Vaude

Op deze pagina vindt u een overzicht van de fietsaccessoires van het Duitse merk Vaude. Vaude is één van de bekendste merken als het gaat om fietsuitrusting voor de trekkingfietser. De accessoires in onderstaand overzicht sluiten handig aan op de collectie trekkingfietstassen.

Lees meer
Filter uw producten

Vaude Regenhoes Fietszadel Zwart
Een zwarte regenhoes voor uw fietszadel van het Duitse kwaliteitsmerk Vaude. De hoes is waterdicht en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.
Vaude Light me up Kit II
Met deze rode LED-verlichting van het merk Vaude bent u goed zichtbaar in het verkeer. Het product is geschikt voor vrijwel alle Vaude-tassen en rugzakken.
Vaude QMR Railhaak 2.0
Een reserve QMR-railhaak 2.0 voor het QMR-bevestigingssysteem van het merk Vaude. De geleidehaak voor onderaan de tas is ook geschikt voor het oude QMR-systeem.
Vaude Regenhoes voor fietstassen Rood/Oranje
Bescherm uw spullen tegen nattigheid met deze robuuste regenhoes van Vaude. Speciaal voor fietstassen en rugzakken tot 40 liter. Inclusief handige opbergtas.
Vaude 3-Voudige Regenhoes Rood
Bescherm uw spullen tegen nattigheid met deze robuuste regenhoes van Vaude. Speciaal voor de driedelige fietstas. Inclusief handige opbergtas.
Vaude Hoestas BeGuided Small Zwart
Met deze hoestas van Vaude heeft u uw fietsroute altijd bij de hand! Geschikt voor een fietskaart of mobiel en alleen te gebruiken met Vaude stuurtassen Aqua Box, Road I en II, en OnTour.
Vaude Organizertas SortYour Back 16L Zwart
Een organiser, toilettas en hoofdkussen in één! De SortYour Back van Vaude maakt het makkelijk om uw spullen netjes op te bergen. Deze accessoire past in elke 'Back'-tas van Vaude.
Vaude First Aid Kit M Waterproof Green
Een compacte, waterdichte EHBO-set van Vaude met de basisbenodigdheden voor kleine blessures. Handig om mee te nemen tijdens een wandel- of fietstocht!
Vaude Regenhoes voor rugzakken 15-30L Rood
Bescherm de inhoud van uw tas tegen nattigheid met deze regenhoes van Vaude. Geschikt voor rugzakken van 15 tot 30 liter.
ABUS Cijferhangslot 145/20 Zilver
Houd uw bagage veilig met dit makkelijk te bedienen cijferslot van ABUS. Het slot is praktisch en compact.
Vaude Addita Bag Zwart
De Addita is een handige waszak voor tijdens een langere fietstocht of fietsvakantie. Met deze tas bergt u uw was en natte spullen apart op. U bevestigt de tas aan uw Vaude achtertas.
Vaude Powerstrap 35cm Black
Een reserve powerstrap van het merk Vaude, ter vervanging van een powerstrap voor fietstassen uit de Trailpack-serie. De powerstrap is 35 centimeter lang.
Pagina 1 van 3