Loopfiets aluminium

Het is best luxe: een aluminium loopfietsje. Zo'n fietsje voor jongens en meisjes gemaakt van dit materiaal is licht van gewicht. Zo weegt aluminium slechts een derde ten opzichte van staal. Loopfietsen van aluminium (het frame, maar soms ook de voorvork en heel soms de velgen) zijn vaak geanodiseerd. Dat wil zeggen dat ze voor extra bescherming zijn behandeld met een oxidelaag. Andere loopfietsen van aluminium hebben voor hetzelfde doel een warmtebehandeling ondergaan.

Hiermee kunt u rekenen op een loopfietsje van dit materiaal dat zowel sterk is als voorbereid op het tegengaan van corrosie. Op Fietsparadijs.com staan ook kinderfietsen van aluminium. Waar de Chinezen zo'n tweeduizend jaar geleden deze legering en de vele voordelen ervan al ontdekten, is er intussen een grote aluminium-industrie, natuurlijk óók voor de loopfietsjes. 

Voordelen van lichtgewicht, sterke, aluminium loopfietsen

Overigens zou puur, onbewerkt aluminium niet robuust genoeg zijn voor een fietsframe, maar met de juiste legering en bewerking is dit juist wél het geval. De genoemde kenmerken 'roestvrij' en 'lichtgewicht' zijn daarbij als gezegd grote voordelen. Een loopfietsje zal ook lang mooi blijven, óók in weer en wind. Aluminium loopfietsen zijn door het gewicht verder makkelijk hanteerbaar; ideaal voor het meisje of jongetje waarvoor u - eventueel samen - een prachtig exemplaar kunt bestellen. Zie daarvoor het aanbod aluminium loopfietsjes op deze pagina, voor de leeftijden van 1 t/m 5 jaar. Natuurlijk kunt u eveneens een kijkje nemen bij onze loopfietsen van hout, loopfietsen van kunststof en loopfietsjes van staal

Loopfietsjes van aluminium: van goedkoop tot beste kwaliteit

Keuze te over. Dat geldt ook voor de speciale opties die aluminium loopfietsjes kunnen hebben. Opties zoals een handrem, kwaliteitsbanden en zelfs beveiliging tegen overstuur. De kwaliteit van de betere loopfietsen kan 'm ook zitten in details zoals anti-slip handgrepen, een stuurbegrenzer, spatborden vóór en achter en een zadel dat afglijden voorkomt. Eigenlijk alle fietsjes hebben in elk geval een verstelbaar zadel. Dus uw kind kan er sowieso nog wel een tijdje prima op mee!

>>> Kies voor een goedkoop loopfietsje van de beste basiskwaliteit - of kies voor nog een stapje hoger met nog meer opties, de allerbeste onderdelen en het allerbeste materiaal.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Geen twijfel. Deze 'American' luxe loopfiets is een en al kwaliteit. De aluminium Frog Tadpole voor 2-3 jaar staat aan de top qua gewicht, stevigheid, rijkwaliteit, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen + méér.

€160,00 €119,95

Informatie
SALE Frog Bikes Loopfiets Tadpole Plus Union Jack
Frog Bikes Loopfiets Tadpole Plus Union Jack
De loopfiets aluminium Frog Tadpole Plus voor 3-4 jaar staat op grote hoogte qua gewicht, stevigheid, rijgedrag, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen en méér. Dit stoere , luxe loopfietsje is vol gebouwd op kwaliteit.

€195,95 €149,95

Informatie
SALE S'COOL Loopfiets aluminium PedeX 01 - vanaf 2 jaar - oranje met blauw
S'COOL Loopfiets aluminium PedeX 01 - vanaf 2 jaar - oranje met blauw
Lichtgewicht aluminium frame en dito vork. Speedster banden met Reflex logo. Stevig kinderzadel. Handvatten met speciale grip voor kleine handjes. Een vorm die past bij topsnelheid. Frisse, stoere kleuren. Jongens en meisjes vanaf 80 cm: opgelet!

€139,00 €114,95

Informatie
Pagina 1 van 1