Qibbel - tal van verfrissende stylingsets voor het windscherm

Zélf het Qibbel windscherm voor het fietsstoeltje stylen? Geef met de styling elementen van Qibbel zelf vorm aan het ideale windscherm (en/of voorzitje en/of achterzitje). Deze fabrikant van mooie fietszitjes heeft daarvoor diverse stylingsets ontwikkeld. Er is volop keus aan designs voor het windscherm, designs voor het achterzitje en designs voor het voorzitje. Zie hier de opties voor het pimpen, verfraaien, kneden, kortom stylen van het windscherm!

Het Qibbel basiselement voor het windscherm is stap één. Het stylen ervan is de leuke stap twee! Het fundament (het genoemde basiselement) geeft u met een stylingset van Qibbel het uiterlijk waar u blij van wordt. Wellicht samen met uw dochtertje of zoontje. Er is veel keus aan stylings, ook voor het windscherm. Van rustig en effen tot stylingsets met opvallend patroon. Van gezellige styling tot speels design. Welke u ook kiest, het windscherm kunt u hiermee qua look 100% laten matchen met de styling van het voorzitje: de voetriempjes, armsteunen en bekleding.

Welke set mag het zijn...? TIP
Ziet u op de site van fabrikant Qibbel nog een andere stylingset die de interesse wekt? Laat het ons weten! Geef bij ons de set van uw voorkeur aan en wij helpen u snel verder.

Windscherm voor de fiets: zelf stylen met Qibbel

Het stylen van een fietsstoeltje is populair. Kies de kleuren, de print en daarmee het uiterlijk van het windscherm, het fietszitje vóór en/of het fietszitje achter. Kijk hier voor de styling sets van het windscherm of klik via de links bovenaan deze pagina voor het zien van de styling sets voor het voorzitje en het achterzitje. Denk hierbij ook aan de Qibbel basiselementen!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Canvas Elements Grey
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Canvas Elements Grey, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Dots Purple
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Dots Purple, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Blossom Roses Blue
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Blossom Roses Blue, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Checked Green
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Checked Green, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Checked Red
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Checked Red, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Pagina 1 van 1