Retouren

FIETSACCESSOIRES RETOUR. Een buitenkans voor wie zoekt naar ‘fietsaccessoires te koop’, hopende op een mooi voordeeltje: een prima fietsaccessoire, zo goed als nieuw, maar dan met extra korting. Bijvoorbeeld omdat het een retour is. Fietsparadijs.com heeft af en toe zulke onverwachte leuke aankopen! Alleen is er dan eerder sprake van ‘zo goed als hélemaal nieuw’, mét korting omdat het product nu eenmaal retour is gestuurd. Welke fietsaccessoires? De kans op een voltreffer in onze categorie Retouren is aanwezig bij bijvoorbeeld de zoektermen ‘fietstas te koop’, ‘fietsmand te koop’, ‘fietsdrager te koop’, ‘loopfiets te koop’, ‘fietszitje te koop’, ‘houten fietskrat te koop’, ‘kinderfiets te koop’, ‘hondenfietskar te koop’, ‘e-bike lader te koop’ of ‘kinderfietskar te koop’. Natuurlijk zijn er nog veel meer fietsaccessoires die retour komen, en die voor een extra mooie prijs verkocht kunnen worden – mogelijk aan u!

Het voordeel van fietsspullen kopen die retour zijn gekomen, is dat u extra goedkoop een product voor uw fiets of e-bike kunt aanschaffen waarvan u tóch jarenlang plezier zult hebben. Natuurlijk kunt u ook kijken op Marktplaats naar tweedehands fietsaccessoires, zoals tweedehands fietstassen, tweedehands fietsmanden, tweedehands fietszitjes, tweedehands hondenfietskarren, tweedehands kinderfietskarren, een tweedehands fietsdrager of bijvoorbeeld tweedehands fietskrat, loopfiets, e-bike lader of kinderfiets. Maar is dit niet een nog veel beter idee: kijken bij deze retouren op Fietsparadijs.com. Geretourneerde fietsaccessoires zijn nog werkelijk nieuw: niet gebruikt, of slechts één keer om te testen. En om u helemaal gerust te stellen: onze retourafdeling dubbelcheckt alle artikelen die op deze pagina komen, voor de perfecte garantie. Een fietsaccessoire die retour komt is in letterlijke zin een tweedehandse, gebruikte fietsaccessoire, maar in de praktijk is-ie gewoon 100% nieuw (tenzij natuurlijk expliciet anders vermeld, in dat geval met zelfs een nóg hogere bonuskorting)!

Tweedehands fietsaccessoires? Fietsspullen zo goed als nieuw? Deze fietsaccessoires kwamen retour!

Zoals gezegd: een buitenkansje. Bovendien: een mooie kans om verspilling tegen te gaan en álle bestaande spullen, zoals voor de fiets of e-bike, een lang leven te gunnen. En daarmee een klein beetje te helpen om gezamenlijk zoveel mogelijk duurzaam te zijn. Kijk snel bij de fietsaccessoires op deze pagina!

 

Lees meer
Filter uw productenSALE KED Fietshelm Mitro UE-1 Black - M - Retour
KED Fietshelm Mitro UE-1 Black - M - Retour
Met deze Mitro-helm van KED gaat u veilig over straat. Deze geavanceerde fietshelm is goedgekeurd voor gebruik met speed pedelecs. Met MIPS-bescherming, vizier en LED-lichtstrook.

€159,95 €99,95

Informatie
SALE Urban Proof Fietskrat 30L Warm Pink - Recycled - Beschadigd
Urban Proof Fietskrat 30L Warm Pink - Recycled - Beschadigd
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit roze fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!

€16,95 €11,95

Informatie
SALE Urban Proof Fietskrat 30L Warm Pink - Recycled - Beschadigd
Urban Proof Fietskrat 30L Warm Pink - Recycled - Beschadigd
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit roze fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!

€16,95 €11,95

Informatie
SALE Willex Fietsmand Metaal Zwart - Beschadigd
Willex Fietsmand Metaal Zwart - Beschadigd
Deze Willex fietsmand van fraai fijnmazig staal is zeer geschikt voor dagelijks gebruik in de stad. De coating beschermt de mand tegen weer en wind en met het meegeleverde kliksysteem kunt u de mand eenvoudig bevestigen en weer loskoppelen.

€31,95 €15,95

Informatie
SALE Urban Proof Fietskrat 30L Pastel Green - Beschadigd
Urban Proof Fietskrat 30L Pastel Green - Beschadigd
Fijnzinnig groen. Heerlijk lichtgewicht. Een fijn aantal liters: 30. Een compact formaat. Goed vast te pakken via de open grepen. Past op voordrager én achterop. Is nu hiermee dit Urban Proof fietskrat goed samengevat? Nou, zie in elk geval óók de prijs!

€16,95 €10,95

Informatie
SALE Lastpak Fietskrat Kunststof Zwart M - prima krat voor lage prijs - Beschadigd
Lastpak Fietskrat Kunststof Zwart M - prima krat voor lage prijs - Beschadigd
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur zwart heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.

€14,95 €10,95

Informatie
SALE Wicked Fietskrat Middel 24L - Blank
Wicked Fietskrat Middel 24L - Blank
Van een fiets een praktisch transportmiddel maken? Groen en duurzaam bezig zijn, veel kunnen meenemen, in een product gemaakt van natuurlijk materiaal? Een houten fietskrat! Zoals deze van Wicked, 24 liter, stevig en zo vast op de voordrager.

€32,95 €32,95

Informatie
SALE Lynx Fietskrat Kunststof 30L Roze - Beschadigd
Lynx Fietskrat Kunststof 30L Roze - Beschadigd
Een knalroze krat voor een klein prijsje! Die heeft u te pakken met dit krat van Lynx. Een kunststof fietskrat met een inhoud van 30 liter die ook prima past op een wat grotere kinderfiets.

€11,95 €8,95

Informatie
SALE Willex Houten fietskrat Naturel 33L - Beschadigd
Willex Houten fietskrat Naturel 33L - Beschadigd
Dit speciale houten fietskrat heeft een natuurlijke look. Het krat heeft een inhoud van 33 liter en is gemaakt van massief (en gebeitst) hout. Lekker stevig dus.

€29,95 €15,95

Informatie
SALE Willex Houten fietskrat Naturel 33L - Beschadigd
Willex Houten fietskrat Naturel 33L - Beschadigd
Dit speciale houten fietskrat met natuurlijke look heeft een inhoud van 33 liter en is gemaakt van massief (en gebeitst) hout. Lekker stevig dus. Met extra geleiderlatten, tiewraps en schroevendraaier!

€29,95 €15,95

Informatie
SALE TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser - Beschadigd
TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser - Beschadigd
Dit fietskrat The Stormchaser is gemaakt van gebeitst vurenhout (vier lagen) en is degelijk en duurzaam. De bekerhouder én houder voor uw paraplu zijn uniek!

€64,95 €55,95

Informatie
SALE TWO-O Houten fietskrat The Transporter - Lichtbeschadigd
TWO-O Houten fietskrat The Transporter - Lichtbeschadigd
Dit stoere fietskrat The Transporter is gemaakt van vier lagen gebeitst vurenhout en is degelijk en duurzaam. Met unieke bekerhouder!

€59,95 €54,95

Informatie
Pagina 1 van 2