Telefoonhouder voor op uw fiets

In ons uitgebreide assortiment vindt u ook enkele telefoonhouders voor de fiets. Deze bevestigt u aan het stuur waardoor u tijdens het fietsen toegang heeft tot uw smartphone. Dit is handig voor de sportieve fietser, bijvoorbeeld wanneer u uw fietsnavigatie op uw telefoon heeft geïnstalleerd, maar ook voor de recreatieve fietser of de fietsende forens. U kunt namelijk onderweg gemakkelijk bij uw apps en muziek.

Behalve voor een telefoonhouder waar u uw mobiele telefoon inklemt, kunt u ook kiezen voor een telefoonfietstasje. Ook deze bevestigt u eenvoudig aan uw stuur. Het voordeel van een fietstasje is dat deze waterdicht is. Sommige fietstasjes zijn zelfs kantelbaar, zodat u uw telefoon in horizontale en verticale positie kunt gebruiken. Er is ook een speciale telefoonfietstas voor uw tablet!

Lees meer
Filter uw producten


KLICKfix PhoneBag Light M
Met deze waterdichte KLICKfix telefoonhouder kunt u uw telefoon op het stuur van uw fiets bevestigen. Weerbestendig en inclusief draaibare Quad Mini-adapter.
Mirage Telefoonhouder Xx
Handig uw fietsroute aflezen van uw telefoon doet u voortaan met deze praktische telefoonhouder. Passend voor schermen tot 17 x 8 cm. Inclusief bevestigingsmateriaal.
KLICKfix Telefoonhouder 7x12 cm incl. Quad-adapter
Zoekt u een handige oplossing om uw telefoon op het stuur te kunnen bevestigen, bijvoorbeeld voor navigatie? Dan is deze KLICKfix telefoonhouder ideaal! Weersbestendig, geleverd inclusief Quad-adapter. Afmetingen 7x12 cm.
AGU Telefoonfietstas Performance Essentials DWR 0,8L
Deze stuurtas van AGU heeft een opbergruimte van 0,8 liter. Een waterafstotende, sterke kwaliteitstas met reflectie én transparant venster voor uw smartphone.
AGU Kaart- en telefoonhouder fiets Performance Essentials
Op de fiets is het - wat AGU betreft - tijd voor ontspanning én gemak. Daarbij past ook deze accessoire waarmee u uw routekaart en/of smartphone droog, veilig en verbluffend doeltreffend kunt inzetten voor tijdens het navigeren. Bij regen en zonneschijn.
AGU Shelter Kaart- en Smartphonehouder Zwart
Een zwarte waterdichte kaart- en smartphonehouder van AGU voor op de AGU Shelter Stuurtas. Uitklapbaar en met klittenbandbevestiging.
SALE KLICKfix PhoneBag Tour M
KLICKfix PhoneBag Tour M
Een waterdicht telefoontasje voor op de fiets. Het tasje is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken en wordt geleverd inclusief een KLICKfix Quad Mini Adapter.

€59,95 €54,95

Informatie
SALE KLICKfix Telefoonhouder Phonepad incl. Quad Mini-adapter
KLICKfix Telefoonhouder Phonepad incl. Quad Mini-adapter
Zoekt u een handige oplossing om uw telefoon op het stuur te kunnen bevestigen, bijvoorbeeld voor navigatie? Dan is deze KLICKfix telefoonhouder inclusief Quad Mini-stuuradapter ideaal!

€39,95 €34,95

Informatie
SALE New Looxs Telefoonfietstas Sports Quad 0,6L Zwart
New Looxs Telefoonfietstas Sports Quad 0,6L Zwart
Een telefoontasje voor op de fiets van New Looxs. De tas is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken en wordt geleverd met draaibare KLICKfix Quad Adapter.

€44,95 €39,95

Informatie
SALE KLICKfix PhoneBag Tour S
KLICKfix PhoneBag Tour S
Een waterdicht telefoontasje voor op de fiets. Het tasje is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken en wordt geleverd inclusief een KLICKfix Quad Mini Adapter.

€57,95 €49,95

Informatie
Dresco Telefoonhouder Fiets Zwart
Met deze spatwaterdichte telefoonhouder van Dresco kunt u uw telefoon op het stuur van uw fiets bevestigen. De houder is voorzien van een transparante TPU-hoes.
Lynx Universele Telefoonhouder Zwart
Handig uw fietsroute aflezen van uw telefoon doet u voortaan met deze praktische universele telefoonhouder van Lynx. Passend voor schermen tot 17 x 11,9 cm. Inclusief bevestigingsmateriaal.
Pagina 1 van 2