Fietsmand voor e-bike

Deze fietsmanden passen op een e-bike. Het zijn stuurmanden en andere fietsmanden. Lees deze instructies om zeker te zijn dat de fietsmand inderdaad ook geschikt is voor uw e-bike. Als de fietsmand bedoeld is voor achterop de e-bike, kijk dan voor de zekerheid of de accu, als deze bij de achterdrager zit, bij het plaatsen van de fietsmand niet in de weg zit. Denk in dat kader aan de haken van de mand, waarvoor voldoende ruimte bij het bevestigen moet zijn. En hou bij een stuurmand ook rekening met het display van de elektrische fiets. Of gebruik een passende KLICKfix-adapter voor e-bike.

Bij een mand voor aan het stuur van de e-bike moet het display zonder problemen bereikbaar blijven. Dit kan met behulp van een speciale adapter, bijvoorbeeld die van het merk KLICKfix en de Basil adapters voor e-bike. Zij hebben stuurpenhouders speciaal voor de e-bike, onder andere voor de combinatie met het plaatsen van een stuurfietsmand.

Adapter voor het plaatsen van een stuurmand op de e-bike
Een goed voorbeeld hiervan is de Stuurhouder CC-100 E-bike, van het genoemde KLICKfix. Specifiek bestemd voor e-bikes met display. Zie de volgende foto. Daarop is het display te zien, met daarvóór de stuurhouder. Daaraan past een fietsmand die voor KLICKfix (KF) gereed is, bijvoorbeeld met een vaste KF adapterplaat. De CC-100 E-bike is er eveneens in de variant met slotje.

Adapter voor fietsmand op elektrische fiets


Naast een mand ook andere accessoires op de e-bike
Behalve een fietsmand (stuurmand) kan hiermee ook een daarvoor geschikte stuurtas op de elektrische fiets geplaatst worden. Ook kaarthouders en andere praktische accessoires zijn dan aan het stuur van de elektrische fiets te bevestigen.

KF en BasEasy om de fietsmand op de e-bike te plaatsen
Ook is er het BasEasy-systeem van Basil. Deze werkt op een vergelijkbare manier en vaak is er via een adapter ook de koppeling te maken met het KLICKfix-systeem.

Fietsmand op de voordrager van de e-bike
Koopt u een fietsmand die geplaatst kan worden op de voordrager? Dat maakt het normaliter niet uit of het gaat om een elektrische fiets. Zo'n fietsmand voor voorop is dan ook gewoon geschikt voor de e-bike.

Vind hier al deze stuurmanden en andere fietsmanden voor de elektrische fiets, plus de adapters hiervoor.

 

Lees meer
Filter uw producten

KLICKfix Stuurtas Shopper Plus 24L Zwart
Deze ruime stuurmand van KLICKfix is een ideale boodschappenmand voor op de fiets. De opvouwbare shopper heeft een regenhoes, reflectie en wordt aan het stuur bevestigd met het KLICKfix-systeem.
KLICKfix Stuurtas Shopper Comfort Mini 13L Zwart
Deze compacte zwarte stuurtas van KLICKfix is een ideale boodschappenmand voor op de fiets. De shopper is opvouwbaar, en eenvoudig aan het stuur te bevestigen met het KLICKfix-systeem.
KLICKfix Stuurtas Shopper Pro 24L Zwart
Deze ruime stuurmand van KLICKfix is een ideale boodschappenmand voor op de fiets. De opvouwbare shopper heeft een afdekhoes met aansnoerkoord en wordt aan het stuur bevestigd met het KLICKfix-systeem.
Wicked Buikmand Silfra Met Deksel Grijs XL
Wicked levert verschillende prachtige fietsmanden, zoals deze fraaie buikmand met deksel. Vervoer uw spullen in stijl, beschermd tegen vuil. De buikmand is verkrijgbaar in grijs en naturel, de inhoud is een ruime 65 liter.
KLICKfix Reisenthel Enkele fietstas Roomy GT Twist Silver Vario E
Deze enkele fietstas van KLICKfix Reisenthel is een ideale boodschappentas. De grijze pakaftas is eenvoudig te bevestigen met KLICKfix Vario-haken.
KLICKfix Reisenthel Enkele fietstas Roomy GT Black
Deze enkele fietstas van KLICKfix Reisenthel is een ideale boodschappentas. De zwarte pakaftas is eenvoudig te bevestigen met KLICKfix Vario-haken.
KLICKfix Reisenthel Enkele fietstas Roomy GT Dots
Deze enkele fietstas van KLICKfix Reisenthel is een ideale boodschappentas. De pakaftas heeft een vrolijke stippenprint en is eenvoudig te bevestigen met KLICKfix Vario-haken.
SALE New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Groen
Fietsmand Clipper Racktime is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Inclusief een Racktime Snap-it 2.0-adapter voor het bevestigen van de mand.

€109,95 €74,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Antraciet
New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Antraciet
Fietsmand Clipper Racktime 2.0 is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Inclusief een Racktime Snap-it 2.0-adapter voor het bevestigen van de mand.

€109,95 €74,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 28L Groen
Fietsmand Clipper Racktime is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Inclusief een Racktime Snap-it-adapter voor het bevestigen van de mand.

€109,95 €74,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 28L Antraciet
New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 28L Antraciet
Fietsmand Clipper Racktime is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Inclusief een Racktime Snap-it-adapter voor het bevestigen van de mand.

€109,95 €74,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper 28L Groen
Fietsmand Clipper is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Geschikt voor diverse bevestigingssystemen.

€89,95 €64,95

Informatie
Pagina 1 van 7