Kinderfietshandschoen - voor extra bescherming en grip

Zodra uw kind voor het eerst op zijn of haar kinderfiets stapt, kunt u overwegen om kinderfietshandschoenen aan te schaffen. Deze  bieden extra bescherming aan de kinderhandjes en zorgen voor extra grip en zekerheid.  En daarnaast staat het natuurlijk gewoon ontzettend stoer!

Voor elke kinderhand
De kinderfietshandschoen is verkrijgbaar in verschillende maten. De meeste handschoenen zijn daarnaast verstelbaar, zodat er altijd sprake is van een goede pasvorm. In ons assortiment hebben wij fietshandschoenen in diverse prints. Van vrolijk stippenpatroon tot stoere skullz piratenprint.

Lees meer
Filter uw producten


Kiddimoto Kinderfietshandschoen Fleur Small
Goed beschermd de straat op, in alle opzichten. Deze gave fietshandschoentjes (maat S) voor kindervingers zijn comfortabel, functioneel en supercool. Met fleurige print! Voor fun, uitstekende grip en ultieme handenbescherming bij elke valpartij.
Kiddimoto Kinderfietshandschoen Fleur Medium
Goed beschermd de straat op, in alle opzichten. Deze gave handschoentjes (maat M) voor kindervingers zijn comfortabel, functioneel en supercool. Met fleurige print! Voor fun, uitstekende grip en ultieme handenbescherming bij elke valpartij.
Kiddimoto Kinderfietshandschoen Union Jack Small
Goed beschermd de straat op met deze gave handschoentjes. Ze zijn comfortabel, functioneel en supercool en bieden uitstekende grip en ultieme handenbescherming bij elke valpartij. Met gave Union Jack-print. Maat S.
Pagina 1 van 1