Vaude

Op deze pagina vindt u een overzicht van de fietsaccessoires van het Duitse merk Vaude. Vaude is één van de bekendste merken als het gaat om fietsuitrusting voor de trekkingfietser. De accessoires in onderstaand overzicht sluiten handig aan op de collectie trekkingfietstassen.

Lees meer
Filter uw producten

ABUS Cijferhangslot 145/20 Zilver
Houd uw bagage veilig met dit makkelijk te bedienen cijferslot van ABUS. Het slot is praktisch en compact.
Vaude Regenhoes Fietszadel Zwart
Een zwarte regenhoes voor uw fietszadel van het Duitse kwaliteitsmerk Vaude. De hoes is waterdicht en gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.
Vaude QMR Railhaak 2.0
Een reserve QMR-railhaak 2.0 voor het QMR-bevestigingssysteem van het merk Vaude. De geleidehaak voor onderaan de tas is ook geschikt voor het oude QMR-systeem.
Vaude Light me up Kit II
Met deze rode LED-verlichting van het merk Vaude bent u goed zichtbaar in het verkeer. Het product is geschikt voor vrijwel alle Vaude-tassen en rugzakken.
Vaude Regenhoes voor rugzakken 6-15L Rood
Bescherm de inhoud van uw tas tegen nattigheid met deze regenhoes van Vaude. Geschikt voor rugzakken van 6 tot 15 liter.
Vaude First Aid Kit M Waterproof Green
Een compacte, waterdichte EHBO-set van Vaude met de basisbenodigdheden voor kleine blessures. Handig om mee te nemen tijdens een wandel- of fietstocht!
Vaude Set QMR-haken 2.0 met draaggreep
Een reserveset voor het QMR-bevestigingssysteem 2.0 van het merk Vaude, bestaande uit twee haken, adaptertjes voor andere buismaten en een zwarte draaggreep.
Vaude Step Adjust Oversize Haak
Een set Step Adjust Oversize-haken voor fietstassen van Vaude. Geschikt voor bovenmaatse bagagedragers met een diameter tot 20 millimeter.
Vaude Set QMR-reduceerstukken 2.0
Set reduceerstukken voor de QMR-haken van het QMR-bevestigingssysteem 2.0 van het merk Vaude. De set bestaat uit 2 adaptertjes in drie verschillende maten.
Vaude Regenhoes voor rugzakken 15-30L Rood
Bescherm de inhoud van uw tas tegen nattigheid met deze regenhoes van Vaude. Geschikt voor rugzakken van 15 tot 30 liter.
Vaude Addita Bag Zwart
De Addita is een handige waszak voor tijdens een langere fietstocht of fietsvakantie. Met deze tas bergt u uw was en natte spullen apart op. U bevestigt de tas aan uw Vaude achtertas.
Vaude Hoestas BeGuided Big Zwart
Met deze hoestas van Vaude heeft u uw fietsroute altijd bij de hand! Geschikt voor een fietskaart, mobiel of tablet en alleen te gebruiken met Vaude stuurtassen Aqua Box, Road I en II, en OnTour.
Pagina 1 van 3