Fietsstoeltje - voorzitje, achterzitje & accessoires

Bent u zich aan het oriënteren op een fietsstoeltje? Op Fietsparadijs.com heeft u de keuze uit vele soorten, of het nou gaat om een voorzitje of om een achterzitje. Het voorzitje wordt overigens bij veel merken ook de Mini genoemd. Een andere benaming van het achterzitje is in veel gevallen de Mini.

Veilige én comfortabele fietsstoeltjes
Een fietsstoeltje moet veilig zijn. Al onze fietszitjes van alle merken die u op deze pagina’s vindt, voldoen aan strenge Europese veiligheidseisen. Het zal u niet verbazen dat er verder veel verschillen zijn. Fietsstoeltjes zijn er in allerlei kleuren, met verschillende bevestigingsmogelijkheden (bijvoorbeeld aan het frame of aan de bagagedrager), soorten vormgeving en diverse eigenschappen qua voetsteunen, verstelbaarheid, armleuningen, softe zitvlakken enzovoort, alles gericht op comfort voor het kind. En zelfs de styling is – bij het merk Qibbel – geheel naar eigen wens in te vullen.

Leuk, hip fietsstoeltje
Fietsparadijs.com heeft meerdere topmerken, van Bobike en Yepp tot Qibbel en Polisport. En tevens bijzondere alternatieven zoals bijvoorbeeld de Zadel op stang, toe te passen op meerdere typen fietsen. In elk prijssegment valt er op deze site wat te kiezen. Waarbij veiligheid voorop staat, maar de aspecten ‘leuk en mooi’ eveneens een wezenlijke factor zijn bij het bepalen van uw keuze. Alles is overzichtelijk verenigd op deze site vol met onder andere fietszitjes voor vóór en achter, en alle bijbehorende onderdelen. Van adapters tot losse accessoires die het fietszitje nog leuker en comfortabeler maken. Voor jonge kinderen van alle leeftijden. Meer info en details leest u altijd in onze productomschrijvingen.Lees meer
Filter uw producten

Bobike ONE Maxi 1P Olive Green - frame
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit olijfgroene fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en frame-montage.
Bobike ONE Maxi Olive Green – bagagedrager BD
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit (olijfgroene) fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en bagagedrager-montage.
Bobike ONE Maxi 1P Bahama Blue - frame
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit blauwe fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en frame-montage.
Bobike ONE Maxi Bahama Blue – bagagedrager BD
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit blauwe fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en bagagedrager-montage.
Bobike ONE Maxi Crisp Copper – bagagedrager BD
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit koperkleurige fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en bagagedrager-montage.
Bobike ONE Maxi Sky Blue – bagagedrager BD
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit hemelsblauwe fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en bagagedrager-montage.
Qibbel ToGo Voorzitje stuurpen White/Blossom Roses Blue
Wat een goede deal! Dit all-one-pakket van Qibbel bevat het basiselement voorzitje in de versie Wit, de bevestiging voor de stuurpen én de stylingset Blossom Roses Blue. En dat voor een scherpe prijs.
Qibbel ToGo Voorzitje stuurpen Antraciet/Polka Dot Black
Wat een goede deal! Dit all-one-pakket van Qibbel bevat het basiselement voorzitje in de versie Antraciet, de bevestiging voor de stuurpen én de stylingset Polka Dot Black. En dat voor een scherpe prijs.
Qibbel ToGo Voorzitje stuurpen Antraciet/Suzy Black
Wat een goede deal! Dit all-one-pakket van Qibbel bevat het basiselement voorzitje in de versie Antraciet, de bevestiging voor de stuurpen én de stylingset Suzy Black. En dat voor een scherpe prijs.
Qibbel ToGo Voorzitje stuurpen Antraciet/Dots Purple
Wat een goede deal! Dit all-one-pakket van Qibbel bevat het basiselement voorzitje in de versie Antraciet, de bevestiging voor de stuurpen én de stylingset Dots Purple. En dat voor een scherpe prijs.
Qibbel ToGo Voorzitje stuurpen Antraciet/Uni Black
Wat een goede deal! Dit all-one-pakket van Qibbel bevat het basiselement voorzitje in de versie Antraciet, de bevestiging voor de stuurpen én de stylingset Uni-Black. En dat voor een scherpe prijs.
Qibbel ToGo Voorzitje stuurpen Antraciet/Faded Brown
Wat een goede deal! Dit all-one-pakket van Qibbel bevat het basiselement voorzitje in de versie Antraciet, de bevestiging voor de stuurpen én de stylingset Faded Brown. En dat voor een scherpe prijs.
Pagina 1 van 9