Loopfiets hout

Het voelt goed: een loopfietsje van hout. Een natuurproduct, uiteraard versterkt, verstevigd en voorzien van kleuren en andere vormen van design die een loopfiets voor jongens en meisjes van 1, 2, 3, 4 of 5 jaar vervolmaken. De houten loopfietsen op Fietsparadijs.com hebben vanzelfsprekend 100% aandacht voor veiligheid, en evenzoveel aandacht voor kwaliteit en finishing touch. Zo zijn veel loopfietsjes gemaakt van fraai afgewerkt berkenhout.

De houten loopfietsen in deze shop zijn net als alle andere loopfietsjes ontwikkeld en geproduceerd door bekende merken. De fietsjes gemaakt van dit authentieke materiaal zijn met liefde vormgegeven en dat komt tot uiting in diverse ontwerpen. Bij de beschrijving van elke loopfiets leest én ziet u uitgebreid (over) de details. Zo kunt u een goede keus maken voor uw eigen zoontje of dochtertje, of misschien wel kleinzoon of kleindochter.

Vraag het de specialist
Hebt u vragen? We denken of kijken graag met u mee. Of specifiek nieuwsgierig naar de loopfietsen van kunststof, loopfietsen van staal of lichtgewicht loopfietsen van aluminium? U vindt ze bij ons als specialist in fietsaccessoires allemaal.

Loopfietsjes van hout: van goedkoop tot beste kwaliteit

Keuze te over. Dat geldt ook voor de houten loopfietsjes en de opties die ze kunnen hebben. Opties zoals een handrem, kwaliteitsbanden en zelfs beveiliging tegen overstuur. De kwaliteit van de betere loopfietsen kan 'm ook zitten in details zoals anti-slip handgrepen, een stuurbegrenzer, spatborden vóór en achter en een zadel dat afglijden voorkomt. Eigenlijk alle fietsjes hebben in elk geval een verstelbaar zadel. Dus uw kind kan er sowieso nog wel een tijdje prima op mee!

>>> Kies voor een goedkoop houten loopfietsje van de beste basiskwaliteit - of kies voor nog een stapje hoger met nog meer opties, de allerbeste onderdelen en het allerbeste (houten) materiaal.

Loopfiets van hout kopen met bijpassende andere kinderfietsaccessoires

Het leuke van deze loopfietsjes is ook dat er veelal andere kinderfiets accessoires met hetzelfde design van zijn. Bijvoorbeeld van het merk Kiddimoto of het merk PexKids. Denk aan een bijpassende kinderfietshelm of aan matchende, beschermende fietshandschoenen, een fietsbel of -toeter. Een kinderfietsaccessoire kopen moet immers natuurlijk óók 'n beetje leuk zijn!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Stars
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Stars
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met eveneens flitsende sterren, zorgt voor stralende herinneringen. Maar de veilige Kurve Stars voor 2, 3 jaar doet méér: vol plezier vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €49,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Red Dotty
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Red Dotty
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met kindvriendelijk rood-met-witte-stippen-uiterlijk, zorgt voor blijvende herinneringen. Maar de veilige Kurve Red Dotty voor 2, 3 jaar doet méér: vol plezier vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €49,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fleur
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fleur
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met buitengewoon fleurig voorkomen, zorgt voor blijvende, prettige herinneringen. Maar de veilige Kurve Fleur voor de leeftijd vanaf 2, 3 jaar doet méér: vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €49,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fossil
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fossil
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met stoere, prehistorische print, zorgt voor blijvende, prettige herinneringen. Maar de veilige Kurve Fossil voor de leeftijd vanaf 2, 3 jaar doet méér: vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €49,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Pastel Dotty
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Pastel Dotty
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met opgewekt uiterlijk vol gekleurde stippen, zorgt voor blijvende herinneringen. Maar de veilige Kurve Pastel Dotty voor 2, 3 jaar doet méér: vol plezier vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €49,95

Informatie
Pagina 1 van 1