Muuranker voor fiets, scooter of motor

Een rotsvaste muuranker, vloeranker of grondanker (diverse benamingen voor hetzelfde): Fietsparadijs.com biedt u meerdere opties. Een muuranker bevestigt u onwrikbaar aan muur, steen of vloertegel, zodat u thuis of ergens anders altijd een vast punt heeft om de fiets aan vast te zetten.

Geruststellende oplossing in combinatie met kettingslot of beugelslot
Dit doet u doorgaans in combinatie met een kettingslot of beugelslot. Daarmee bent u zeer dichtbij de volle honderd procent aan bescherming tegen diefstal. De muurankers en hun beugels op Fietsparadijs.com zijn van gehard staal. De ankers kunnen ook worden gebruikt voor scooter of motor, en om bijvoorbeeld een grasmaaier, quad of boot aan vast te leggen. Maar ook voor de fiets zijn ze in veel gevallen een slimme en geruststellende oplossing.

Uitleg over montage muuranker
De muurankers in ons assortiment zijn ART 4 gekeurd, dus geaccepteerd door verzekeringsmaatschappijen (controleer altijd uw polisvoorwaarden!). Het monteren van de muuranker is overigens gemakkelijk. Namelijk als volgt. Houd de anker tegen de muur of grond. Teken de gaten voor de schroeven af. Boor deze uit. Hoe dit moet, evenals info over de dikte van de benodigde boren, staat in de gebruiksaanwijzing. Schroef vervolgens de bouten vast. Sla de meegeleverde kogeltjes in de inbusgaten, zodat deze niet meer los te draaien zijn. Bevestig de kunststof kap met de bijgeleverde bouten. En: klaar voor gebruik, ter bescherming en behoud van uw eigen fiets!


Lees meer
Filter uw producten
ABUS Muurankertype WA-50
Fietsparadijs.com heeft muurankers met en zonder keurmerk.
Pro-tect Muuranker van Pro-tect met ART-4 keurmerk
Vloeranker of muuranker van ons huismerk Pro-tect. Met ART-4 keurmerk. Zeer geliefd voor motor en scooter.
AXA Muuranker met ART-4 keurmerk oranje
Vloeranker of muuranker van AXA. Zeer geliefd voor motor en scooter. Dit zeer trendy anker is oranje en valt goed op. ✓ ART 4 ✓ op voorraad
SALE AXA 2e fietsslot aanbieding: AXA Cherto Compact 95 ART-2 + AXA Muuranker!
AXA 2e fietsslot aanbieding: AXA Cherto Compact 95 ART-2 + AXA Muuranker!
Het is eenvoudig om uw eigen, kostbare fiets of e-bike gewoon voor u zelf te behouden: gebruik een 2e fietsslot! De cijfers wijzen het uit. Vandaar op Fietsslot.nl deze mooie aanbieding: de AXA Cherto Compact 95 + AXA Muuranker.

€69,95 €57,95

Informatie
ABUS Vloeranker of Muuranker met ART-4 keurmerk
Fietsparadijs.com heeft muurankers met en zonder keurmerk. Prijzen starten vanaf €34,75. Vandaag besteld is morgen in huis.
Pagina 1 van 1