Fietshelmen

Een fietshelm is vaak verplicht - of anders nooit een overbodige luxe. Veilige fietshelmen met een officieel keurmerk; vind ze in dit online assortiment. Voordelig een fietshelm kopen voor een speed pedelec of andere e-bike? Of voor een traditionele fiets? Dat kan op Fietsparadijs.com. We verkopen helmen van de allerbeste kwaliteit.

Zoekt u een veilige fietshelm? Ook voor de e-bike of speed pedelec hebben wij helmen in de juiste maat. De helmen bieden uiterste bescherming en dragen (zeer) veilig en comfortabel.

Fietshelm verplicht én raadzaam | koop er één of meer voordelig online

Vanaf 1 januari 2023 is de helmplicht ook voor snorscooters en snorfietsen een feit. Een goedgekeurde speed pedelec helm kopen? Die is tevens geschikt voor snorscooters en overige, minder snelle e-bikes. Een wettelijk goedgekeurde speed pedelec helm heeft de code NTA 8776:2016. Deze zijn hier te vinden.

P.S. Zoekt u een kinderfietshelm? Zie elders op Fietsparadijs.com: 1001 kinderhelmen!

Het dragen van een goedgekeurde brommerhelm of speed pedelec helm voorkomt (ernstig) hoofdletsel bij ongelukken. Speed pedelec helmen hebben daarbij het extra voordeel van de aanwezigheid van een groter beschermingsgebied voor het hoofd. Verder is het schild ervan bestand tegen grotere klappen dan de gemiddelde helm. Bovendien biedt een EPS schok-absorptielaag belangrijke aanvullende bescherming bij het achterhoofd en de slapen.

Fietshelmen voor 25 en 45 kilometer per uur

Een speed pedelec helm is er voor bikes die een snelheid kunnen bereiken van 45 kilometer per uur. Ze zijn lichter en ventileren beter dan bijvoorbeeld een motorhelm / integraalhelm. Onze lichtgewicht helmen voor speed pedelec, snorscooters en e-bikes zijn goed geoutilleerd én zijn zeer uitgekiend als het gaat om ventilatie. Een vizier met zonwering, uitneembare en wasbare binnenkussentjes, plus verstelbare binnenring is veelal de standaard. Bekijk onze online afdeling met speed pedelec helmen voor meer details, prijzen, advies en informatie.

Ook verkoop van helmen voor de 'gewone' fiets

Ook verkopen wij op deze pagina's 'gewone', kwalitatief uiterst veilige fietshelmen. Die valhelmen zijn tevens te gebruiken voor tijdens het skateboarden en skating.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenBobike Kinderhelm Plus maat XS Teddy Bear
Veilig en comfortabel. De lichtgewicht kinderfietshelm Plus van Bobike is een prettig zittende helm met in-mold constructie en reflecterende details.
SALE ABUS Fietshelm Scraper 3.0 Signal Orange L
ABUS Fietshelm Scraper 3.0 Signal Orange L
De Scraper 3.0 is een kwaliteitshelm van ABUS, uitgevoerd in fluoriserend oranje. De helm is veilig, comfortabel en beschikt over een verstelbaar sluitsysteem.

€49,95 €44,95

Informatie
SALE ABUS Fietshelm Scraper 3.0 Polar Matt M
ABUS Fietshelm Scraper 3.0 Polar Matt M
De Scraper 3.0 is een kwaliteitshelm van ABUS, uitgevoerd in mat wit. De helm is veilig, comfortabel en beschikt over een verstelbaar sluitsysteem.

€49,95 €44,95

Informatie
Edge Fietshelm Urban E-Bike Pedelec L Zwart
Met deze helm van het merk Edge gaat u veilig over straat. De zwarte helm voldoet aan alle eisen die wettelijk gesteld zijn voor een verplichte Speed Pedelec -fietshelm.
Edge Fietshelm Urban E-Bike Pedelec M Zwart
Met deze helm van het merk Edge gaat u veilig over straat. De zwarte helm voldoet aan alle eisen die wettelijk gesteld zijn voor een verplichte Speed Pedelec -fietshelm.
Melon Kinderhelm Urban Active Bumblebee M-L
Een sterke en lichte fietshelm van het merk Melon. Deze helm is individueel in te stellen en zit daardoor als gegoten. Met reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.
Mirage Fietshelm Hi-Speed Mat Zwart L/XL
Met de Hi-Speed fietshelm van Mirage voldoet u aan de verplichting om op een Speed Pedelec een helm te dragen. Modern, veilig en wettelijk goedgekeurd. Een betaalbare fietshelm (maat L/XL), uitgevoerd in mat zwart.
Mirage Fietshelm Hi-Speed Mat Zwart S/M
Met de Hi-Speed fietshelm van Mirage voldoet u aan de verplichting om op een Speed Pedelec een helm te dragen. Modern, veilig en wettelijk goedgekeurd. Een betaalbare fietshelm (maat S/M), uitgevoerd in mat zwart.
Polisport Fietshelm E'City zwart / donkergrijs M
Met de E'City fietshelm van Polisport voldoet u aan de verplichting om op een Speed Pedelec een helm te dragen. Modern, veilig en wettelijk goedgekeurd. Een betaalbare fietshelm (maat M), uitgevoerd in het zwart en donkergrijs met veel details!
Polisport Fietshelm E'City zwart / donkergrijs L
Met de E'City fietshelm van Polisport voldoet u aan de verplichting om op een Speed Pedelec een helm te dragen. Modern, veilig en wettelijk goedgekeurd. Een betaalbare fietshelm (maat L), uitgevoerd in het zwart en donkergrijs met veel details!
SALE XLC Fietshelm NTA E-bike Antraciet
XLC Fietshelm NTA E-bike Antraciet
Deze donkergrijze e-bike fietshelm van XLC is voorzien van reflectie en een LED-veiligheidslichtje achterop. De kunststof helm voldoet aan de Pedelec-norm NTA 8776.

€79,95 €74,95

Informatie
SALE ABUS Fietshelm Pedelec+ Black Edition maat M
ABUS Fietshelm Pedelec+ Black Edition maat M
Op een Speed Pedelec is een speciale fietshelm verplicht. Deze NTA 8776-gekeurde Pedelec+ van ABUS voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. De helm zorgt natuurlijk voor uw veiligheid maar er is ook aandacht besteed aan het design. Maat M.

€124,95 €98,25

Informatie
Pagina 1 van 4