Top 10 kinderfietshelm aanbieding

Een fietshelm aanschaffen voor een extra voordelige prijs, hoe leuk is dat? In de top 10 op deze pagina vindt u verschillende kinderhelmen die niet alleen ontzettend leuk maar ook ontzettend scherp geprijsd zijn. Op die manier kunt u een kwalitatief hoogwaardige valhelm aanschaffen zonder daarvoor teveel te betalen!

Wij van Fietsparadijs.com proberen sowieso altijd onze prijzen laag te houden maar soms zijn er producten die we nog eens extra scherp in de markt kunnen zetten. Dat is bij deze kinderfietshelmen het geval. In onderstaand overzicht vindt u fietshelmen voor jongens, meisjes en baby’s. In leuke, stoere kleuren of voorzien van een vrolijke print.

Kwalitatief hoogwaardige en veilige kinderfietshelmen
Een scherpe prijs betekent niet dat er wordt ingeleverd op kwaliteit, veiligheid en comfort. Deze dingen blijven natuurlijk belangrijk, wat de prijs van een kinderhelm ook is. De helmen in onderstaande top 10 zijn voorzien van het EN 1078-keurmerk en dragen comfortabel. U hoeft zich over de kwaliteit dus geen zorgen te maken.

 

Lees meer
Filter uw productenSALE Polisport Babyhelm Birdy
Polisport Babyhelm Birdy
Mega snoezig, deze Birdy babyhelm voor meisjes! De helm biedt optimale bescherming voor uw kleintje. Voorzien van handige details zoals Easy-Locksysteem en insectennet. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 1078.

€19,95 €14,95

Informatie
Polisport Babyhelm Elephant
Mega schattig, deze babyhelm met olifantje voor jongens! De helm biedt optimale bescherming voor uw kleintje. Voorzien van handige details zoals Easy-Locksysteem en insectennet. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 1078.
Bobike Kinderhelm Go S
Deze bijzonder vrolijke kinderfietshelm van Bobike zit lekker dankzij de goede pasvorm en het Easy Lock-systeem. De helm is veilig (EN 1078-norm), ventileert en is voorzien van leuke verkeersprint. Kortom, de ultieme kinderhelm!
Polisport Kinderhelm Race
De prijs-kwaliteitverhouding is bij deze helm dik in orde. Polisport maakt betaalbare, goede helmen met gave prints en denkt eveneens aan bescherming, pasvorm en draaggemak. Met deze kinderhelm Race is uw kind altijd nummer 1!
Bobike Kinderhelm ONE Coffee Brown xs
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze helm van Bobike iets voor u. Uitgevoerd in Coffee Brown, maat xs. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Pagina 1 van 1