Stalen mand voor op de fiets

Een fietsmand van fijnmazig staal heeft iets eigens. Is het stoer? Een industriële touch? Vooral strak van uiterlijk? Een stalen fietsmand is, hoe dan ook, karaktervol. Net even wat anders. Bovendien sterk van kwaliteit. En vaak met een praktisch, slim bevestigingssysteem. Trekt een fietsmand van dit kaliber u aan, bekijk dan deze manden, gemaakt van staal. We verkopen ze van meerdere merken, in meerdere uitvoeringen en met verschillende inhoudsmogelijkheden. Genoeg keus!

Een stalen fietsmand is langdurig bestand tegen veel (weers)invloeden. Er is een grote variatie: een fietsmand van staal is er in afwijkende gedaantes. Fijnmazig of met grovere gaten, in uiteenlopende vormen, voor kinderen en/of met een niet-doorsnee patroon; het beeld is heel divers. Mooi, trendy en uniek zijn echter vaak de gemeenschappelijk omschrijvingen!

Fietsmanden van staal vóórop of achterop de fiets plaatsen

Voor het plaatsen van de stalen fietsmand zijn er meerdere mogelijkheden. Sommige stalen manden kunnen achterop de fiets of e-bike, sommige vóórop en bij sommige kunt u kiezen. Daarbij zijn er verschillende systemen, deels wisselend per merk. De bevestiging gebeurt met ruime haken - zoals bij de stuurmanden - of bijvoorbeeld met één van de bekende fiets-bevestigingssystemen BasEasy of 'good old' KLICKfix. Onze foto's tonen hoe de bevestiging op de fiets of e-bike gebeuren moet. We laten dit bij elk afzonderlijk exemplaar zien én u krijgt er, op onze site, al meteen een uitleg bij.

De stalen fietsmand óók van de fiets af gebruiken?

De mand weer losmaken van de fiets? Geen probleem, zo gebeurd. Doorgaans hebben de manden ook een handvat, om ze ook los van de fiets gemakkelijk mee te kunnen nemen. Zo spelen zeker bij de metalen fietsmanden de hengsels vaak een belangrijke rol. De handvatten passen immers bij de multifunctionaliteit van deze afneembare fietsmanden van staal.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
CONTEC Fietsmand Fredo Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets. Deze fijnmazige, stalen fietsmand wordt bevestigd met haken in combinatie met een bagagedrager met veerklem.
Basil Kinderfietsmand Jasmin Baboushka
Deze vrolijke fietsmand van Basil is het ideale accessoire voor op de kinderfiets. Geschikt voor op fietsjes met een wielmaat van 12 tot 20 inch. Dit roze mandje is gemaakt van fijnmazig staal en heeft een kleurrijke versierrand.
Basil Fietsmand Cardiff - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor aan de zijkant van de bagagedrager. Deze hoge mand is gemakkelijk afneembaar en heeft een hengsel met kunststof grip.
Basil Fietsmand Lesto - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor achterop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met kunststof grip en reflectie. Past op MIK- en Racktime-adapterplaten.
Basil Fietsmand Bremen KF - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met kunststof grip en een voorgemonteerde KLICKfix adapterplaat.
Basil Fietsmand Bold M Multi System - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor achterop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig softgrip hengsel. Geschikt voor bevestiging op Racktime, i-Rack en Carrymore platen.
Basil Fietsmand Memories Bottle 26L Zwart
Deze afneembare fietsmand met melkflessenmotief is gemaakt van draadstaal. De mand heeft een inhoud van 26 liter en een hengsel met kunststof grip. Hij is snel en makkelijk aan de zijkant van de drager te hangen met de veilige dubbele ophanghaken.
SALE CONTEC Fietsmand Espresso Zwart
CONTEC Fietsmand Espresso Zwart
Een praktische, stalen fietsmand van CONTEC voor voorop. De fietsmand is voorzien van reflectie en wordt vast gemonteerd aan het stuur van de fiets.

€29,95 €24,95

Informatie
Basil Fietsmand Cento Flower Roze
Fietsmand Cento Flower is een mand van fijnmazig staal voor achterop de fiets. Deze roze fietsmand met bloemmotief wordt vast gemonteerd op de bagagedrager.
Wicked Fietsmand Staal Quick Release Zwart
Deze stevige, stalen fietsmand is gemakkelijk via de twee haken aan uw stuur te hangen. De haken zijn afneembaar zodat de mand prettig mee te dragen is. 22 liter inhoud.
CONTEC Fietsmand Lungo Multi Zwart
Een fijnmazige, stalen fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets. De fietsmand is compatibel met systeemdragers met het MIK-, Racktime- of AVS-systeem.
KLICKfix Fietsmand Ovaal Zwart 16L
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel en wordt geleverd met een KLICKfix adapterplaat.
Pagina 1 van 4