TOP 10 goedkope fietstassen

Een goedkope fietstassen top 10? Zie deze tien goede en toch goedkope fietstassen op Fietsparadijs.com. Met een opvallend lage prijs in ruil voor een opvallend mooie tas. Van goedkope design fietstas tot goedkope waterdichte tas, van enkele tot dubbele en vele overige fietstassen.

Deze webshop wil elke afzonderlijke fietstas aanbieden voor een bovengemiddeld gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zodoende zijn ook exclusieve fietstassen hier verhoudingsgewijs goedkoop verkrijgbaar. Maar wilt u een fietstas kopen die ook in absolute zin overduidelijk goedkoop te noemen is, dan kunt u eerst eens kijken in deze top 10. Of filter, voor een nog ruimer aanbod aan laag geprijsde fietstassen, in het menu op prijs van laag tot hoog.

Fietsparadijs.com legt óók in deze voordelige categorie tassen voor op de fiets, de nadruk op een uitstekende basiskwaliteit. Zie deze tien sterke fietstassen gemaakt van stevig materiaal, met diverse gunstige eigenschappen zoals daar kunnen zijn: bescherming tegen regen, handige sluitingen, makkelijke bevestigingsmethoden en, bijvoorbeeld, de aanwezige opbergvakken. Vind hier dus 'gewoon' een mooie fietstas maar dan voor minder geld, van een bekend fietstassenmerk!

 

 

Lees meer
Filter uw productenLynx Enkele fietstas e-bike 18L Zwart
Een zwarte enkele fietstas van Lynx, welke ook geschikt is voor de meeste e-bikes. Deze tas heeft een inhoud van 18 liter, is voorzien van een extra opbergvakje en reflectie. Eenvoudig te bevestigen met het quick-mount-systeem.
Lynx Enkele fietstas Single Pannier bag 16L Zwart
Zó veel fietstas voor zó een prijs? Het kan, met deze fietstas / schoudertas van Lynx. Inclusief een stabiele bevestiging met praktische klemhaken, waterdichte bescherming mede dankzij de gelaste naden en de zorgvuldig sluiting, reflectie én zijvak.
Lynx Enkele fietstas Single Pannier bag 16L Rood-zwart
Zó veel fietstas voor zó een prijs? Het kan, met deze fietstas / schoudertas van Lynx. Inclusief een stabiele bevestiging met praktische klemhaken en waterdichte bescherming mede dankzij de gelaste naden en de zorgvuldig sluiting. Met reflectie en zijvak.
SALE ABUS Frametas Oryde ST2250 1,8L Zwart
ABUS Frametas Oryde ST2250 1,8L Zwart
De ABUS Oryde ST2250 is een functionele frametas met handige indeling, sleutelhaak en groot compartiment. Ideaal voor het meenemen van sommige fietssloten. De tas is gemaakt van hoogwaardig materiaal, is waterafstotend en voorzien van reflectie.

€29,95 €22,95

Informatie
Basil Dubbele fietstas Mara XL Double Bag Heart dots
De Mara XL-fietstas van Basil verkoopt niet voor niets zo goed. De tas is een uitstekend voorbeeld van value for money: ruime inhoud, stijlvol design en goede kwaliteit. De tas is voorzien van een leuke hartenprint.
Basil Dubbele fietstas Mara XXL 47L Zwart
De Mara XXL van Basil is een eenvoudige, dubbele fietstas met een inhoud van ca. 47 liter, een gemakkelijke kliksluiting en reflectie aan beide zijkanten.
Willex Stuurfietstas 1200 Bruin
Multifunctionele, vergrootbare stuurtas van 7 liter. Compleet met schouderband, ritsvak, kaarthouder, gepolsterde zijwanden, regenhoes en uitneembaar binnentasje. En… hij is waterafstotend.
Willex Pakaftas S 1200 10L Antraciet
Het komt allemaal bijeen in deze 10 liter-pakaftas S 1200 (kleinere fietstas / schoudertas): een luchtig tevens stijlvol uiterlijk, veel bescherming tegen vocht, goede reflectie & meerdere vakken en slimmigheidjes!
Beck Dubbele fietstas Sporty 30L Grijs
Deze Beck Sporty met 30 liter inhoud is zowel sportief als stijlvol. De dubbel fietstas is water- en vuilafstotend en voorzien van reflectie, ritsvakken, regenhoes envergrootbare hoofdvakken. Uitgevoerd in cool grijs.
Pagina 1 van 1