Top 10 kinderfietshelm aanbieding

Een fietshelm aanschaffen voor een extra voordelige prijs, hoe leuk is dat? In de top 10 op deze pagina vindt u verschillende kinderhelmen die niet alleen ontzettend leuk maar ook ontzettend scherp geprijsd zijn. Op die manier kunt u een kwalitatief hoogwaardige valhelm aanschaffen zonder daarvoor teveel te betalen!

Wij van Fietsparadijs.com proberen sowieso altijd onze prijzen laag te houden maar soms zijn er producten die we nog eens extra scherp in de markt kunnen zetten. Dat is bij deze kinderfietshelmen het geval. In onderstaand overzicht vindt u fietshelmen voor jongens, meisjes en baby’s. In leuke, stoere kleuren of voorzien van een vrolijke print.

Kwalitatief hoogwaardige en veilige kinderfietshelmen
Een scherpe prijs betekent niet dat er wordt ingeleverd op kwaliteit, veiligheid en comfort. Deze dingen blijven natuurlijk belangrijk, wat de prijs van een kinderhelm ook is. De helmen in onderstaande top 10 zijn voorzien van het EN 1078-keurmerk en dragen comfortabel. U hoeft zich over de kwaliteit dus geen zorgen te maken.

 

Lees meer
Filter uw productenPolisport Babyhelm Birdy
Mega snoezig, deze Birdy babyhelm voor meisjes! De helm biedt optimale bescherming voor uw kleintje. Voorzien van handige details zoals Easy-Locksysteem en insectennet. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 1078.
Polisport Babyhelm Elephant
Mega schattig, deze babyhelm met olifantje voor jongens! De helm biedt optimale bescherming voor uw kleintje. Voorzien van handige details zoals Easy-Locksysteem en insectennet. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 1078.
SALE ABUS Kinderhelm Youn-I MIPS Velvet Black S
ABUS Kinderhelm Youn-I MIPS Velvet Black S
Een stoere mat zwarte fietshelm (maat S) van ABUS. De ‘in-mold’ helm Youn-I MIPS is mooi afgewerkt en in alles gericht op het perfect maken van een helm voor kinderen. Met een veilige ledlamp en Multi-directional Impact Protection System!

€84,95 €69,95

Informatie
Polisport Kinderhelm Race
De prijs-kwaliteitverhouding is bij deze helm dik in orde. Polisport maakt betaalbare, goede helmen met gave prints en denkt eveneens aan bescherming, pasvorm en draaggemak. Met deze kinderhelm Race is uw kind altijd nummer 1!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Red S/M
Een rode fietshelm in maat S/M (52-56 cm). Deze mooie helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
SALE Kiddimoto Kinderhelm Fleur Small
Kiddimoto Kinderhelm Fleur Small
Fleurig en veilig. Wat wilt u nog meer als het gaat om een kinderfietshelm voor meisjes? Of jongens natuurlijk. Deze helm is groen-blauw van kleur, met een variëteit aan gedetailleerde bloemetjes. We hebben het over: de Kiddimoto Fleur (small).

€34,95 €29,95

Informatie
Kiddimoto Kinderhelm Paws Small
Een witte helm met bruine pootafdrukjes. Deze kinderhelm voor de dierenliefhebber is van het uitermate populaire merk Kiddimoto. De Paws variant is er in small (deze hier) en in medium.
SALE Melon Kinderhelm Real Melon Groen XXS-S
Melon Kinderhelm Real Melon Groen XXS-S
Deze kinderfietshelm van Melon is individueel in te stellen en zit daardoor als gegoten. Het is een sterke en toch erg lichte helm. Voorzien van watermeloenprint, reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.

€69,95 €64,95

Informatie
Bobike Kinderhelm ONE Plus Mighty Mustard S
Een sportieve, veilige en betaalbare kinderfietshelm van Bobike, in de kleur mosterdgeel. Met insectennet, reflectie, tien ventilatieopeningen en uitneembare zachte pads.
Pagina 1 van 1