Windscherm - voor voorzitje (de Mini)

Een windscherm voor op de fiets is geen overbodige luxe. Zeker niet in Nederland. En zeker niet in combinatie met een voorzitje, waarin het kind een comfortabele plek moet hebben. In alle opzichten. Een windscherm voor een fietsstoeltje is een onmisbaar item. En laten we nou net heel leuke, tevens kwalitatief goede exemplaren hebben!

Dat laatste is natuurlijk niet toevallig. Fietsparadijs.com stáát voor een uitgebreid aanbod aan hele leuke, mooie fietsaccessoires die tevens van goede kwaliteit zijn. Door die aandacht voor kwaliteit maken we ook bewuste keuzes voor wat we wel of niet in onze webshop aanbieden. Daaraan gekoppeld is er ons streven om deze mooie, tevens nuttige accessoires voor fiets en e-bike ook goed in beeld te brengen en er de juiste uitleg bij te geven. Zo ook bij onze windschermen.

Slagvast windscherm voor een fietsstoeltje met goede bescherming

De windschermen op Fietsparadijs.com beschermen het kind de fiets goed tegen regen, wind, opstuivend zand en stof. Ze zijn verder slagvast, vaak in meerdere standen verstelbaar en bovendien veelal op maat gemaakt; specifiek behorend bij een Mini ofwel het fietsstoeltje vóór. Het zijn belangrijke overwegingen bij het kiezen en kopen van een geschikt windscherm.

Vormgeving van het windscherm

Daarnaast maakt een windscherm het 'plaatje' af. Vooral als dit qua vorm en kleur overeenkomt met het voorzitje, misschien zelfs óók met het achterzitje. Merken zoals Bobike en Yepp hebben wel het een ander te bieden, ook als het om strak vormgegeven, kleurvaste windschermen gaat. En het merk Qibbel gaat zelfs zo ver dat u zélf uw 'pakket' kunt samenstellen!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
Polisport Windscherm voor Guppy, Bubbly en Bilby
Dit transparante, stijlvolle windscherm van Polisport is er voor de voorzitjes Guppy Mini, Bubbly Mini en Bilby Junior. Het windscherm is absoluut sterk en kan solide worden bevestigd aan het stoeltje. Voor beschutting tegen kou, regen, wind en insecten.
Bobike Windscherm Exclusive – Toffee Brown
Een windscherm met moderne, strakke look in de kleur Toffee Brown. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm is sterk en slagvast. Perfect voor het Hollandse weer!
Qibbel Air Windscherm
Dit Qibbel Air windscherm beschermt uw kindje tegen wind, regen en felle zon. Het sterke, transparante scherm is in verschillende standen in te stellen.
Bobike Windscherm Exclusive – Cinnamon Brown
Een sterk, transparant windscherm met moderne, strakke look. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm, uitgevoerd in Cinnamon Brown, is sterk en slagvast. Perfect dus voor het Hollandse weer!
Bobike Windscherm Exclusive – Denim Deluxe
Een sterk, transparant windscherm met moderne, strakke look. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm, uitgevoerd in Denim Deluxe, is sterk en slagvast. Perfect dus voor het Hollandse weer!
Bobike Windscherm Exclusive – Urban Black
Een sterk, transparant windscherm met moderne, strakke look. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm, uitgevoerd in Urban Black, is sterk en slagvast. Perfect dus voor het Hollandse weer!
Bobike Windscherm Exclusive – Safari Chic
Een sterk, transparant windscherm met moderne, strakke look. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm, uitgevoerd in Safari Chic, is sterk en slagvast. Perfect dus voor het Hollandse weer!
Bobike Windscherm GO Macaron Grey
Een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm GO, zoals deze in het grijs. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Bobike Windscherm GO Marshmallow Mint
Een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm GO, zoals deze in mintgroen. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Bobike Windscherm GO Cotton Candy Pink
Een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm GO, zoals deze in pastelroze. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Bobike Windscherm ONE Bahama Blue
Dit windscherm van Bobike is doeltreffend en trendy tegelijk. Het scherm is stevig en slagvast en daarnaast ontzettend hip dankzij de strakke vormgeving met kleurrijke touch. Uitgevoerd in de kleur Bahama Blue.
Bobike Windscherm ONE Olive Green
Dit windscherm van Bobike is doeltreffend en trendy tegelijk. Het scherm is stevig en slagvast en daarnaast ontzettend hip dankzij de strakke vormgeving met kleurrijke touch. Uitgevoerd in de kleur Olive Green.
Pagina 1 van 2