Fietsmand voor e-bike

Deze fietsmanden passen op een e-bike. Het zijn stuurmanden en andere fietsmanden. Lees deze instructies om zeker te zijn dat de fietsmand inderdaad ook geschikt is voor uw e-bike. Als de fietsmand bedoeld is voor achterop de e-bike, kijk dan voor de zekerheid of de accu, als deze bij de achterdrager zit, bij het plaatsen van de fietsmand niet in de weg zit. Denk in dat kader aan de haken van de mand, waarvoor voldoende ruimte bij het bevestigen moet zijn. En hou bij een stuurmand ook rekening met het display van de elektrische fiets. Of gebruik een passende KLICKfix-adapter voor e-bike.

Bij een mand voor aan het stuur van de e-bike moet het display zonder problemen bereikbaar blijven. Dit kan met behulp van een speciale adapter, bijvoorbeeld die van het merk KLICKfix en de Basil adapters voor e-bike. Zij hebben stuurpenhouders speciaal voor de e-bike, onder andere voor de combinatie met het plaatsen van een stuurfietsmand.

Adapter voor het plaatsen van een stuurmand op de e-bike
Een goed voorbeeld hiervan is de Stuurhouder CC-100 E-bike, van het genoemde KLICKfix. Specifiek bestemd voor e-bikes met display. Zie de volgende foto. Daarop is het display te zien, met daarvóór de stuurhouder. Daaraan past een fietsmand die voor KLICKfix (KF) gereed is, bijvoorbeeld met een vaste KF adapterplaat. De CC-100 E-bike is er eveneens in de variant met slotje.

Adapter voor fietsmand op elektrische fiets


Naast een mand ook andere accessoires op de e-bike
Behalve een fietsmand (stuurmand) kan hiermee ook een daarvoor geschikte stuurtas op de elektrische fiets geplaatst worden. Ook kaarthouders en andere praktische accessoires zijn dan aan het stuur van de elektrische fiets te bevestigen.

KF en BasEasy om de fietsmand op de e-bike te plaatsen
Ook is er het BasEasy-systeem van Basil. Deze werkt op een vergelijkbare manier en vaak is er via een adapter ook de koppeling te maken met het KLICKfix-systeem.

Fietsmand op de voordrager van de e-bike
Koopt u een fietsmand die geplaatst kan worden op de voordrager? Dat maakt het normaliter niet uit of het gaat om een elektrische fiets. Zo'n fietsmand voor voorop is dan ook gewoon geschikt voor de e-bike.

Vind hier al deze stuurmanden en andere fietsmanden voor de elektrische fiets, plus de adapters hiervoor.

 

Lees meer
Filter uw productenBasil Fietsmand Green Life Rotan 18L
Vervoer uw spullen in stijl met deze leuke, lichtgewicht mand van Basil! De Basil Green Life is een fietsmand van rotan en heeft een inhoud van ongeveer 18 liter.
Basil Fietsmand Green Life Rotan 30L
Vervoer uw spullen in stijl met deze leuke mand van Basil! De Basil Green Life is een fietsmand van rotan en heeft een inhoud van ongeveer 30 liter.
Basil Fietsmand Bremen KF - Zilver
Een fraaie, zilverkleurige mand van fijnmazig staal voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met kunststof grip en een voorgemonteerde KLICKfix -adapterplaat.
Basil Fietsmand Bremen Rattan Look KF
Een fraaie mand in rotan look voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met kunststof grip en een voorgemonteerde KLICKfix en BasEasy adapterplaat.
Basil Fietsmand Bremen KF met Ahead Stuurpenhouder - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand wordt geleverd met een Ahead stuurpenhouder en is voorzien van een voorgemonteerde KLICKfix adapterplaat.
Basil Fietsmand Bold M Multi System - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor achterop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig softgrip hengsel. Geschikt voor bevestiging op Racktime, i-Rack en Carrymore platen.
Wicked Picknickmand Zwart - Maat M
Zoekt u een mooie fietsmand voor op de voordrager, voorzien van een deksel en met fraaie details? Kijk dan eens naar deze Wicked picknickmand! Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.
Wicked Picknickmand Bruin - Maat M
Zoekt u een mooie fietsmand voor op de voordrager, voorzien van een deksel en met fraaie details? Kijk dan eens naar deze Wicked picknickmand! Verkrijgbaar in twee formaten en in twee kleuren.
Basil Fietsmand Bold Front KF - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met soft grip en een voorgemonteerde KLICKfix adapterplaat.
Basil Dalton Fietsmand Grijs - Maat M
Vervoer uw spullen in stijl met deze luxe mand van Basil! De Basil Dalton is een fietsmand van rotan en heeft een inhoud van ongeveer 17 liter.
Basil Dalton Fietsmand Bruin - Maat M
Vervoer uw spullen in stijl met deze luxe mand van Basil! De Basil Dalton is een bruine fietsmand van rotan en heeft een inhoud van ongeveer 17 liter.
Basil BasEasy-systeem Stuurpenhouder Zwart
Met deze stuurpenhouder van Basil kunt u alle tassen en manden -die geschikt zijn voor het BasEasy-systeem- bevestigen op uw fiets. Geschikt voor stuurpennen met een diameter van 22 mm t/m 25,4 mm.
Pagina 1 van 4