Kunststof fietsmanden

Een fietsmand van kunststof is nét weer even anders. Sterker nog, dat geldt voor haast élk afzonderlijk exemplaar. Kunststof en stof bieden volop mogelijkheden voor onze merken om zo nu en dan flink uit te halen met design, kleuren, vorm en rijke accenten. Liever een meer gangbare stoffen - of kunststof fietsmand? Dat kan natuurlijk óók.

Wie zometeen eens wat door de kunststof fietsmanden scrolt en de vele foto's bekijkt, ziet een variëteit aan kleuren, prints, ontwerpen en allerlei soorten details. Waar stalen fietsmanden en rieten fietsmanden eveneens verkrijgbaar zijn in veel uitvoeringen, spannen wat dat betreft de manden van stof of kunststof de kroon. Alle kleuren van de regenboog komen voorbij, evenals kekke vormen, diverse kunststofmaterialen, formaten en type fietsmanden: van stuurmand tot bagagedragermand. En wat betreft de details: een binnenzak met aanrijgkoord, leren finesses, slimme hengsels en bijvoorbeeld zelfs 'n een-twee-combinatie met een stalen mand? Ze komen hier op Fietsparadijs.com allemaal voorbij!

Kunststof fietsmanden vóórop of achterop de fiets / e-bike

Voor het plaatsen van de kunststof fietsmand zijn er meerdere mogelijkheden. Sommige manden kunnen achterop de fiets of e-bike, sommige vóórop en bij sommige kunt u kiezen. Daarbij zijn er verschillende systemen, deels wisselend per merk. De bevestiging gebeurt met ruime haken - zoals bij de stuurmanden - of bijvoorbeeld met één van de bekende fiets-bevestigingssystemen BasEasy of 'good old' KLICKfix. Onze foto's tonen hoe de bevestiging op de fiets of e-bike gebeuren moet. We laten dit bij elk afzonderlijk exemplaar zien én u krijgt er, op onze site, ook al meteen een beschrijvende uitleg bij.

Stoffen of kunststof fietsmand óók van de fiets af gebruiken?

De mand weer losmaken van de fiets? Geen probleem, zo gebeurd. Doorgaans hebben de manden bovendien een goed en stevig handvat, om ze ook los van de fiets gemakkelijk mee te kunnen nemen. Zo spelen zeker ook bij de (kunst)stof fietsmanden de hengsels vaak een belangrijke rol. De handvatten passen immers bij de multifunctionaliteit van deze afneembare fietsmanden. En omdat deze (kunst)stoffen manden zo mooi zijn, loopt u er ook allerminst mee voor schut!

Zie in deze categorie ook hondenfietsmanden van kunststof.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE New Looxs Fietsmand Clipper MIK 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper MIK 28L Groen
Fietsmand Clipper MIK is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Bevestiging op de bagagedrager met het MIK-systeem.

€109,95 €74,95

Informatie
SALE Basil Hondenfietsmand Buddy MIK Biscotti Brown - ook voor de kat
Basil Hondenfietsmand Buddy MIK Biscotti Brown - ook voor de kat
Uw kleinere hond voelt zich op zijn gemak in deze Buddy! De hondenfietsmand is gemaakt van sterk kunststof en is voorzien van een veilige riem, een kussentje en stabiele bevestiging met het MIK-systeem.

€134,95 €94,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper 28L Groen
Fietsmand Clipper is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Geschikt voor diverse bevestigingssystemen.

€89,95 €64,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper 28L Antraciet
New Looxs Fietsmand Clipper 28L Antraciet
Fietsmand Clipper is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Geschikt voor diverse bevestigingssystemen.

€89,95 €64,95

Informatie
FastRider Pet Carrier Rino Grijs KLICKfix
Vervoer uw hondje of ander dier veilig en vertrouwd met de FastRider Pet Carrier. Eenvoudig met een KLICKfix CC-100 stuurhouder (zonder slot!) aan het stuur te bevestigen. Met kussen, opbergvakjes en veiligheidsriem. Voor dieren tot 7 kg.
Basil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat
Uw kleinere hond voelt zich hierin op zijn gemak. Deze hondenfietsmand is kwaliteitsrijk: dankzij het hygiënische en sterke kunststof, de stevige beugel, de finesse qua uiterlijk, veilige riem, het meegeleverde comfortabele kussen en stabiele bevestiging.
KLICKfix Fietsmand Lamello Zwart 18L
Een weerbestendige zwarte mand van kunststof voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig draaghengsel en wordt geleverd met een KLICKfix adapterplaat.
SALE New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 28L Antraciet
New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 28L Antraciet
Fietsmand Clipper Racktime is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Inclusief een Racktime Snap-it-adapter voor het bevestigen van de mand.

€109,95 €74,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper MIK 28L Antraciet
New Looxs Fietsmand Clipper MIK 28L Antraciet
Fietsmand Clipper MIK is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Bevestiging op de bagagedrager met het MIK-systeem.

€109,95 €74,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Groen
Fietsmand Clipper Racktime is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Inclusief een Racktime Snap-it 2.0-adapter voor het bevestigen van de mand.

€109,95 €74,95

Informatie
SALE Basil Hondenfietsmand Buddy KF Biscotti Brown - ook voor de kat
Basil Hondenfietsmand Buddy KF Biscotti Brown - ook voor de kat
Vervoer uw hond of kat comfortabel in deze veilige kunststof fietsmand. Deze hondenfietsmand heeft een stevige beugel, veilige riem, een comfortabel kussen en stabiele KLICKfix-bevestiging aan het stuur.

€134,95 €119,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Antraciet
New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Antraciet
Fietsmand Clipper Racktime 2.0 is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Inclusief een Racktime Snap-it 2.0-adapter voor het bevestigen van de mand.

€109,95 €74,95

Informatie
Pagina 1 van 3