Poppenzitje voor op de fiets

Het zijn dan wel geen officiële fietsstoeltjes, maar voor uw nog piepjonge dochter is het wel degelijk een serieuze aangelegenheid: haar eigen fietsstoeltje voor haar eigen kroost, ofwel haar eigen poppenzitje.

Qua vorm lijken de poppenzitjes op de echte kinderfietsstoeltjes. Ze zijn ook voorzien van gordels, hoge achterkant en geïntegreerde voetensteunen. Natuurlijk zijn de onderstaande poppenzitjes verder vooral erg leuk en vrolijk om te zien. Fietsparadijs.com heeft ze in veel frisse kleuren, en met veel prints en afbeeldingen van Disney- en andere tekenfilmfiguren. Van Minnie Mouse tot Winnie de Poeh. Neem samen eens een kijkje en... succes verzekerd.

Kinderfietsmanden en andere accessoires die hier bij passen
Zie overigens óók onze andere kinderaccessoires zoals bijvoorbeeld de kinderfietsmandjes, met veelal dezelfde, kindvriendelijke afbeeldingen en designs!

Lees meer
Filter uw producten


Widek Poppenzitje Minnie Mouse Wit
Dit poppenzitje van Widek met daarop de vrolijkste muis ter wereld, Minnie Mouse, maakt fietsritjes nóg leuker. Het zitje is eenvoudig te bevestigen en past voor- en achterop de fiets.
Widek Poppenzitje Princess Roze
Kent u Assepoester, Tiana en Aurora al? De eerste zéker, en bij de anderen en overige Disney prinsesjes zal uw dochtertje vast een handje kunnen helpen. Als zij fan is van Disney Princess, zal uw eigen prinsesje dit roze poppenzitje zeer waarderen.
Widek Poppenzitje Teletubbie Rood
Dit poppenzitje van Widek is gesierd met Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Ofwel: de Teletubbies. Een vertrouwd beeld voor peuters. Of dit rode stoeltje nu vóórop komt of achterop de fiets, de pop voor wie het is bestemd, zit veilig in de gordels.
Widek Poppenzitje Winnie the Pooh Rood
Dit poppenzitje van Widek met daarop de meest lieve beer ter wereld, Winnie the Pooh, maakt fietsritjes nóg leuker! Het zitje is eenvoudig te bevestigen.
Widek Poppenzitje Minnie Mouse Rood
Dit poppenzitje van Widek met daarop de vrolijkste muis ter wereld, Minnie Mouse, maakt fietsritjes nóg leuker. Het zitje is eenvoudig te bevestigen en past voor- en achterop de fiets.
Widek Poppenzitje Frozen Wit
Als een echte moeder kan ze haar pop meenemen op de fiets. Veilig en leuk met dit poppenstoeltje van Disney's Frozen. Inclusief bevestigingsmateriaal.
Pagina 1 van 1