Retouren

FIETSACCESSOIRES RETOUR. Een buitenkans voor wie zoekt naar ‘fietsaccessoires te koop’, hopende op een mooi voordeeltje: een prima fietsaccessoire, zo goed als nieuw, maar dan met extra korting. Bijvoorbeeld omdat het een retour is. Fietsparadijs.com heeft af en toe zulke onverwachte leuke aankopen! Alleen is er dan eerder sprake van ‘zo goed als hélemaal nieuw’, mét korting omdat het product nu eenmaal retour is gestuurd. Welke fietsaccessoires? De kans op een voltreffer in onze categorie Retouren is aanwezig bij bijvoorbeeld de zoektermen ‘fietstas te koop’, ‘fietsmand te koop’, ‘fietsdrager te koop’, ‘loopfiets te koop’, ‘fietszitje te koop’, ‘houten fietskrat te koop’, ‘kinderfiets te koop’, ‘hondenfietskar te koop’, ‘e-bike lader te koop’ of ‘kinderfietskar te koop’. Natuurlijk zijn er nog veel meer fietsaccessoires die retour komen, en die voor een extra mooie prijs verkocht kunnen worden – mogelijk aan u!

Het voordeel van fietsspullen kopen die retour zijn gekomen, is dat u extra goedkoop een product voor uw fiets of e-bike kunt aanschaffen waarvan u tóch jarenlang plezier zult hebben. Natuurlijk kunt u ook kijken op Marktplaats naar tweedehands fietsaccessoires, zoals tweedehands fietstassen, tweedehands fietsmanden, tweedehands fietszitjes, tweedehands hondenfietskarren, tweedehands kinderfietskarren, een tweedehands fietsdrager of bijvoorbeeld tweedehands fietskrat, loopfiets, e-bike lader of kinderfiets. Maar is dit niet een nog veel beter idee: kijken bij deze retouren op Fietsparadijs.com. Geretourneerde fietsaccessoires zijn nog werkelijk nieuw: niet gebruikt, of slechts één keer om te testen. En om u helemaal gerust te stellen: onze retourafdeling dubbelcheckt alle artikelen die op deze pagina komen, voor de perfecte garantie. Een fietsaccessoire die retour komt is in letterlijke zin een tweedehandse, gebruikte fietsaccessoire, maar in de praktijk is-ie gewoon 100% nieuw (tenzij natuurlijk expliciet anders vermeld, in dat geval met zelfs een nóg hogere bonuskorting)!

Tweedehands fietsaccessoires? Fietsspullen zo goed als nieuw? Deze fietsaccessoires kwamen retour!

Zoals gezegd: een buitenkansje. Bovendien: een mooie kans om verspilling tegen te gaan en álle bestaande spullen, zoals voor de fiets of e-bike, een lang leven te gunnen. En daarmee een klein beetje te helpen om gezamenlijk zoveel mogelijk duurzaam te zijn. Kijk snel bij de fietsaccessoires op deze pagina!

 

Lees meer
Filter uw productenSALE Wicked Fietskrat Klein 17L - matig afgewerkt
Wicked Fietskrat Klein 17L - matig afgewerkt
Van een fiets een praktisch transportmiddel maken? Deze is vooral geschikt voor de kinderfiets. Om veel te kunnen meenemen, in een product van natuurlijk materiaal. Deze houten fietskrat van Wicked van 17 liter inhoud zit snel vast op de voordrager.

€22,95 €15,95

Informatie
SALE Urban Proof Fietskrat 30L Dark Blue - Beschadigd
Urban Proof Fietskrat 30L Dark Blue - Beschadigd
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit blauwe fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!

€16,95 €9,95

Informatie
SALE Urban Proof Fietskrat 30L Pastel Green - Kleine beschadiging
Urban Proof Fietskrat 30L Pastel Green - Kleine beschadiging
Fijnzinnig groen. Heerlijk lichtgewicht. Een fijn aantal liters: 30. Een compact formaat. Goed vast te pakken via de open grepen. Past op voordrager én achterop. Is nu hiermee dit Urban Proof fietskrat goed samengevat? Nou, zie in elk geval óók de prijs!

€14,95 €9,95

Informatie
SALE Basil Fietsbel Stardust Nightshade - Retourgekomen
Basil Fietsbel Stardust Nightshade - Retourgekomen
Een bel waarmee het grotere kind goed uit de voeten kan. En verkeersdeelnemers die hij/zij tegenkomt, zich uit de voeten máken. De mooie vormgeving in de kindvriendelijke Stardust-lijn is verantwoordelijk voor het eerste, en de luide ring voor het tweede.

€12,95 €4,95

Informatie
SALE Pro-tect ART-4 schijfremslot - Retour
Pro-tect ART-4 schijfremslot - Retour
Fietsparadijs.com biedt dit schijfremslot voor een zeer scherpe prijs. Geschikt voor Scooters en Motoren. Achteraf betalen kan.

€29,95 €24,95

Informatie
SALE Belll Ding Dong Bel - Geel/ groen - Opruiming
Belll Ding Dong Bel - Geel/ groen - Opruiming
Ding Dong Bel - Geel/ groen - Deze bel is het gevolg van opruiming in het magazijn en bieden we daarom ook zo goedkoop aan.

€12,95 €6,95

Informatie
SALE Pro-tect ART-4 Hangslot - Retour
Pro-tect ART-4 Hangslot - Retour
Met dit losse hangslot kunt u alle kanten op: denk aan het vastleggen van uw boot met een ketting en dit slot, of aan uw terrasstoelen... of gewoon uw fiets. En: extra leuk is dat u er een reminderkabel én een tasje bij krijgt!

€29,95 €24,95

Informatie
Pagina 1 van 1