Anti-diefstal rugzak

Belangrijke spullen veilig mee in de rugzak? Koop een anti-diefstal rugzak! Zakkenrollers zijn helaas van alle tijden. Maar laat er in deze moderne tijd nu net een goede, preventieve oplossing voor zijn! Een rugzak gemaakt van snijbestendig materiaal, met verborgen ritssluitingen en met 'stiekeme' opbergvakken.

Pinpas. Laptop. Telefoon. Portemonnee. Sieraden. Maar ook een onmisbaar kledingstuk. 'Whatever' het is: elk eigendom is van u, en niet van degene die het wil stelen. Duur, goedkoop, onmisbaar, vervangbaar of niet. Ze moeten er met hun poten van af blijven, en een anti-diefstal rugzak helpt ze daar een heel handig handje bij!

Anti-diefstal rugzakken dragen ook 'gewoon' heel comfortabel

We hebben de beste anti-diefstal rugzakken, met de nieuwste techniek, zoals die van XD Design. Onze tassen met beveiliging tegen diefstal zijn ontworpen met oog op het hoogste draagcomfort. Dit houdt onder andere in dat de finesses zijn afgestemd op het bereiken van een laag gewicht, met minimale belasting voor rug en schouders. Verder ligt het voor de hand dat dit type rugzak ook speciale vakken heeft voor laptop, smartphone en tablet en... Zulks is dan ook een feit!

Meer informatie?
Zie de producten voor meer interessante informatie op het vlak van anti-diefstal rugzakken.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
XD Design Rugzak Bobby Sling 4L Zwart
Een moderne en praktische rugtas! De compacte Bobby Sling van XD Design is een anti-diefstal crossbody-rugzak. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet.
Ortlieb Rugzak Atrack CR Urban Ink 25L
De Atrack CR is een waterdichte, multifunctionele rugtas en reistas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met een grote ritssluiting aan de achterkant, ergonomische schouderbanden en verstelbare ruglengte.

€189,95

Informatie
XD Design Rugzak Bobby Bizz 12L Marine Blauw
Een moderne en praktische tas, ideaal voor woon-werkverkeer! De Bobby Bizz van XD Design is een anti-diefstal rugzak/aktetas met een inhoud van 12 liter. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet en laptop.

€129,95

Informatie
XD Design Rugzak Bobby Compact 11L Zebra
Wat een fijne en praktische tas! De Bobby van XDDesign met zebra print is een anti-diefstal rugzak. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet en laptop.
XD Design Urban Lite Anti-diefstal Rugzak 21-27L Grijs
De Urban Lite van XD Design is een anti-diefstal rugzak met een inhoud van 21 tot 27 liter. Met verborgen ritsen en vakken, een cijferslot, bagageband en ruimte voor een tablet en laptop.
Ortlieb Rugzak Atrack Zwart 45L
De Atrack is een waterdichte, multifunctionele rugtas en reistas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met een grote ritssluiting aan de achterkant, ergonomische schouderbanden en verstelbare ruglengte.

€209,95

Informatie
XD Design Rugzak Bobby Elle Fashion 6,5L Donkergrijs
Een stijlvolle en compacte rugtas voor dames! De Bobby Elle van XD Design is een anti-diefstal rugzak, met verborgen ritsen en vakken, een organiser en plek voor een tablet.
XD Design Rugzak Bobby Hero Spring 11,5L Khaki
Een moderne en praktische rugtas! De Bobby Hero Spring van XD Design is een anti-diefstal rugzak. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet en laptop.

€109,95

Informatie
XD Design Rugzak Bobby Tech 18L Zwart
Een supermoderne, praktische high-tech rugtas! De Bobby Tech van XD Design is een anti-diefstal rugzak met een inhoud van 18 liter. Met zonnepaneel, verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet en laptop.

€229,95

Informatie
XD Design Rugzak Bobby Compact 11L Geel
Wat een fijne en praktische tas! Deze gele Bobby van XDDesign is een anti-diefstal rugzak. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte, regenhoes, mini bobby en plek voor een tablet en laptop.
XD Design Rugzak Bobby Original 12L Grijs
Een moderne en praktische tas! De Bobby Original van XDDesign is een anti-diefstal rugzak. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet en laptop.
XD Design Rugzak Bobby XL 15L Grijs
Een moderne en praktische tas! De Bobby Original van XDDesign is een anti-diefstal rugzak. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet en laptop.
Pagina 1 van 4