Qibbel - tal van verfrissende stylingsets voor het windscherm

Het Qibbel basiselement voor het windscherm is stap één, het stylen ervan is de leuke stap twee! Het fundament (het genoemde basiselement) geeft u met een stylingset van Qibbel het uiterlijk waar u blij van wordt. Samen met uw dochtertje of zoontje.

Er is veel keus aan stylings. Van rustig en effen tot stylingsets met opvallend patroon. Van gezellige styling tot speels design. Welke u ook kiest, u kunt het windscherm hiermee qua look 100% laten matchen met de styling van het voorzitje: de voetriempjes, armsteunen en bekleding.

>TIP!<
Ziet u op de site van fabrikant Qibbel zelf nog een andere stylingset die uw interesse heeft? Laat het ons weten! Geef bij ons de set van uw voorkeur aan en wij helpen u snel verder. Zie verder ook de Qibbel stylingsets voor het voorzitje en de stylingsets voor het achterzitje!


Lees meer
Filter uw producten

Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Blossom Roses Blue
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Blossom Roses Blue, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Canvas Elements Grey
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Canvas Elements Grey, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Suzy Black
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Suzy Black, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Dots Purple
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Dots Purple, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Checked Green
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Checked Green, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Checked Red
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Checked Red, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Canvas Elements Bruin
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Canvas Elements Bruin, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Qibbel Stylingset Luxe Windscherm Polka Dot Blauw
Met de stylingset voor het Qibbel windscherm, zoals deze Polka Dot Blauw, krijgt het scherm een frisse look. Deze styling past bij de gelijknamige set voor de armsteuntjes, voetriempjes en bekleding van het voorzitje. Ideaal om te combineren dus!
Pagina 1 van 1