Kinderfietshelmen

Bij een kinderfietshelm gaat het eerst en vooral om veiligheid, voor een kwetsbare doelgroep. Alle kinderfietshelmen op Fietsparadijs.com hebben dan ook minimaal het Europese keurmerk EN 1078.

Kinderhelmen voor jongens en meisjes, voor elke smaak
Maar het is eveneens erg belangrijk - want vooral erg leuk - dat een valhelm er mooi, stoer, opvallend en/of grappig uitziet. Wat dat betreft is er in deze shop werkelijk een Walhalla aan helmen voor jongens en meisjes! Bovendien hebben we kleinere maten fietshelmen voor baby's. Van veel merken, dus ook in meerdere prijsklassen, en met veel overeenkomstige, maar ook verschillende eigenschappen die een kinderhelm comfortabel maken.

Belangrijke eigenschappen van een valhelm voor kinderen
Dan gaat het bijvoorbeeld over ventilatie, verstelbaarheid, reflectie en soms zelfs geïntegreerde verlichting. Zodat de helm als gegoten past, fijn is om te dragen en uw zoon of dochter ermee opvalt in het verkeer.

Laat u verrassen door ons aanbod! Pagina's vol kinderfietshelmen voor alle omtrekken kinderhoofdjes. Fietshelmen voor kids: van uitstekende kwaliteit, voor veel extra veiligheid én een flinke dosis fun op de kinderfiets.Lees meer