Kinderfietskrat - kleinere, compacte, maar vooral echte fietskratten

Trendy, veel gebruiksgemak, uitgevoerd in mooie kleuren: een kinderfietskrat kopen is bijna een feestje op zich! Kinderen vinden hier een fietskrat van hun gading. Het is hip en stoer om er een te hebben, met een kleur en type waarmee je je onderscheidt. Maar eigenlijk vooral ook erg handig, elke dag weer: naar school, club en vereniging.

Op deze pagina's staan leuke kinderfietskratten. Het zijn kleinere fietskratten die gemakkelijk passen op de kinderfiets. Doorgaans gaat het gewoon om 'echte' fietskratten, met alle 'volwassen' eigenschappen van dien. Maar dan alleen nét een maatje kleiner!

Ook volwassenen kunnen kiezen voor een compacter exemplaar fietskrat. En dus scrollen door dit aanbod. Voor zowel volwassenen en kinderen hebben we ook voordragers. Als dé oplossing voor wie bezig is met een fietskrat kopen, maar géén transportfiets heeft.

Kinderfietskrat: vaak simpelweg een kleinere uitvoering van een 'serieus' fietskrat

Een kinderfietskrat is vaak een kleinere uitvoering van een fietskrat voor volwassenen. Het spreekt voor zich dat ook volwassenen zelf de voorkeur kunnen geven aan zo'n compact exemplaar. Hoe dan ook, een kleiner formaat past natuurlijk perfect op kleinere fietsen voor kinderen. Dit krat past bijna altijd voorop; op de voordrager. Maar dankzij het kleine formaat is er vaak óók ruimte voor achterop, op de bagagedrager.

Een kinderfietskrat is een uitkomst voor...

... het meenemen van een bal naar het speelveld, voor de tas op weg naar school, voor de sporttas van en naar de club, voor het plaatsen van een volle tas met spullen na het shoppen... enzovoort!

Wij verkopen alle soorten fietskratten voor kinderen. Daarnaast losse kinderfiets accessoires zoals voor fietskratten, waaronder afdekhoezen en kratslingers. Om een kinderfietskrat nóg leuker te maken!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


FastRider Fietskrat Junior 25L oud roze
Dit kleinere fietskrat van Fastrider heeft een inhoud van 25 liter en is gekleurd in mooi, oud roze. De krat past ook op kinderfietsen én achterop de bagagedrager van fietsen voor volwassenen. Handig voor tassen, boodschappen en al wat dies meer zei.
Basil Fietskrat Crate S 17,5L Faded Blossom MIK/RT
Is deze mooie fietskrat iets voor u? De roze Crate S van gerecycled kunststof kan zó op de voordrager van uw fiets. De voordelige krat met 17,5 liter inhoud is ook geschikt voor MIK en Racktime!
Urban Proof Fietskrat 30L Misty Mint - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Deze mintgroene fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
FastRider Fietskrat Junior 25L Mint
Mintgroen, passend bij een zomerse sfeer maar ook een lichtpunt in donkere fietsdagen. Dit fietskrat van Fastrider heeft 25 liter aan capaciteit voor al uw spullen. Het is 'n praktisch, stoer krat, van gerecycled (!) kunststof. Prijsvriendelijk bovendien!
Lastpak Fietskrat Kunststof Zwart M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur zwart heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Wicked Fietskrat Klein 17L
Van een fiets een praktisch transportmiddel maken? Deze is vooral geschikt voor de kinderfiets. Om veel te kunnen meenemen, in een product van natuurlijk materiaal. Deze houten fietskrat van Wicked van 17 liter inhoud zit snel vast op de voordrager.
SALE Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Dat is nog eens gemakkelijk: een opvouwbare fietskrat! Steco heeft het bedacht en vormgegeven. Deze krat is geheel plat te maken en voor gebruik weer eenvoudig uit te klappen. Compact en stevig!

€19,95 €16,95

Informatie
Basil Fietskrat Crate S 17,5L Black MIK/RT
Deze zwarte Crate S van gerecycled kunststof kan zó op de voordrager van uw fiets. De voordelige krat met 17,5 liter inhoud is ook geschikt voor MIK en Racktime!
Lastpak Fietskrat Kunststof Wit M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur wit heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Urban Proof Fietskrat 30L Faded Blue - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Deze blauwe fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Basil Fietskrat Crate S 17,5L Terra Red MIK/RT
Is deze mooie fietskrat iets voor u? De roodbruine Crate S van gerecycled kunststof kan zó op de voordrager van uw fiets. De voordelige krat met 17,5 liter inhoud is ook geschikt voor MIK en Racktime!
Urban Proof Fietskrat 30L Faded Blue - Recycled - Beschadigd
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Deze blauwe fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Pagina 1 van 3