Retouren

FIETSACCESSOIRES RETOUR. Een buitenkans voor wie zoekt naar ‘fietsaccessoires te koop’, hopende op een mooi voordeeltje: een prima fietsaccessoire, zo goed als nieuw, maar dan met extra korting. Bijvoorbeeld omdat het een retour is. Fietsparadijs.com heeft af en toe zulke onverwachte leuke aankopen! Alleen is er dan eerder sprake van ‘zo goed als hélemaal nieuw’, mét korting omdat het product nu eenmaal retour is gestuurd. Welke fietsaccessoires? De kans op een voltreffer in onze categorie Retouren is aanwezig bij bijvoorbeeld de zoektermen ‘fietstas te koop’, ‘fietsmand te koop’, ‘fietsdrager te koop’, ‘loopfiets te koop’, ‘fietszitje te koop’, ‘houten fietskrat te koop’, ‘kinderfiets te koop’, ‘hondenfietskar te koop’, ‘e-bike lader te koop’ of ‘kinderfietskar te koop’. Natuurlijk zijn er nog veel meer fietsaccessoires die retour komen, en die voor een extra mooie prijs verkocht kunnen worden – mogelijk aan u!

Het voordeel van fietsspullen kopen die retour zijn gekomen, is dat u extra goedkoop een product voor uw fiets of e-bike kunt aanschaffen waarvan u tóch jarenlang plezier zult hebben. Natuurlijk kunt u ook kijken op Marktplaats naar tweedehands fietsaccessoires, zoals tweedehands fietstassen, tweedehands fietsmanden, tweedehands fietszitjes, tweedehands hondenfietskarren, tweedehands kinderfietskarren, een tweedehands fietsdrager of bijvoorbeeld tweedehands fietskrat, loopfiets, e-bike lader of kinderfiets. Maar is dit niet een nog veel beter idee: kijken bij deze retouren op Fietsparadijs.com. Geretourneerde fietsaccessoires zijn nog werkelijk nieuw: niet gebruikt, of slechts één keer om te testen. En om u helemaal gerust te stellen: onze retourafdeling dubbelcheckt alle artikelen die op deze pagina komen, voor de perfecte garantie. Een fietsaccessoire die retour komt is in letterlijke zin een tweedehandse, gebruikte fietsaccessoire, maar in de praktijk is-ie gewoon 100% nieuw (tenzij natuurlijk expliciet anders vermeld, in dat geval met zelfs een nóg hogere bonuskorting)!

Tweedehands fietsaccessoires? Fietsspullen zo goed als nieuw? Deze fietsaccessoires kwamen retour!

Zoals gezegd: een buitenkansje. Bovendien: een mooie kans om verspilling tegen te gaan en álle bestaande spullen, zoals voor de fiets of e-bike, een lang leven te gunnen. En daarmee een klein beetje te helpen om gezamenlijk zoveel mogelijk duurzaam te zijn. Kijk snel bij de fietsaccessoires op deze pagina!

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser - Beschadigd
TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser - Beschadigd
Dit fietskrat The Stormchaser is gemaakt van gebeitst vurenhout (vier lagen) en is degelijk en duurzaam. De bekerhouder én houder voor uw paraplu zijn uniek!

€64,95 €55,95

Informatie
SALE Pro-tect ART-4 schijfremslot - Verpakking
Pro-tect ART-4 schijfremslot - Verpakking
Fietsparadijs.com biedt dit schijfremslot voor een zeer scherpe prijs. Geschikt voor Scooters en Motoren. Achteraf betalen kan.

€29,95 €24,95

Informatie
SALE CONTEC Fietsmand Mocca WSL Zwart - Kleine beschadigingen
CONTEC Fietsmand Mocca WSL Zwart - Kleine beschadigingen
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is voorzien van reflectie en het WSL-bevestigingssysteem van Basil.

€42,95 €36,95

Informatie
SALE KED Fietshelm Mitro UE-1 Black - M - Retour
KED Fietshelm Mitro UE-1 Black - M - Retour
Met deze Mitro-helm van KED gaat u veilig over straat. Deze geavanceerde fietshelm is goedgekeurd voor gebruik met speed pedelecs. Met MIPS-bescherming, vizier en LED-lichtstrook.

€159,95 €99,95

Informatie
Pagina 1 van 1