ABUS slot- voor optimale beveiliging van uw fiets, scooter of motor

Als u denkt aan een fietsslot van goede kwaliteit en optimale bescherming, denkt u al gauw aan ABUS. Dit Duitse merk, opgericht in 1924, is al bijna een eeuw lang één van de bekendste producenten van fiets-, scooter- en motorsloten. De ABUS-sloten vallen in een wat hoger prijssegment, maar zijn hun prijs dubbel en dwars waard. U vindt al onze ABUS-sloten handig bij elkaar in onderstaand overzicht.

ABUS is zonder meer een A-merk te noemen als het gaat om sloten. De hoge kwaliteit van de fietssloten komt onder meer tot uiting in het materiaalgebruik, maar ook in de vele handige details en extra’s. Kortom, over ABUS-sloten is nagedacht, zodat ze uw kostbare tweewieler optimale beveiliging bieden.

ABUS-sloten met ART keurmerk
Veel van de ABUS-sloten zijn voorzien van een ART keurmerk. Dit keurmerk, dat wordt uitgegeven door Stichting ART, zegt iets over de beveiligingsgraad van een slot. Het aantal sterren (2,3,4 of 5) geeft aan hoe 'sterk' het slot is. Een ART-gekeurd slot is vaak een vereiste van uw verzekeraar, vooral als het een e-bike, scooter of motor betreft. Met een ART slot van ABUS weet u dat het met de bescherming wel goed zit.

Verschillende soorten sloten, ruime keuze
In het assortiment van ABUS vindt u verschillende soorten sloten. Zo verkopen wij kettingsloten, beugelsloten, ringsloten (+ insteekkettingen), vouwsloten en kabelsloten van ABUS. Elk type slot heeft zo z’n pluspunten. Er wordt u geadviseerd om altijd gebruik te maken van twee sloten om zo de kans op diefstal te verminderen. Kies bijvoorbeeld voor een ringslot in combinatie met een ketting(slot) of voor een kettingslot in combinatie met een beugelslot. 

Patent en moderne sluitmethoden
Op verschillende sluit- en anti-kraakmethoden van ABUS rust patent. We hebben hieronder enkele innovatieve technieken van ABUS voor u op een rijtje gezet. Let op, deze zijn vaak alleen ingebouwd in de hogere segment sloten (met ART keurmerk). 

  • Gehard stalen schakels
    Veel van de sloten van ABUS – en dan met name de kettingsloten – zijn voorzien van gehard stalen schakels. Gehard staal is een effectief wapen tegen de brutere kraakmethoden.
  • Powercell-technologie en Power-link-technologie
    ABUS beugel- en kettingsloten zijn vaak voorzien van powercell-/power-link-technologie. Dit houdt in dat de beugel of ketting extra goed vastzit in het slothuis zodat het slot moeilijker open te breken is door er op te slaan of aan te trekken.
  • Plus-cilinder en X-Plus-cilinder
    De speciale cilinders van ABUS bieden geavanceerde bescherming tegen picking en pogingen tot forceren met een boor. Deze schijfcilinders worden zelfs door de Duitse politie aanbevolen. Daarnaast zijn sommige sloten (met name beugelsloten) voorzien van de zogenaamde Double locking-techniek: een dubbele beugelvergrendeling in het slot. Dit mechanisme biedt extra bescherming tegen openbuigen en -breken.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE AXA Cherto Compact 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
AXA Cherto Compact 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
Profiteer van onze tijdelijke actie. Kettingslot AXA Cherto Compact 95 is één van de hardlopers van Fietsparadijs.com! Verkrijgbaar in het zwart. ✓ 34,95

€44,95 €34,95

Informatie
SALE ABUS Iven kettingslot 110cm ART-2
ABUS Iven kettingslot 110cm ART-2
Tijdelijke ACTIE!! Kettingsloten van het model Iven voldoen aan de strenge eisen van uw fietsverzekering. Met topmerk ABUS heeft u deze veiligheid.

€64,95 €44,95

Informatie
ABUS Vouwslot BORDO 6000 met alarm - wit
Jaag een dief de stuipen op het lijf. Dit fietsslot heeft een alarmsignaal van 100 dB! Een vouwslot met intelligente alarmfunctie, slim detecteer- en indicatiesysteem, gehard speciaalstaal, solide scharnierpunten en, onder meer, een ABUS Plus cilinder.

€104,95

Informatie
SALE ABUS Bordo Granit XPlus 6500 XL 110 cm zwart ART-2
ABUS Bordo Granit XPlus 6500 XL 110 cm zwart ART-2
De ABUS Bordo Granit X Plus 6500/110 XL is een ART 2 gekeurd slot. Het zwarte slot is zeer flexibel en heeft een compacte vorm. De zachte coating voorkomt lakschade aan de fiets. Het slot is makkelijk mee te nemen.

€134,95 €119,95

Informatie
AXA Ringslot Defender met ART-2 keurmerk (zwart/zilver)
Fietsparadijs.com heeft het klassieke ringslot van AXA altijd voorradig èn scherp geprijsd! U kunt bij ons achteraf betalen. Eenvoudige bevestiging op het achterframe. Geen bevestigingsmateriaal meegeleverd.
SALE Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 120 CM
Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 120 CM
De Cubic is een veilig, ijzersterk kettingslot van 120 centimeter lang met keurmerk ART-2. Met hoes van nylon en stofklepje.

€42,95 €32,95

Informatie
SALE ABUS Kettingslot Ivy Chain 9210
ABUS Kettingslot Ivy Chain 9210
IJzersterk ABUS kettingslot met een lengte van 110 centimeter met gebruiksvriendelijke symmetrische sleutel, met ART-3 keurmerk. Voor een goede beveiliging bij een hoog diefstalrisico.

€99,95 €84,95

Informatie
SALE ABUS kettingslot IONUS 1190 11 mm x 120 cm
ABUS kettingslot IONUS 1190 11 mm x 120 cm
Dit ABUS IONUS kettingslot heeft een lengte van 120 cm. De schakels zijn 11 mm dik. Het slot is voorzien van het ART 4 keurmerk. Ideaal als beveiliging van uw motor, scooter of bromfiets.

€100,00 €79,95

Informatie
ABUS Alarmbox Black
Beveilig uw spullen tegen diefstal met deze universele alarmbox! Zodra het beveiligde voorwerp beweegt gaat er een geluid van 100db af.
SALE Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 95 CM
Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 95 CM
De Cubic is een veilig, ijzersterk kettingslot van 95 centimeter lang met keurmerk ART-2. Met hoes van nylon en stofklepje.

€37,95 €29,95

Informatie
ABUS Vouwslot BORDO 6000 met alarm - zwart
Jaag een dief de stuipen op het lijf. Dit fietsslot heeft een alarmsignaal van 100 dB! Een vouwslot met intelligente alarmfunctie, slim detecteer- en indicatiesysteem, gehard speciaalstaal, solide scharnierpunten en, onder meer, een ABUS Plus cilinder.

€114,95

Informatie
ABUS Ringslot Amparo 485 LH KR ART-2
Ringslot ABUS Amparo 485 is extra breed en daardoor geschikt voor fietsen met brede banden. Ook geschikt voor kinderfietsen! Voorzien van ART-2 keurmerk.
Pagina 1 van 10