Vaude

Op deze pagina vindt u een overzicht van de fietsaccessoires van het Duitse merk Vaude. Vaude is één van de bekendste merken als het gaat om fietsuitrusting voor de trekkingfietser. De accessoires in onderstaand overzicht sluiten handig aan op de collectie trekkingfietstassen.

Lees meer
Filter uw productenVaude Regenhoes Fietszadel Zwart
Een zwarte regenhoes voor uw fietszadel van het Duitse kwaliteitsmerk Vaude. De hoes is waterdicht en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.
ABUS Cijferhangslot 145/20 Zilver
Houd uw bagage veilig met dit makkelijk te bedienen cijferslot van ABUS. Het slot is praktisch en compact.
Vaude Hoestas BeGuided Big Zwart
Met deze hoestas van Vaude heeft u uw fietsroute altijd bij de hand! Geschikt voor een fietskaart, mobiel of tablet en alleen te gebruiken met Vaude stuurtassen Aqua Box, Road I en II, en OnTour.
Vaude Bevestigingsrail Plug and Ride 2.0
Een reserve Plug and Ride-bevestigingsrail 2.0 voor Vaude-fietstassen met het Plug and Ride-icoon. De set bestaat uit een rail, twee haken en een draaggreep.
Vaude Set QMR-haken 2.0 met draaggreep
Een reserveset voor het QMR-bevestigingssysteem 2.0 van het merk Vaude, bestaande uit twee haken, adaptertjes voor andere buismaten en een zwarte draaggreep.
Vaude Organizertas SortYour Back 16L Antraciet
Een organiser, toilettas en hoofdkussen in één! De SortYour Back van Vaude maakt het makkelijk om uw spullen netjes op te bergen. Deze accessoire past in elke 'Back' van Vaude.
Vaude Set QMR-reduceerstukken 2.0
Set reduceerstukken voor de QMR-haken van het QMR-bevestigingssysteem 2.0 van het merk Vaude. De set bestaat uit 2 adaptertjes in drie verschillende maten.
Vaude Addita Bag Grijs
De Addita is een waszak voor onderweg. Met deze tas bergt u uw was en natte spullen apart op. U bevestigt de tas aan uw Vaude achtertas.
Vaude Toolbag Front Grijs
De Toolbag Front van het Duitse merk Vaude is een slimme opbergtas voor bijvoorbeeld uw fietsgereedschap, waardevolle spullen of andere kleine onderdelen. Past in elke voorwieltas van Vaude.
Vaude Hoestas BeGuided Small Zwart
Met deze hoestas van Vaude heeft u uw fietsroute altijd bij de hand! Geschikt voor een fietskaart of mobiel en alleen te gebruiken met Vaude stuurtassen Aqua Box, Road I en II, en OnTour.
Vaude Step Adjust Oversize Haak
Een set Step Adjust Oversize-haken voor fietstassen van Vaude. Geschikt voor bovenmaatse bagagedragers met een diameter tot 20 millimeter.
Vaude Light me up Kit II
Met deze rode LED-verlichting van het merk Vaude bent u goed zichtbaar in het verkeer. Het product is geschikt voor vrijwel alle Vaude-tassen en rugzakken.
Pagina 1 van 3