Dakine

Dakine (spreek uit: 'Dakaain') is in 1979 opgericht in Hawaii. Het merk maakt rugzakken, reistassen, accessoires en kleding voor mensen die houden van fietsen, surfen, snowboarden, skateboarden, mountainbiken, skiën, windsurfen, kiteboard en reizen. Ons Dakine aanbod bestaat voornamelijk uit rugtassen die ook heel goed te gebruiken zijn op de fiets en e-bike.

Voor extreme sporten, maar ook voor fietsen heeft Dakine veel accessoires in huis. Op Fietsparadijs.com vindt u vooral de tassen, reistassen, rugzakken en mogelijk andere soorten fietstassen van dit Amerikaanse merk. De Dakine fietsrugzakken en andere rugtassen staan bekend om hun vaak rustige, degelijke uiterlijk en een daarmee verband houdende kwaliteit. Een Dakine tas gaat bijzonder lang mee.

Dakine rugzakken

Dakine rugzakken voor fiets en e-bike

De rugzakken en overige tassen van Dakine hebben ook veel aandacht voor details. Zo blinken veel van de fietsrugzakken uit in de organisers en praktische ruimtes voor bijvoorbeeld laptop, zonnebril, oplader, powerbank, USB-stick en méér zaken voor de werknemer, scholier of student van nu. Het spreekt verder voor zich dat in deze shop veel te kiezen is, ook als het gaat om een duurzame accessoire van Dakine. Denk aan de kleur, het formaat, de indeling en de doordachte draagmogelijkheden.

Een Dakine rugtas of andere fietstas van dit merk kopen op Fietsparadijs.com? We leveren elke nieuwe fietsaccessoire uit voorraad, snel én zorgvuldig. Kies voor goedkoper én de beste service van een betrouwbare shop voor fietsaccessoires. Een aantrekkelijke combinatie. Zie ook de Fietsparadijs.com reviews! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen u graag van advies voor het kiezen van de beste fietsaccessoires - ook voor op de fiets en voor op uw rug!

 

Lees meer
Filter uw producten
Dakine Rugtas WNDR Pack 18L Zwart
Compacte, sportieve vrijetijdsrugzak met een inhoud van 18 liter. Met ruim hoofdvak, zijvakken van mesh, elastisch koord aan de voorkant, zonnebrilvak en meer!
SALE Dakine Rugtas Campus S 18L Eucalyptus Floral
Dakine Rugtas Campus S 18L Eucalyptus Floral
Praktische, compacte back to school-rugzak met een inhoud van 18 liter. Met ruim hoofdvak, tabletvak, geïsoleerd koelvak, zonnebrilvak en meer!

€54,95 €49,95

Informatie
Dakine Rugtas Grom 13L Perennial
Kleine vrijetijdsrugzak of kinderrugzak met een inhoud van 13 liter. Met ruim hoofdvak, zijvakken van mesh, elastisch koord aan de voorkant, zonnebrilvak en vrolijke print!
SALE Dakine Rugtas Campus M 25L Crescent Floral
Dakine Rugtas Campus M 25L Crescent Floral
Praktische back to school-rugzak met een inhoud van 25 liter. Met ruime hoofdvakken, organiser, laptophoes, geïsoleerd koelvak, zonnebrilvak en meer!

€64,95 €61,95

Informatie
SALE Dakine Rugtas Campus L 33L Black
Dakine Rugtas Campus L 33L Black
Praktische back to school rugzak met een inhoud van 33 liter. Met ruime hoofdvakken, organiser, laptophoes, geïsoleerd koelvak, zonnebril vak en meer!

€79,95 €69,95

Informatie
SALE Dakine Rugtas Campus M 25L Zwart
Dakine Rugtas Campus M 25L Zwart
Praktische back to school rugzak met een inhoud van 25 liter. Met ruime hoofdvakken, organiser, laptophoes, geïsoleerd koelvak, zonnebril vak en meer!

€64,95 €61,95

Informatie
SALE Dakine Rugtas Campus M 25L Slash Dot Zwart
Dakine Rugtas Campus M 25L Slash Dot Zwart
Praktische back to school rugzak met een inhoud van 25 liter. Met ruime hoofdvakken, organiser, laptophoes, geïsoleerd koelvak, zonnebril vak en meer!

€64,95 €61,95

Informatie
SALE Dakine Rugtas Network 30L Hoxton
Dakine Rugtas Network 30L Hoxton
Multifunctionele rugzak van Dakine met een inhoud van 30 liter. Met ruimte voor een tablet en een laptop, organiser, trolleyband, zonnebrilvak en meer!

€94,95 €69,95

Informatie
SALE Dakine Rugtas Campus M 25L Cantaloupe
Dakine Rugtas Campus M 25L Cantaloupe
Praktische back to school rugzak met een inhoud van 25 liter. Met ruime hoofdvakken, organiser, laptophoes, geïsoleerd koelvak, zonnebril vak en meer!

€64,95 €61,95

Informatie
SALE Dakine Rugtas 365 Pack 21L Black II
Dakine Rugtas 365 Pack 21L Black II
Degelijke zwarte rugzak van Dakine met een inhoud van 21 liter. De tas heeft een ruim hoofdvak, een laptopvak en een gepolsterde bodem.

€49,95 €39,95

Informatie
Dakine Rugtas Grom 13L Begonia
Kleine vrijetijdsrugzak of kinderrugzak met een inhoud van 13 liter. Met ruim hoofdvak, zijvakken van mesh, elastisch koord aan de voorkant, zonnebrilvak en meer!
Dakine Rugtas Essentials Pack 22L Crimson Rose
Praktische waterafstotende school- of dagrugzak, met een inhoud van 22 liter. Met ruime hoofdvakken, laptopvak, organiser, mesh zijvakken, een zonnebrilvak!
Pagina 1 van 8