Poppenzitje voor op de fiets

Het zijn dan wel geen officiële fietsstoeltjes, maar voor uw nog piepjonge dochter is het wel degelijk een serieuze aangelegenheid: haar eigen fietsstoeltje voor haar eigen kroost, ofwel haar eigen poppenzitje.

Qua vorm lijken de poppenzitjes op de echte kinderfietsstoeltjes. Ze zijn ook voorzien van gordels, hoge achterkant en geïntegreerde voetensteunen. Natuurlijk zijn de onderstaande poppenzitjes verder vooral erg leuk en vrolijk om te zien. Fietsparadijs.com heeft ze in veel frisse kleuren, en met veel prints en afbeeldingen van Disney- en andere tekenfilmfiguren. Van Minnie Mouse tot Winnie de Poeh. Neem samen eens een kijkje en... succes verzekerd.

Kinderfietsmanden en andere accessoires die hier bij passen
Zie overigens óók onze andere kinderaccessoires zoals bijvoorbeeld de kinderfietsmandjes, met veelal dezelfde, kindvriendelijke afbeeldingen en designs!

Lees meer
Filter uw producten


Widek Poppenzitje Teletubbie Rood
Dit poppenzitje van Widek met daarop de vrolijke Teletubbies maakt fietsritjes nóg leuker. Het zitje is eenvoudig te bevestigen en past voor- en achterop de kinderfiets.
Poppenzitje Princess Roze
Roze en prinsesjes. Een gouden combinatie voor jonge schattige meisjes. Voor dametjes die ook graag hun pop willen meenemen op hun fietsje. En dat kan op een hartstikke leuke manier met dit poppenzitje voor de kinderfiets.
Pagina 1 van 1