Fietskussentje voor op bagagedrager - comfortabel, leuk en voordelig!

Comfortabel achterop de fiets zitten: of u wilt het zelf, of u wilt het voor uw compaan. Voor kleine kinderen komt u al gauw terecht bij een fietsstoeltje, maar voor iets grotere kinderen en volwassenen kan een fietskussentje qua zitcomfort al gauw wonderen verrichten.

Cushies in veel designs
Het fietskussentje - of de cushie - is er zoals de meeste producten op Fietsparadijs.com in veel soorten en maten. Omdat het oog óók iets wil, bieden we tal van designs om uit te kunnen kiezen. Van fris en vrolijk tot een meer stoere en robuuste look. De betreffende prints zijn overigens vaak óók te vinden in de vorm van bijvoorbeeld een fietstas, fietsbel, zadelhoesje of rugleuning. U kunt van uw fiets en alle onderdelen dus een uniform uiterlijk maken!

Verschillende diktes fietskussentjes
Een fietskussentje is niet duur, maar maakt voor degene op de bagagedrager wel het verschil. De dikte kan verschillen: zo hebben we ze van 4 centimeter en van 8 centimeter. Alle versies zijn erg gemakkelijk te bevestigen op de achterdrager, zodat ze niet kunnen schuiven.

Makkelijk schoon te houden
Een cushie is altijd handig om achter de hand te hebben. Ze zijn bovendien in bijna alle gevallen waterafstotend en eenvoudig met een vochtig doekje schoon te houden.


Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2