Qibbel stylingsets voor het fietszitje vóór

Zélf het Qibbel fietsstoeltje aan de voorzijde stylen? Geef met de styling elementen van Qibbel zelf vorm aan het ideale voorzitje (en/of achterzitje en/of windscherm). Deze fabrikant van mooie fietszitjes heeft daarvoor diverse stylingsets ontwikkeld. Er is volop keus aan designs voor het voorzitje, designs voor het achterzitje en designs voor het windscherm. Zie hier alle mogelijkheden voor het pimpen, verfraaien, kneden, kortom stylen van het voorzitje!

Het Qibbel basiselement voor het voorzitje kunt u - eventueel samen met uw kind - stylen naar wens. Het sterke fundament (het basiselement) geeft u een speciale look in de kleuren en het motief van uw of jullie voorkeur. Er zijn uiteenlopende stylingsets, waarbij ook de voetriempjes, armsteunen en waterafstotende bekleding uniform op elkaar zijn afgestemd.

Styling op het witte of op het antraciete voorstoeltje
De foto's bij de producten tonen de betreffende styling op beide kleuren basiselementen van dit voorzitje (wit en antraciet).

Welke set mag het zijn...?
Ziet u op de site van fabrikant Qibbel nog een andere stylingset die de interesse wekt? Laat het ons weten! Geef bij ons de set van uw voorkeur aan en wij helpen u snel verder.

Voorzitje voor de fiets: zelf stylen met Qibbel

Het stylen van een fietsstoeltje is populair. Kies zelf de kleuren, de print en daarmee het uiterlijk van het fietszitje vóór en/of het fietszitje achter. Kijk hier voor de styling sets van het voorzitje of klik via de links bovenaan deze pagina voor het zien van de styling sets voor het achterzitje respectievelijk het windscherm. Vergeet daarbij ook niet de Qibbel basiselementen!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Dots Purple
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Dots Purple sylingset geeft u het voorzitje een unieke, frisse look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Checked Green
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Checked Green sylingset geeft u het voorzitje een unieke, frisse look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Princess Dreams
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Princess Dreams sylingset geeft u het voorzitje een ware prinsessen-look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Polka Dot Red
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Polka Dot Red sylingset geeft u het voorzitje een unieke, frisse look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Pagina 1 van 1