Kinderfietshelmen voor jongens, meisjes en baby's

Bij een kinderfietshelm gaat het eerst en vooral om veiligheid, voor een kwetsbare doelgroep. Alle kinderfietshelmen op Fietsparadijs.com hebben dan ook minimaal het Europese keurmerk EN 1078.

Kinderhelmen voor jongens en meisjes, voor elke smaak
Maar het is eveneens erg belangrijk - want vooral erg leuk - dat een kinderhelm er mooi, stoer, opvallend en/of grappig uitziet. Wat dat betreft is er in deze shop werkelijk een Walhalla aan helmen voor jongens en meisjes! Bovendien hebben we kleinere maten fietshelmen voor baby's. Van veel merken, dus ook in meerdere prijsklassen, en met veel overeenkomstige, maar ook verschillende eigenschappen die een kinderhelm comfortabel maken.

Belangrijke eigenschappen van een fietshelm voor kinderen
Dan gaat het bijvoorbeeld over ventilatie, verstelbaarheid, reflectie en soms zelfs geïntegreerde verlichting. Zodat de helm als gegoten past, fijn is om te dragen en uw zoon of dochter ermee opvalt in het verkeer.

Laat u verrassen door ons aanbod! Pagina's vol kinderfietshelmen voor alle omtrekken kinderhoofdjes. Fietshelmen voor kids: van uitstekende kwaliteit, voor veel extra veiligheid én een flinke dosis fun op de kinderfiets.Lees meer
Filter uw producten

Bobike Kinderhelm ONE Olive Green xs
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze helm van Bobike iets voor u. Uitgevoerd in Olive Green, maat xs. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Bobike Kinderhelm ONE Olive Green s
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze Bobike helm ONE misschien iets voor u. Uitgevoerd in Olive Green, maat s. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Bobike Kinderhelm ONE Bahama Blue xs
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze helm van Bobike iets voor u. Uitgevoerd in Bahama Blue, maat xs. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Bobike Kinderhelm ONE Bahama Blue s
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze helm van Bobike misschien iets voor u. Uitgevoerd in Olive Green, maat s. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Bobike Kinderhelm Buddy XS
Deze Bobike Buddy kinderhelm voor de allerjongsten zit lekker dankzij de goede pasvorm. De helm is veilig, ventileert en is voorzien van lieve, trouwe viervoeters. Kortom, een echte helm voor kleintjes!
Bobike Kinderhelm Astronaut XS
Deze Bobike Buddy kinderhelm voor de allerjongsten zit lekker dankzij de goede pasvorm. De helm is veilig, ventileert en is voorzien van leuke print. Kortom, een echte helm voor kleintjes!
Bobike Kinderhelm Hearty S
Deze bijzonder vrolijke meisjesfietshelm van Bobike zit lekker dankzij de goede pasvorm en het Easy Lock-systeem. De helm is veilig (EN 1078-norm), ventileert en is voorzien van leuke hartenprint. Kortom, de ultieme meidenhelm!
Bobike Kinderhelm Go S
Deze bijzonder vrolijke kinderfietshelm van Bobike zit lekker dankzij de goede pasvorm en het Easy Lock-systeem. De helm is veilig (EN 1078-norm), ventileert en is voorzien van leuke verkeersprint. Kortom, de ultieme kinderhelm!
Bobike Kinderhelm Pilot S
Deze bijzonder vrolijke kinderfietshelm van Bobike zit lekker dankzij de goede pasvorm en het Easy Lock-systeem. De helm is veilig (EN 1078-norm), ventileert en is voorzien van leuke pilotenprint. Kortom, de ultieme kinderhelm!
Kinderhelm QT Blue Space
Deze QT Blue Space kinderhelm is van buitenaardse kwaliteit. Echt een helm om mee op ontdekkingstocht te gaan dus. Voorzien van vliegennetje, te verstellen binnenring en comfortabele pads.
Kinderhelm QT White Flowers
Deze QT White Flowers kinderhelm is van goede kwaliteit en voorzien van fleurige bloemenprint. Echt een helm voor meisjes dus. Voorzien van vliegennetje, te verstellen binnenring en comfortabele pads.
Kinderhelm QT Purple Flowers
Deze QT Purple Flowers kinderhelm is van goede kwaliteit en voorzien van fleurige print. Echt een helm voor meisjes dus. Voorzien van vliegennetje, te verstellen binnenring en comfortabele pads.
Pagina 1 van 13