Qibbel stylingsets voor het fietszitje vóór

Het Qibbel basiselement voor het voorzitje kunt u - eventueel samen met uw kind - stylen naar wens! Het sterke fundament (het basiselement) voorziet u van een speciale look in de kleuren en het motief van uw of jullie voorkeur. Er zijn uiteenlopende stylingsets, waarbij de voetriempjes, armsteunen en waterafstotende bekleding uniform op elkaar zijn afgestemd.

Styling op het witte of op het antraciete voorstoeltje
De foto's bij de producten tonen telkens de betreffende styling op beide kleuren basiselementen van dit voorzitje (wit en antraciet).

>TIP!<
Ziet u op de site van fabrikant Qibbel zelf nog een andere stylingset die uw interesse heeft? Laat het ons weten! Geef bij ons de set van uw voorkeur aan en wij helpen u snel verder. Zie verder ook de Qibbel stylingsets voor het windscherm en de stylings voor het achterzitje!Lees meer
Filter uw producten

Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Suzy Black
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Suzy Black sylingset geeft u het voorzitje een unieke, frisse look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Dots Purple
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Dots Purple sylingset geeft u het voorzitje een unieke, frisse look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Checked Green
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Checked Green sylingset geeft u het voorzitje een unieke, frisse look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Polka Dot Blauw
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Polka Dot Blauw sylingset geeft u het voorzitje een unieke, frisse look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Princess Dreams
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Princess Dreams sylingset geeft u het voorzitje een ware prinsessen-look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Uni Black
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Uni Black sylingset geeft u het voorzitje een unieke, stoere look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Voorzitje Polka Dot Red
Stylen is hip en Qibbel speelt daar handig op in. Met deze luxe Polka Dot Red sylingset geeft u het voorzitje een unieke, frisse look. De set is voor de armsteuntjes, de voetriempjes en het zitje.
Pagina 1 van 1