Nieuwe fietsaccu Bosch kopen? Vind hier uw vervangende Bosch e-bike accu!

Een nieuwe fietsaccu voor uw Bosch e-bike. Vandaag vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis. Fietsparadijs.com heeft vervangende accu's voor elke elektrische fiets. En voor elk systeem motor. Waaronder de trapondersteunende aandrijfsystemen op e-bikes van Bosch en de Bosch Classics.

Uw elektrische fiets accu van Bosch laadt niet meer op? Of verliest de e-bike accu merkbaar capaciteit? In plaats van reviseren of repareren van de fietsaccu - voor zover überhaupt nog mogelijk - is het vervangen van de Bosch accu vaak een economisch goede keus. Laat de batterij in dat geval vernieuwen door een specialist in fietsaccu's die betaalbare, goede accu's levert. In deze webshop kunt u onder meer een fietsaccu kopen voor dit merk elektrische fiets: Bosch. Met duidelijk info, snel geleverd en verzendkostenvrij!

 

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE Bosch accu 36V Intuvia 400 11,0Ah - 396Wh Bagagedrager Classic Plus Zwart
Bosch accu 36V Intuvia 400 11,0Ah - 396Wh Bagagedrager Classic Plus Zwart
Deze lithium fietsaccu van Bosch is bestemd voor op de bagagedrager van e-bikes met het Classic Plus aandrijfsysteem, model 2011-2013. Het is een 36 volt e-bike accu met 396 Watt-uur capaciteit.

€499,95 €399,95

Informatie
Pagina 1 van 1