Vaude

Op deze pagina vindt u een overzicht van de fietsaccessoires van het Duitse merk Vaude. Vaude is één van de bekendste merken als het gaat om fietsuitrusting voor de trekkingfietser. De accessoires in onderstaand overzicht sluiten handig aan op de collectie trekkingfietstassen.

Lees meer
Filter uw productenVaude Organizertas SortYour Back 16L Antraciet
Een organiser, toilettas en hoofdkussen in één! De SortYour Back van Vaude maakt het makkelijk om uw spullen netjes op te bergen. Deze accessoire past in elke 'Back' van Vaude.
ABUS Cijferhangslot 145/20 Zilver
Houd uw bagage veilig met dit makkelijk te bedienen cijferslot van ABUS. Het slot is praktisch en compact.
Vaude Regenhoes Fietszadel Zwart
Een zwarte regenhoes voor uw fietszadel van het Duitse kwaliteitsmerk Vaude. De hoes is waterdicht en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.
Vaude Bevestigingsrail Plug and Ride 2.0
Een reserve Plug and Ride-bevestigingsrail 2.0 voor Vaude-fietstassen met het Plug and Ride-icoon. De set bestaat uit een rail, twee haken en een draaggreep.
Vaude Regenhoes voor fietstassen Rood/Oranje
Bescherm uw spullen tegen nattigheid met deze robuuste regenhoes van Vaude. Speciaal voor fietstassen en rugzakken tot 40 liter. Inclusief handige opbergtas.
Vaude Hoestas BeGuided Big Zwart
Met deze hoestas van Vaude heeft u uw fietsroute altijd bij de hand! Geschikt voor een fietskaart, mobiel of tablet en alleen te gebruiken met Vaude stuurtassen Aqua Box, Road I en II, en OnTour.
Vaude Set QMR-haken 2.0 met draaggreep
Een reserveset voor het QMR-bevestigingssysteem 2.0 van het merk Vaude, bestaande uit twee haken, adaptertjes voor andere buismaten en een zwarte draaggreep.
Vaude Regenhoes voor rugzakken 6-15L Rood
Bescherm de inhoud van uw tas tegen nattigheid met deze regenhoes van Vaude. Geschikt voor rugzakken van 6 tot 15 liter.
Vaude Powerstrap 35cm Black
Een reserve powerstrap van het merk Vaude, ter vervanging van een powerstrap voor fietstassen uit de Trailpack-serie. De powerstrap is 35 centimeter lang.
SALE Vaude Rugzak CityGo 30 Nickel Green
Vaude Rugzak CityGo 30 Nickel Green
Een groen met grijze multifunctionele rugtas van Vaude voor dagelijks gebruik met een inhoud van 30 liter. Met ruimte voor een laptop, uitgebreide organiserindeling, gepolsterd rugpand en meer!

€119,95 €94,95

Informatie
Vaude Light me up Kit II
Met deze rode LED-verlichting van het merk Vaude bent u goed zichtbaar in het verkeer. Het product is geschikt voor vrijwel alle Vaude-tassen en rugzakken.
Vaude Set QMR-reduceerstukken 2.0
Set reduceerstukken voor de QMR-haken van het QMR-bevestigingssysteem 2.0 van het merk Vaude. De set bestaat uit 2 adaptertjes in drie verschillende maten.
Pagina 1 van 3