde, rustig grijze Racktime weer gebruiken mag: vederlicht, met vaste regenhoes, binnenzakje en met één klik op en van de fiets.
Basil Fietsmand Cento Tech Fiber MIK Nordlicht Zwart
Fietsmand Cento Tech Fiber MIK Nordlicht is een mand voor achterop de fiets. Deze fietsmand heeft een inhoud van 21 liter en wordt geleverd inclusief een MIK-adapterplaat en LED-verlichting.
Pagina 1 van 2