Fietskussentje voor op bagagedrager - comfortabel, leuk en voordelig!

Comfortabel achterop de fiets zitten met een fietskussentje. Zélf - of u gunt het een metgezel. Voor kleine kinderen komt al gauw een fietsstoeltje in beeld. Maar voor iets grotere kinderen én volwassenen kan een fietskussentje qua zitcomfort al gauw wonderen verrichten.

Het fietskussentje - of de cushie - is er in wat dunnere en wat dikkere uitvoeringen, kleiner en wat groter. En omdat niet alleen het gemak telt, maar óók het oog iets wil, bieden we tal van designs om uit te kiezen. Van fris en vrolijk tot een meer stoere en robuuste look. De prints zijn overigens vaak óók te vinden in de vorm van bijvoorbeeld een fietstas, fietsbel, zadelhoesje of rugleuning. Daarmee maakt u van uw fiets dan wel elektrische fiets, samen met meerdere van deze afzonderlijke fietsaccessoires, een uniform uiterlijk!

Kies de dikte van het fietskussentje

Een fietskussentje is niet duur, maar maakt voor degene op de bagagedrager wel hét verschil. De dikte kan verschillen: zo hebben we kussentjes voor de fiets en e-bike van 4 centimeter en van 8 centimeter. Alle versies zijn erg gemakkelijk te bevestigen op de achterdrager. Dusdanig dat ze niet kunnen schuiven.

Makkelijk schoon te houden
Een cushie is altijd handig om achter de hand te hebben. Ze zijn bovendien in bijna alle gevallen waterafstotend en eenvoudig met een vochtig doekje schoon te houden.

Nóg een voordeel van een fietskussentje: ook handig van de fiets af!

Wist u waarvoor zo'n snel los te maken kussentje óók nog handig is?

Je hebt 'm op de fiets altijd bij je; óók wanneer je ervan af stapt!

Eet je een broodje en is er alleen een hard muurtje? Gebruik je cushie! Is het bankje waarop je even wilt uitrusten, stoffig, kil of vochtig? Gebruik je cushie! Zo zit je ook bij een korte tussenstop op een niet voldoende warm, schoon en droog zitvlak. Zónder dat je hiervoor je dikke trui of jas als noodoplossing hoeft te gebruiken. En zónder dat je hiervoor extra ruimte hoeft vrij te maken in je tas!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


Hooodie Big Cushie Colored Triangles
Met de Big Cushie van Hooodie zit u voortaan comfortabel achterop de fiets. Dit waterafstotende fietskussentje is maar liefst 8 cm dik en heeft een vrolijk gekleurde driehoekenprint.
Hooodie Cushie Black Solid
Met de Cushie wordt achterop de fiets zitten heel aangenaam. Dit zachte, zwarte fietskussentje is 2,5 cm dik en gemaakt van waterafstotend materiaal. En dat voor een vriendelijke prijs!
Hooodie Cushie Colored Triangles
U heeft nog nooit zo lekker achterop de fiets gezeten! Deze leuke, kleurrijke Cushie van Hooodie is 2,5 cm dik en gemaakt van waterafstotend materiaal. Een fietskussentje voor een vriendelijke prijs!
Hooodie Cushie Watercolors
Maak achterop de fiets zitten comfortabel met de Cushie van Hooodie! Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een frisse roze en paarse print. Een aangename zit, voor een aangename prijs!
Hooodie Big Cushie Stars
Met de Big Cushie van Hooodie zit u voortaan comfortabel achterop de fiets. Dit waterafstotende fietskussentje is maar liefst 8 cm dik en heeft hippe sterrenprint. Een vriendelijke zit voor een vriendelijke prijs!
Hooodie Cushie PTT
U zit prinsheerlijk achterop de fiets met deze Cushie van Hooodie. Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en uitgevoerd in een vintage PTT-look. Een vriendelijke zit voor een vriendelijke prijs!
Nietverkeerd Fat Zitje Bagagedrager Bruin
Achterop de fiets zitten wordt nog plezieriger met dit bruine Fat Zitje van Nietverkeerd! De zitjes zijn waterdichte en verkrijgbaar in diverse kleuren. Simpel aan de bagagedrager te bevestigen met de meegeleverde tiewraps.
Hooodie Cushie Blackish Pattern
Voortaan comfortabel achterop de fiets? Neem deze Cushie! Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een hippe zwart- witprint. Aangename zit, voor een aangename prijs!
Hooodie Big Cushie White Small Dots
Met de Big Cushie van Hooodie zit u voortaan comfortabel achterop de fiets. Dit waterafstotende fietskussentje is maar liefst 8 cm dik en heeft een hippe stippenprint. Aangename zit, voor een aangename prijs!
Nietverkeerd Fat Zitje Bagagedrager Blauw
Achterop de fiets zitten wordt nog plezieriger met dit blauwe Fat Zitje van Nietverkeerd! De zitjes zijn waterdichte en verkrijgbaar in diverse kleuren. Simpel aan de bagagedrager te bevestigen met de meegeleverde tiewraps.
Nietverkeerd Fat Zitje Bagagedrager Zwart
Achterop de fiets zitten wordt nog plezieriger met dit zwarte Fat Zitje van Nietverkeerd! De zitjes zijn waterdichte en verkrijgbaar in diverse kleuren. Simpel aan de bagagedrager te bevestigen met de meegeleverde tiewraps.
Hooodie Big Cushie Watercolors
Met de Big Cushie van Hooodie zit u voortaan comfortabel achterop de fiets. Dit waterafstotende fietskussentje is maar liefst 8 cm dik en heeft een frisse paars roze print. Aangename zit, voor een aangename prijs!
Pagina 1 van 2