Fietsmand voor e-bike

Deze fietsmanden passen op een e-bike. Het zijn stuurmanden en andere fietsmanden. Lees deze instructies om zeker te zijn dat de fietsmand inderdaad ook geschikt is voor uw e-bike. Als de fietsmand bedoeld is voor achterop de e-bike, kijk dan voor de zekerheid of de accu, als deze bij de achterdrager zit, bij het plaatsen van de fietsmand niet in de weg zit. Denk in dat kader aan de haken van de mand, waarvoor voldoende ruimte bij het bevestigen moet zijn. En hou bij een stuurmand ook rekening met het display van de elektrische fiets. Of gebruik een passende KLICKfix-adapter voor e-bike.

Bij een mand voor aan het stuur van de e-bike moet het display zonder problemen bereikbaar blijven. Dit kan met behulp van een speciale adapter, bijvoorbeeld die van het merk KLICKfix en de Basil adapters voor e-bike. Zij hebben stuurpenhouders speciaal voor de e-bike, onder andere voor de combinatie met het plaatsen van een stuurfietsmand.

Adapter voor het plaatsen van een stuurmand op de e-bike
Een goed voorbeeld hiervan is de Stuurhouder CC-100 E-bike, van het genoemde KLICKfix. Specifiek bestemd voor e-bikes met display. Zie de volgende foto. Daarop is het display te zien, met daarvóór de stuurhouder. Daaraan past een fietsmand die voor KLICKfix (KF) gereed is, bijvoorbeeld met een vaste KF adapterplaat. De CC-100 E-bike is er eveneens in de variant met slotje.

Adapter voor fietsmand op elektrische fiets


Naast een mand ook andere accessoires op de e-bike
Behalve een fietsmand (stuurmand) kan hiermee ook een daarvoor geschikte stuurtas op de elektrische fiets geplaatst worden. Ook kaarthouders en andere praktische accessoires zijn dan aan het stuur van de elektrische fiets te bevestigen.

KF en BasEasy om de fietsmand op de e-bike te plaatsen
Ook is er het BasEasy-systeem van Basil. Deze werkt op een vergelijkbare manier en vaak is er via een adapter ook de koppeling te maken met het KLICKfix-systeem.

Fietsmand op de voordrager van de e-bike
Koopt u een fietsmand die geplaatst kan worden op de voordrager? Dat maakt het normaliter niet uit of het gaat om een elektrische fiets. Zo'n fietsmand voor voorop is dan ook gewoon geschikt voor de e-bike.

Vind hier al deze stuurmanden en andere fietsmanden voor de elektrische fiets, plus de adapters hiervoor.

 

Lees meer
Filter uw producten

KLICKfix Stuurtas Bikebasket Oval S Dots 12L
Een elegante, zwarte stuurmand met stippenprint van de merken KLICKfix en Reisenthel, met een losse schouderriem, een aluminium frame en het KLICKfix-bevestigingssysteem.
KLICKfix Stuurtas Bikebasket Oval S Black 12L
Een elegante, zwarte stuurmand van de merken KLICKfix en Reisenthel, met een losse schouderriem, een aluminium frame en het KLICKfix-bevestigingssysteem.
KLICKfix Enkele fietstas Bikebasket Oval M Twist Silver 17L
Een elegante enkele fietstas van KLICKfix en Reisenthel voor aan de bagagedrager. Deze grijze fietsmand heeft een afneembare schouderband en wordt bevestigd met het KLICKfix-systeem.
SALE KLICKfix Bagagedragertas Shopper Alingo GT 20L Grijs
KLICKfix Bagagedragertas Shopper Alingo GT 20L Grijs
Speciaal voor Racktime-bagagedragers: deze stevige bagagedragertas van KLICKfix! De opvouwbare Shopper Alingo is een ideale boodschappenmand voor op de fiets.

€94,95 €79,95

Informatie
SALE KLICKfix Bagagedragertas Shopper Alingo GT 20L Zwart
KLICKfix Bagagedragertas Shopper Alingo GT 20L Zwart
Speciaal voor Racktime-bagagedragers: deze stevige bagagedragertas van KLICKfix! De opvouwbare Shopper Alingo is een ideale boodschappenmand voor op de fiets.

€94,95 €79,95

Informatie
KLICKfix Stuurtas Shopper 24L Zwart
Deze ruime stuurmand van KLICKfix is een ideale boodschappenmand voor op de fiets. De opvouwbare shopper wordt aan het stuur bevestigd met het KLICKfix-systeem.
Basil Fietsmand Lesto - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor achterop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met kunststof grip en reflectie. Past op MIK- en Racktime-adapterplaten.
Basil Fietsmand Lesto MIK - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor achterop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met kunststof grip, reflectie en een voorgemonteerde MIK-adapterplaat.
Basil Basil Fietsmand 2Day Carry All Rear - Grijs
Een stijlvolle, grijze mand van polyester voor achterop de fiets. De fietsmand is afneembaar en voorzien van hengsels, een afsluitkoord en een voorgemonteerde MIK-adapterplaat.
Basil Fietsmand Bremen Alu KF - Zwart
Deze fraaie, matzwarte afneembare fietsmand van aluminium is geschikt voor voorop de fiets. De fietsmand heeft een soft- grip hengsel en is voorzien van een voorgemonteerde KLICkfix adapterplaat.
KLICKfix Fietsmand Lamello Zwart 18L
Een weerbestendige zwarte mand van kunststof voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig draaghengsel en wordt geleverd met een KLICKfix adapterplaat.
KLICKfix Fietsmand Lamello Mini Zwart 12L
Een weerbestendige zwarte mand van kunststof voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig draaghengsel en wordt geleverd met een KLICKfix adapterplaat.
Pagina 1 van 5