Fietsendrager Marktplaats

Een fietsendrager op Marktplaats kopen? Een goed idee, want gebruikte fietsdragers hebben vaak nog veel te bieden. Zijn ze nog van goede kwaliteit, dan is de prijs-kwaliteitverhouding soms een juweeltje. Naast een Marktplaats fietsendrager is er ook nog een andere goede optie: een nieuwe goedkope fietsendrager kopen met eveneens een aantrekkelijke verhouding tussen prijs en kwaliteit. U betaalt dan iets meer, maar kunt nog altijd profiteren van een zeer voordelige prijs. Ondertussen heeft u letterlijk en figuurlijk de garantie van een geheel nieuw product. Een fietsendrager die bovendien extra lang mee gaat. En er is veel keuze. Een Marktplaats fietsendrager of een nieuwe: kiest u zelf.

Fietsendragers Marktplaats

Marktplaats fietsendragers zijn er in alle soorten en maten. Hetzelfde geldt voor fietsdragers van bijvoorbeeld een budgetmerk of A-merk dat (ten opzichte van Marktplaats) relatief gezien opvallend goedkoop is. Op Fietsparadijs.com kunt u een goedkope fietsendrager kopen voor op de trekhaak, maar ook voor zonder trekhaak zoals voor op het dak van de auto of voor op de achterklep. Net als op Marktplaats zijn ze er bovendien in varianten met en zonder ledverlichting, voor één of meerdere fietsen (2, 3 tot maximaal 4), voor e-bikes, inklapbaar en kantelbaar. Met solide, veilige manieren van montage en praktische toepassingsmogelijkheden en accessoires: van oprijgoot en adapters tot koppelstukken en uitbreidingsmogelijkheid voor een derde (elektrische) fiets.

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE XLC Fietsendrager Azura Easy LED 2.0
XLC Fietsendrager Azura Easy LED 2.0
De lichtgewicht fietsendrager Azura Easy LED is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak. De drager is inklapbaar en voorzien van ledverlichting. Het maximale laadvermogen is 60 kg. Ook geschikt voor e-bikes.

€430,00 €399,95

Informatie
SALE Twinny Load Fietsendrager eCarrier II
Twinny Load Fietsendrager eCarrier II
Deze stabiele (elektrische) fietsendrager van Twinny Load - de eCarrier II - biedt twee bikes een veilige plek. Met snelle koppeling, kantelfunctie, spanbandjes met slot, lampen, kentekenplaatverlichting en 13-polige stekker. Verfijnde vorm, goed materiaa

€324,95 €294,95

Informatie
Twinny Load Fietsendrager eCarrier Base
De eCarrier Base is een stabiele (elektrische) fietsendrager van Twinny Load . De drager biedt twee bikes een veilige plek. Voorzien van een snelle koppeling, een kantelfunctie, lampen en een 13-polige stekker. De drager is stevig en handig in gebruik.

€224,95

Informatie
XLC Fietsendrager Azura Xtra LED 2.0 – kantelbaar
De lichtgewicht fietsendrager Azura Xtra is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak. Inklapbaar, kantelbaar en voorzien van ledverlichting. Het maximale laadvermogen is 60 kg. Ook geschikt voor e-bikes.

€499,95

Informatie
Twinny Load Fietsendrager Easy
De naam zegt het al: de Twinny Load Easy fietsendrager - voor twee fietsen - plaatst u met gemak op de trekhaak. En ervan af is deze inklapbare drager bijzonder compact. De Easy kan 30 kg gewicht aan, heeft een foam beschermlaag en is voorzien van slot.
SALE XLC Fietsendrager Almada Work-E VC-C07 Zwart/Zilver
XLC Fietsendrager Almada Work-E VC-C07 Zwart/Zilver
De kantelbare fietsendrager Almada Work-E is eenvoudig te bevestigen en biedt plaats voor twee fietsen. De drager is voorzien van brede wielgoten, LED-verlichting en is ook geschikt voor e-bikes. In 2023 als beste getest door de Consumentenbond!

€699,95 €599,95

Informatie
Peruzzo Fietsdrager Cruiser Delux
Deze fietsendrager kunt u gebruiken zonder trekhaak. U monteert deze drager aan de klep van de kofferbak. Hij is geschikt voor 3 fietsen met een totaal gewicht van 45 kilo.
SALE XLC Oprijgoot Azura - universeel - inklapbaar
XLC Oprijgoot Azura - universeel - inklapbaar
Universele oprijgoot van XLC. Inklapbaar en licht in gewicht. U heeft voor bevestiging geen gereedschap nodig. Ideaal om te gebruiken bij fietsendragers Azura Easy en Azura Xtra.

€59,95 €49,95

Informatie
SALE XLC Fietsendrager Almada Work-E VC-C07 Zwart/Zilver - Gebruikt
XLC Fietsendrager Almada Work-E VC-C07 Zwart/Zilver - Gebruikt
De kantelbare fietsendrager Almada Work-E is eenvoudig te bevestigen en biedt plaats voor twee fietsen. De drager is voorzien van brede wielgoten, LED-verlichting en is ook geschikt voor e-bikes. In 2023 als beste getest door de Consumentenbond!

€649,95 €549,95

Informatie
XLC Azura adapter derde fiets
Met deze accessoire van XLC neemt u makkelijk een derde fiets mee op uw fietsendrager van XLC. Deze Azura uitbreiding is eenvoudig te monteren en demonteren.

€124,95

Informatie
Carpoint Fietsdrager Universeel
Met deze universele fietsendrager van Carpoint neem u makkelijk uw fiets mee op uw dakdrager. De fietsendrager heeft een draaggewicht van maximaal 15 kg.
XLC Fietsendrager Almada Work-E Low Step VC-C08 Zwart/Zilver
De kantelbare fietsendrager Almada Work-E Low Step is eenvoudig te bevestigen en biedt plaats voor twee fietsen. De drager is voorzien van brede wielgoten, LED-verlichting en is ook geschikt voor e-bikes. Als beste getest door de Consumentenbond!

€649,95

Informatie
Pagina 1 van 2