Babyfietsstoeltje - veilige voorzitjes voor de allerkleinsten

Een veilig fietsstoeltje, ook voor kinderen van de laagste leeftijden: zie hier onze babyfietsstoeltjes. Fietszitjes voor baby's zijn uitgekiend ontworpen stoeltjes voor vóórop de fiets. Want een maximale mate van veiligheid en het beste comfort is wat je je baby gunt. Of eigenlijk is het méér dan dat, want als fietsende ouder is een babyfietsstoeltje van de beste kwaliteit, met de beste bescherming voor het nog zo jonge kind, nou typisch een echte 'must'.

Een baby die meegaat op de fiets dan wel de elektrische fiets, neemt plaats in een voorzitje. Zo hebt u het kind altijd in het zicht en letterlijk bij de hand. Het gewicht van een baby is bovendien dusdanig laag dat het fietsstoeltje aan de voorzijde er zeker geschikt voor is. Die is namelijk bestemd voor kinderen tot ongeveer 3 jaar en met een maximaal gewicht van zo'n 15 kilo. Meerdere merken noemen het voorzitje ook wel de Mini. Iets grotere kinderen nemen eerder plaats in een achterzitje.

Waarop letten bij het kopen van een babyfietsstoeltje?

Let op details zoals moderne gordels, de bouw van de zitkuip, de voetensteunen en het algehele zitcomfort. Hoe u dat doet? Wij helpen u daarbij door bij elk babyfietsstoeltje een goede beschrijving te plaatsen, met complete uitleg over alle van belang zijnde facetten. Zo krijgt u gemakkelijk inzicht in de kwaliteitsverschillen, de bevestigingsmethode(n), eventuele styling mogelijkheden, overige vormgevingskenmerken, de mate van comfort en natuurlijk de prijs.

Fietsstoeltje voor een baby combineren met andere fietsaccessoire

Een babyfietsstoeltje laat zich natuurlijk goed combineren met bijpassende accessoires, zoals met een windscherm of toybar. En wat betreft de al eerder aangehaalde mogelijkheden voor styling: meerdere merken bieden een rijk kleurenpalet. Bij het merk Qibbel kunt u zelfs naar hartenlust stylen, om het gehele uiterlijk op elkaar af te stemmen naar eigen voorkeur.

Veilige babyzitjes voor op de fiets

Oriënteert u zich op het kopen van een fietszitje voor de baby? Het allerbelangrijkste is de veiligheid ervan voor het jongetje of meisje dat erin plaatsneemt. Kies daarom voor een voorzitje met het beste keurmerk. De kwaliteit van onze fietsstoeltjes staat ook in dit opzicht altijd voorop. Dat geldt voor zowel het kopen van een voorzitje als om het aanschaffen van een achterzitje. Het voorzitje heet bij veel merken als gezegd ook wel de Mini. Het achterzitje heet vaak ook wel de Maxi.

Strenge Europese veiligheidseisen
Al onze babyfietsstoeltjes voldoen aan strenge Europese veiligheidseisen. Daarbij komt een zorgvuldige aandacht voor de voetsteunen, de verstelbaarheid, de armleuningen, fijne zitvlakken, een stevig harnas, verstelbare gordels, driepunt-sluiting, enzovoort. Alles is gericht op veiligheid én comfort voor de baby.

Hoe het baby fietsstoeltje bevestigen

Babyzitjes voor op de fiets of e-bike zijn er met verschillende bevestigingsmogelijkheden, vaak merkspecifiek. Bijvoorbeeld aan het frame of aan de stuurpen. Deze mogelijkheden kunnen wel eens hét verschil maken bij uw keus. Lees daarom bij de productomschrijving welke opties en details er wat dat betreft zijn. Onder andere in de combinatie met bijvoorbeeld het windscherm, het meenemen van twee kinderen en/of de mate van gemakkelijk vast - en loskoppelen. Overall gezien geldt dat gemak, stabiliteit en eenvoud altijd absolute speerpunten zijn van de A-merken babyfietsstoeltjes in onze webshop.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenUrban Iki Front seat Chigusa Green - Bincho Black
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze chigusa groen en bincho zwart, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go.
SALE Bobike ONE Mini Urban Black
Bobike ONE Mini Urban Black
De Bobike ONE Mini is een duurzaam voorzitje van Hollands design. Het veilige stoeltje is dubbelwandig, waterafstotend en kleurvast. Zit comfortabel en ziet er hip uit. Uitgevoerd in Urban Black.

€64,95 €59,95

Informatie
SALE Bobike GO Mini Macaron Grey
Bobike GO Mini Macaron Grey
De Bobike GO Mini is een duurzaam voorzitje van Hollands design. Het veilige, trendy fietsstoeltje heeft een dubbelwandige kuip, een lichaamsomsluitend ontwerp en is verkrijgbaar in diverse pastelkleuren.

€59,95 €51,95

Informatie
SALE Bobike Exclusive Mini Plus Safari Chic
Bobike Exclusive Mini Plus Safari Chic
Dit gerestylede voorzitje Exclusive Mini Plus van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, nieuwe gordels met zachte covers en verbeterde voetsteunen.

€79,95 €74,95

Informatie
Urban Iki Front seat Koge Brown - Bincho Black
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze in koge bruin en bincho zwart, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go.
Bobike Exclusive Mini Plus Urban Black
Dit gerestylede voorzitje Exclusive Mini Plus van Bobike is stijlvol, zeer veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, nieuwe gordels met zachte covers en verbeterde voetsteunen.
Qibbel Air Voorzitje Zwart-bruin
Een goed en betrouwbaar fietsstoeltje begint met de basis. Het lichtgewicht Qibbel Air voorzitje in de kleuren zwart en bruin heeft een rugleuning van zwart mesh.
Qibbel Voorzitje Basiselement - Wit
Een goed en betrouwbaar fietsstoeltje begint met de basis. Dit zitje van Qibbel in de kleur wit is ontworpen met veiligheid en gemak hoog in het vaandel. Bovendien is dit zitje naar wens af te stylen met één van de Qibbel stylingsets.
Yepp Slaaprol Nijntje
Deze unieke slaaprol van Nijntje ondersteunt uw kind als hij of zij in slaap valt. Leg hem of haar in de watten met deze waterafstotende, schokabsorberende slaaprol voor bij het voorzitje Yepp Mini. Nijntje zelf is afneembaar.
Urban Iki Front seat Koge Brown - Kurumi Brown
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki,combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go.
Qibbel Air Voorzitje Black
Een goed en betrouwbaar fietsstoeltje begint met de basis. Het lichtgewicht Qibbel Air voorzitje in de kleur zwart heeft een rugleuning van zwart mesh.
SALE Bobike Exclusive Mini Plus Denim Deluxe
Bobike Exclusive Mini Plus Denim Deluxe
Dit gerestylede voorzitje Exclusive Mini Plus van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, nieuwe gordels met zachte covers en verbeterde voetsteunen.

€79,95 €74,95

Informatie
Pagina 1 van 3