Fietsstoeltje Yepp

Yepp is al jarenlang een begrip als het gaat om het produceren van fietsstoeltjes. Met een fietszitje van Yepp weet u zeker dat u kiest voor veiligheid en kwaliteit. Wel zo fijn, als het gaat om het vervoeren van uw zoon of dochter op de fiets. Op deze pagina vindt u alle voor- en achterzitjes van Yepp handig bij elkaar!

Als u op zoek bent naar een fietsstoeltje voor uw kind, is het aannemelijk dat eigenschappen als veiligheid, comfort en design hoog op uw lijstje staan. Met een fietszitje van Yepp weet u zeker dat aan deze eisen voldaan wordt. De zitjes worden geproduceerd volgens de gestelde Europese veiligheidsnormen met daarnaast voldoende oog voor zitcomfort en innovatief design. 

Bevestiging Yepp fietsstoeltjes
In het assortiment van Yepp vindt u voorzitjes en achterzitjes. Voorzitjes, voor de nog jonge kinderen, bevestigt u aan de stuurpen van uw fiets. Dit doet u heel gemakkelijk door middel van het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Bij een zitje voor achterop de fiets heeft u de keuze uit bevestiging op de bagagedrager of bevestiging aan de stuurpen. Uw keuze hangt af van de bagagedrager (breedte en draaggewicht) maar natuurlijk ook van uw persoonlijke voorkeur. Bij elk van de Yepp-zitjes in onderstaand overzicht vindt u uitgebreide informatie over bevestiging. 

 

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE Yepp Junior Budget Fietszitje Black
Yepp Junior Budget Fietszitje Black
Dit sterke Yepp Junior achterzitje biedt 5- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid en comfort. Het stoeltje is robuust, stoer en vriendelijk geprijsd. U bevestigt het stoeltje aan de bagagedrager.

€89,95 €79,95

Informatie
SALE Yepp Junior Budget Fietszitje Silver
Yepp Junior Budget Fietszitje Silver
Dit sterke Yepp Junior achterzitje biedt 5- tot 10-jarigen kwaliteit, veiligheid en comfort. Het stoeltje is robuust, stoer en vriendelijk geprijsd. U bevestigt het stoeltje aan de bagagedrager.

€84,95 €79,95

Informatie
SALE Yepp Mini Silver
Yepp Mini Silver
Onder de fietszitjes biedt Yepp bovengemiddeld comfort en veiligheid en dat ziet u terug in deze Yepp Mini Silver. Dit voorzitje is geschikt voor kinderen tot en met ongeveer 3 jaar.

€84,95 €74,95

Informatie
SALE Yepp Mini Blue
Yepp Mini Blue
Onder de fietszitjes biedt Yepp bovengemiddeld comfort en veiligheid en dat ziet u terug in deze Yepp Mini Blue. Dit voorzitje is geschikt voor kinderen tot en met ongeveer 3 jaar.

€84,95 €69,95

Informatie
Pagina 1 van 1