Fietsmand voor e-bike

Deze fietsmanden passen op een e-bike. Het zijn stuurmanden en andere fietsmanden. Lees deze instructies om zeker te zijn dat de fietsmand inderdaad ook geschikt is voor uw e-bike. Als de fietsmand bedoeld is voor achterop de e-bike, kijk dan voor de zekerheid of de accu, als deze bij de achterdrager zit, bij het plaatsen van de fietsmand niet in de weg zit. Denk in dat kader aan de haken van de mand, waarvoor voldoende ruimte bij het bevestigen moet zijn. En hou bij een stuurmand ook rekening met het display van de elektrische fiets. Of gebruik een passende KLICKfix-adapter voor e-bike.

Bij een mand voor aan het stuur van de e-bike moet het display zonder problemen bereikbaar blijven. Dit kan met behulp van een speciale adapter, bijvoorbeeld die van het merk KLICKfix en de Basil adapters voor e-bike. Zij hebben stuurpenhouders speciaal voor de e-bike, onder andere voor de combinatie met het plaatsen van een stuurfietsmand.

Adapter voor het plaatsen van een stuurmand op de e-bike
Een goed voorbeeld hiervan is de Stuurhouder CC-100 E-bike, van het genoemde KLICKfix. Specifiek bestemd voor e-bikes met display. Zie de volgende foto. Daarop is het display te zien, met daarvóór de stuurhouder. Daaraan past een fietsmand die voor KLICKfix (KF) gereed is, bijvoorbeeld met een vaste KF adapterplaat. De CC-100 E-bike is er eveneens in de variant met slotje.

Adapter voor fietsmand op elektrische fiets


Naast een mand ook andere accessoires op de e-bike
Behalve een fietsmand (stuurmand) kan hiermee ook een daarvoor geschikte stuurtas op de elektrische fiets geplaatst worden. Ook kaarthouders en andere praktische accessoires zijn dan aan het stuur van de elektrische fiets te bevestigen.

KF en BasEasy om de fietsmand op de e-bike te plaatsen
Ook is er het BasEasy-systeem van Basil. Deze werkt op een vergelijkbare manier en vaak is er via een adapter ook de koppeling te maken met het KLICKfix-systeem.

Fietsmand op de voordrager van de e-bike
Koopt u een fietsmand die geplaatst kan worden op de voordrager? Dat maakt het normaliter niet uit of het gaat om een elektrische fiets. Zo'n fietsmand voor voorop is dan ook gewoon geschikt voor de e-bike.

Vind hier al deze stuurmanden en andere fietsmanden voor de elektrische fiets, plus de adapters hiervoor.

 

Lees meer
Filter uw producten

KLICKfix Stuurtas Bikebasket Oval S Fleur 12L
Een elegante, zwart-witte stuurmand van de merken KLICKfix en Reisenthel, met een losse schouderriem, een aluminium frame en het KLICKfix-bevestigingssysteem.
KLICKfix Fietsmand Alumino 16L Zwart
Een fraaie, zwarte mand van grofmazig aluminium voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel en is geschikt voor bevestiging met KLICKfix.
CONTEC Fietsmand Espresso KF Zwart
Een praktische, stalen fietsmand van CONTEC voor voorop. De stuurmand is voorzien van reflectie, een draaggreep en een voorgemonteerde KLICKfix-adapterplaat.
SALE CONTEC Fietsmand Espresso Zwart
CONTEC Fietsmand Espresso Zwart
Een praktische, stalen fietsmand van CONTEC voor voorop. De fietsmand is voorzien van reflectie en wordt vast gemonteerd aan het stuur van de fiets.

€29,95 €24,95

Informatie
CONTEC Fietsmand Lungo Multi Zwart
Een fijnmazige, stalen fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets. De fietsmand is compatibel met systeemdragers met het MIK-, Racktime- of AVS-systeem.
CONTEC Fietsmand Fredo Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets. Deze fijnmazige, stalen fietsmand wordt bevestigd met haken in combinatie met een bagagedrager met veerklem.
CONTEC Fietsmand Mocca Multi Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is compatibel met systeemdragers met het MIK-, Racktime- of AVS-systeem.
CONTEC Fietsmand Mocca MIK Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is voorzien van reflectie en een voorgemonteerde MIK-adapterplaat.
SALE CONTEC Fietsmand Mocca RT Zwart
CONTEC Fietsmand Mocca RT Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is voorzien van reflectie en een voorgemonteerde Racktime-adapterplaat.

€59,95 €54,95

Informatie
SALE Basil Fietsmand Portland 25L Zwart
Basil Fietsmand Portland 25L Zwart
Een stijlvolle vintage fietsmand van aluminium voor voorop de fiets. De zwarte fietsmand heeft een verstelbare bevestigingsband en wordt vast op de fiets gemonteerd.

€99,95 €79,95

Informatie
SALE Basil Fietsmand Portland 25L Chroom
Basil Fietsmand Portland 25L Chroom
Een stijlvolle vintage fietsmand van aluminium voor voorop de fiets. De fietsmand heeft een verstelbare bevestigingsband en wordt vast op de fiets gemonteerd.

€99,95 €79,95

Informatie
SALE Basil Fietsmand Portland MIK 25L Zwart
Basil Fietsmand Portland MIK 25L Zwart
Een stijlvolle zwarte fietsmand van aluminium voor achterop de fiets. De afneembare fietsmand heeft een verstelbare bevestigingsband en een MIK-adapterplaat.

€114,95 €85,95

Informatie
Pagina 1 van 6