CamelBak

CamelBak ontwikkelt verschillende hydratatieproducten, zoals bidons, reservoirs en (reis)bekers. In ons assortiment vindt u onder andere waterrugzakken, bidons en accessoires. De rugzakken met reservoirs en bidons zijn uitermate geschikt voor fietsers. Maak kennis met de CamelBak fietsrugzakken en CamelBak drinksystemen!

Het idee van de waterrugzak is ontstaan in 1989. Fietsfanaat Michael Eidson doet dan mee aan de 'Hotter 'N Hell 100". Een wedstrijd van 100 mile in de enorme hitte van Wichita Falls in Texas. Water is tijdens deze race amper verkrijgbaar. Eidson besluit daarom om een infuuszak te vullen met water en deze tijdens de race mee te nemen. De slang van de infuuszak doet hij over zijn schouder, zodat hij onderweg kan drinken. Handsfree hydratatie is ontstaan!

CamelBak rugzak

CamelBak biedt anno nu innovatieve oplossingen voor de sportieve fietser om ook onderweg zorgeloos goed te kunnen blijven drinken. Zonder je handen daarbij te hoeven gebruiken. Want hydrateren is een absolute must voor het kunnen leveren van prestaties, terwijl als het gaat om presteren óók in praktisch opzicht alles op en top moet zijn. Alleen zó kun je als eerste over de meet... Of ben je in staat op comfortabele wijze je persoonlijk record aan diggelen te fietsen.


CamelBak fietsrugzakken

 

CamelBak rugtassen voor de fiets

Het ontwikkelen van ingenieuze drinksystemen is CamelBak wel toevertrouwd en de meest mooie voorbeelden zijn te vinden op Fietsparadijs.com. In een geïntegreerde combinatie met zo'n prachtige, ultramoderne fietsrugzak is het al vóór de in- en ontspannende fietstocht genieten geblazen. De fietstassen die ook te dragen zijn op de rug kenmerken zich door heel specifieke eigenschappen. Zo zijn er fietsrugzakken speciaal voor vrouwen en gericht op een specifieke borstomvang, hebben de CamelBak rugzakken het genoemde ingebouwde drinksysteem, hebben veel van de trekkingsrugzakken onder andere een geheel uitneembaar Crux reservoir (vrij van BPA, BPS en BPF) en zijn er nog talloze soorten fietsrugzakken en ingebouwde functionaliteiten méér.

CamelBak drinksystemen

De drinkflessen en drinksystemen staan onder meer garant voor niet-lekken (dankzij uitgekiende, automatisch sluitende mondstukken) en gezond blijven fietsen en drinken (dankzij de hydroguard technologie die bacteriële groei in het reservoir tegengaat). Het is voor alle liefhebbers een groot plezier om de vele soorten vernuftige fietstassen en fietsrugzakken van CamelBak een nadere blik te gunnen. Wij zouden zeggen: zie deze véle CamelBak producten en gaat uw gang!

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE CamelBak Heuptas Repack Low Rider 4L Zwart
CamelBak Heuptas Repack Low Rider 4L Zwart
Deze heuptas van Camelbak heeft een totale inhoud van 4 liter. De tas is compact, licht van gewicht, heeft een ingebouwd drinksysteem van 1,5 liter en extra ruimte voor klein gereedschap, kleding, voedsel etc.

€79,95 €64,95

Informatie
CamelBak Rugzak Lobo 9L Kelp/Black
Deze rugzak van Camelbak met een inhoud van 9 liter heeft een ingebouwd drinksysteem. De Lobo heeft een 3 liter drinkreservoir en daarnaast is er 6 liter aan ruimte om spullen mee te nemen.
CamelBak Rugzak Mini M.U.L.E. Kids 3L Camelflage
Ergonomische fietsrugzak voor kinderen, van Camelbak, inhoud 3 liter en ingebouwd drinksysteem. Met waterreservoir, opbergvakjes en veiligheidsfluit.
CamelBak Rugzak Women's L.U.X.E. 10L Zwart
Deze rugzak L.U.X.E. van Camelbak is speciaal gemaakt voor dames. De rugtas heeft een inhoud van 10 liter en een ingebouwd waterreservoir voor 3 liter.

€106,95

Informatie
CamelBak Bidon Podium 700ml Roze/Blauw
De Podium van CamelBak is een bidon met een inhoud van 700 ml. Deze bidon past in de meeste bidonhouders, is makkelijk te reinigen en vrij van BPA, BPS en BPF.
CamelBak Bidon Podium 700ml Zwart
De Podium van CamelBak is een zwarte bidon met een inhoud van 700 ml. Deze bidon past in de meeste bidonhouders, is makkelijk te reinigen en vrij van BPA, BPS en BPF.
CamelBak Bidon Podium 700ml Smoke
De Podium van CamelBak is een bidon met een inhoud van 700 ml. Deze bidon past in de meeste bidonhouders, is makkelijk te reinigen en vrij van BPA, BPS en BPF.
CamelBak Bidon Podium Ice 600 ml Fiery Red
De Podium Ice van CamelBak is een bidon met een inhoud van 600 ml. Deze bidon is optimaal geïsoleerd zodat uw water maar liefst vier keer zo lang koud blijft ten opzichte van andere bidons. 100% BPA-, BPS- en BPF-vrij.
CamelBak Bidon Podium Ice 600 ml Oxford
De Podium Ice van CamelBak is een bidon met een inhoud van 600 ml. Deze bidon is optimaal geïsoleerd zodat uw water maar liefst vier keer zo lang koud blijft ten opzichte van andere bidons. 100% BPA-, BPS- en BPF-vrij.
SALE CamelBak Rugzak Chase 8 Vest 6L + 2L Zwart
CamelBak Rugzak Chase 8 Vest 6L + 2L Zwart
Deze zwarte rugzak Chase van Camelbak heeft een totale inhoud van 8 liter, inclusief een drinkreservoir van 2 liter. De tas is compact, licht van gewicht en heeft veel praktische opbergvakjes.

€115,95 €104,95

Informatie
CamelBak Rugzak Classic Light 2L Gibraltar Navy/Black
Deze rugzak van Camelbak heeft een ingebouwd drinksysteem van 2 liter. De tas is dan ook ontworpen om voornamelijk water in mee te nemen. Ideaal voor op de (race)fiets en mountainbike.
CamelBak Bidon Podium 600ml Navy Pearl
De Podium van CamelBak is een bidon met een inhoud van 600 ml. Deze bidon past in de meeste bidonhouders, is makkelijk te reinigen en vrij van BPA, BPS en BPF.
Pagina 1 van 8