Kindermandje

Met een kindermandje neemt uw kind voortaan zelf zijn of haar favoriete spullen mee op de fiets. Wordt het de lievelingsknuffel, een lunchtrommeltje of toch liever een kleurboek? Misschien past het allemaal! Daarnaast doet een mandje op de kinderfiets ook heel goed dienst voor het bewaren van onderweg verzamelde 'schatten'. Laat die ontdekkingstocht op de fiets maar beginnen!

Vrolijke kindermandjes
Op deze pagina vindt u verschillende mandjes voor op de kinderfiets, gemaakt van staal of kunststof. De mandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en met allerlei vrolijk opdrukken. Zo is er heel hele lijn van Studio 100, met opdrukken van bijvoorbeeld Maya de Bij, Bumba en K3. Ook vindt u hier mandjes met opdrukken van Cars, Kikker, de Teletubbies, Minnie Mouse, Frozen en Winnie the Pooh. Kijkt u eens rustig rond, er zit vast iets bij voor uw kleine fietser.

Grotere kindermandjes
Bent u op zoek naar een mandje voor op de wat grotere kinderfiets? Neem dan eens een kijkje bij onze kinderfietsmanden. Hier vindt u verschillende fietsmanden voor de wat oudere kinderen. Als uw eigen voorkeur uitgaat naar een kleinere en lichtere mand, dan zijn deze manden ook heel goed te gebruiken op een fiets voor volwassenen. 

 

Lees meer
Filter uw producten
Widek Kindermandje Teletubbie PVC Geel/Oranje
De vrolijke Teletubbies sieren dit stevige (kunststof) fietsmandje voor de jongsten onder ons en reizen overal mee naartoe. Het mandje is gemakkelijk te bevestigen.
Studio 100 Kindermandje Maya Rood
Een rood mandje voor op de kinderfiets. Op deze kinderfietsmand staat een afbeelding van Maya de Bij en haar allerbeste vriendje Willy. De mand is ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Studio 100 Kindermandje Maya Donkergeel
Een geel mandje voor op de kinderfiets. Op deze kinderfietsmand staat een afbeelding van Maya de Bij en haar allerbeste vriendje Willy. De mand is ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Studio 100 Kindermandje Maya Wit
Een wit mandje voor op de kinderfiets. Op deze kinderfietsmand staat een afbeelding van Maya de Bij en haar allerbeste vriendje Willy. De mand is ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Studio 100 Kindermandje Maya Geel
Een geel mandje voor op de kinderfiets. Op deze kinderfietsmand staat een afbeelding van Maya de Bij en haar allerbeste vriendje Willy. De mand is ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Willex Kindermandje Kikker Staal Wit
Ik bof dat ik een kikker ben', zegt Kikker die geniet van zijn leventje met al zijn vrienden. Dit kindermandje wordt dan ook opgevrolijkt door een blije Kikker. Het mandje is van staal, wit qua kleur en heeft een sterke, fijne handgreep.
Pagina 1 van 1