Muuranker voor fiets, scooter of motor

Een rotsvaste muuranker, vloeranker of grondanker (diverse benamingen voor hetzelfde): Fietsparadijs.com biedt u meerdere opties. Een muuranker bevestigt u onwrikbaar aan muur, steen of vloertegel, zodat u thuis of ergens anders altijd een vast punt heeft om de fiets aan vast te zetten.

Geruststellende oplossing in combinatie met kettingslot of beugelslot
Dit doet u doorgaans in combinatie met een kettingslot of beugelslot. Daarmee bent u zeer dichtbij de volle honderd procent aan bescherming tegen diefstal. De muurankers en hun beugels op Fietsparadijs.com zijn van gehard staal. De ankers kunnen ook worden gebruikt voor scooter of motor, en om bijvoorbeeld een grasmaaier, quad of boot aan vast te leggen. Maar ook voor de fiets zijn ze in veel gevallen een slimme en geruststellende oplossing.

Uitleg over montage muuranker
De muurankers in ons assortiment zijn ART 4 gekeurd, dus geaccepteerd door verzekeringsmaatschappijen (controleer altijd uw polisvoorwaarden!). Het monteren van de muuranker is overigens gemakkelijk. Namelijk als volgt. Houd de anker tegen de muur of grond. Teken de gaten voor de schroeven af. Boor deze uit. Hoe dit moet, evenals info over de dikte van de benodigde boren, staat in de gebruiksaanwijzing. Schroef vervolgens de bouten vast. Sla de meegeleverde kogeltjes in de inbusgaten, zodat deze niet meer los te draaien zijn. Bevestig de kunststof kap met de bijgeleverde bouten. En: klaar voor gebruik, ter bescherming en behoud van uw eigen fiets!


Lees meer
Filter uw producten
ABUS Muurankertype WA-50
Fietsparadijs.com heeft muurankers met en zonder keurmerk.
Pro-tect Muuranker van Pro-tect met ART-4 keurmerk
Vloeranker of muuranker van ons huismerk Pro-tect. Met ART-4 keurmerk. Zeer geliefd voor motor en scooter.
AXA Muuranker met ART-4 keurmerk oranje
Vloeranker of muuranker van AXA. Zeer geliefd voor motor en scooter. Dit zeer trendy anker is oranje en valt goed op. ✓ ART 4 ✓ op voorraad
SALE SXP ART-4 Muuranker
SXP ART-4 Muuranker
SXP Red Star Locks levert een zeer veilig muuranker. Dit anker bevestigt u eenvoudig aan een muur of de grond. Uw tweewieler is vervolgens altijd makkelijk met een ketting aan dit anker te bevestigen.

€47,95 €38,95

Informatie
ABUS Vloeranker of Muuranker met ART-4 keurmerk
Fietsparadijs.com heeft muurankers met en zonder keurmerk. Prijzen starten vanaf €34,75. Vandaag besteld is morgen in huis.
Hiplok Airlok-slot voor Muurbevestiging met ART-2 keurmerk
De Airlok van het merk Hiplok is een stalen opbergbeugel met muurbevestiging voor fietsen met geïntegreerd Gold Sold Secure-geclassificeerd slot. Met ART-2 keurmerk.

€169,95

Informatie
Pagina 1 van 1