Toelichting ART keurmerk voor fietsslot

Een fietsslot ontvangt een ART keurmerk als het voldoet aan strenge eisen. Heeft het slot een ART keurmerk, dan biedt dit extra diefstalpreventie. Bovendien zullen verreweg de meeste verzekeraars daarom het slot ook accepteren.

Stichting ART
Het ART keurmerk wordt uitgegeven door Stichting ART. Deze stichting bestaat uit onder andere de ANWB, SKG-IKOB, BOVAG en politie. Zij beoordelen of en zo ja, in hoeverre het slot bestand is tegen agressieve dievenmethodes zoals zagen, knippen en torderen. Ook kijken zij naar de werking van het slot bij vorst, vocht en in een stoffige omgeving. Dit gebeurt via testen in een laboratorium. De certificatiewerkzaamheden gebeuren door Kiwa SCM.

Aantal sterren | diefstalpreventie
Het aantal sterren van het ART keurmerk geeft de hoogte van het beveiligingsniveau tegen diefstal aan. Bij fietssloten gaat het doorgaans om de keurmerken ART 2 en ART 3.

ART 1
Een slot met keurmerk ART 1 voorkomt dat een fiets zomaar is mee te nemen. Deze ‘meeneembeveiliging’ is bijvoorbeeld geschikt voor een korte stop. U komt voor een goede diefstalbeveiliging echter al gauw terecht bij ART 2 of ART 3.

ART 2
Het minimale advies voor een gewone fiets is eigenlijk een slot ART 2. Zie ons assortiment ART 2 fietssloten. Op die pagina leest u ook meer informatie over ART 2.

ART 3
Een slot met het keurmerk ART 3 kan eveneens heel goed dienen als fietsslot. Zeker bij e-bikes en andere duurdere typen fietsen. Verder zijn deze vooral bedoeld als brommer- of scooterslot. Zie ook ons assortiment ART 3 fietssloten en meer informatie hierover.Lees meer
Filter uw producten


AXA Ringslot Solid Plus zwart ART-2 keurmerk
De AXA Solid Plus is een hoogwaardig frameslot met extra brede opening voor o.a. ballonbanden. Daarnaast kunt u een extra kabelslot gebruiken om uw fiets aan een vast object vast te maken.
ABUS Ringslot Amparo 485 LH KR ART-2
Ringslot ABUS Amparo 485 is extra breed en daardoor geschikt voor fietsen met brede banden. Ook geschikt voor kinderfietsen! Voorzien van ART-2 keurmerk.
Pro-tect Ringslot met ART-keurmerk (zwart)
Fietsparadijs.com heeft dit Pro-tect ringslot mèt keurmerk.
AXA Ringslot Defender met ART-2 keurmerk (wit)
Fietsparadijs.com heeft dit trendy witte ringslot van AXA al vanaf €19,95. Eenvoudige bevestiging op het achterframe. Geen bevestigingsmateriaal meegeleverd.
SALE AXA Ringslot Defender met ART 2 keurmerk (zwart)
AXA Ringslot Defender met ART 2 keurmerk (zwart)
Fietsparadijs.com heeft dit ringslot van AXA in drie kleuren. Bestel nu en morgen al in huis! Dit slot kan bevestigd worden op de schroefdraad in het frame en wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal.

€28,95 €19,95

Informatie
AXA Ringslot Defender met ART-2 keurmerk (zwart/zilver)
Fietsparadijs.com heeft het klassieke ringslot van AXA altijd voorradig èn scherp geprijsd! U kunt bij ons achteraf betalen. Eenvoudige bevestiging op het achterframe. Geen bevestigingsmateriaal meegeleverd.
ABUS Ringslot Shield 5650 LH KR Zwart
De Shield van Abus biedt een goede bescherming bij een gemiddeld diefstalrisico en heeft een ART-2 keurmerk. Gemaakt van gehard speciaalstaal en te gebruiken met een aanvullende accessoire zoals een insteekketting. Inclusief twee sleutels.
AXA Ringslot Solid Zwart
De AXA Solid is een solide ringslot met brede opening (58 mm) voor brede spatborden of ballonbanden. Dit ART-2 ringslot heeft een cilinder met anti-boorplaat, gehard stalen beugel en dito slothuis. Incl. ergonomische bediening en online sleutelservice.
SALE AXA Ringslot Victory met ART-2 keurmerk (zwart)
AXA Ringslot Victory met ART-2 keurmerk (zwart)
De AXA Victory is het eerste slot met een volledig rondom gelast stalen slothuis. De Victory is 4x sterker dan traditionele ringsloten.

€37,95 €22,95

Informatie
SALE AXA Ringslot Victory met ART-2 keurmerk (zilver)
AXA Ringslot Victory met ART-2 keurmerk (zilver)
De AXA Victory is het eerste slot met een volledig rondom gelast stalen slothuis. De Victory is 4x sterker dan traditionele ringsloten.

€37,95 €22,95

Informatie
Edge Kettingslot Titanio ART2 90 CM Zwart
De Titanio is een sterk kettingslot van 90 cm lang. Gemaakt van gehard staal, met beschermhoes, hoogwaardig slotcilinder en vierkante kettingschakels van 8,3 mm dik. Inclusief twee sleutels.
SALE AXA Cherto Compact 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
AXA Cherto Compact 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
Profiteer van onze tijdelijke actie. Kettingslot AXA Cherto Compact 95 is één van de hardlopers van Fietsparadijs.com! Verkrijgbaar in het zwart. ✓ 24,95

€44,95 €24,95

Informatie
Pagina 1 van 5