Accessoires voor e-bike en fietsacculaders

Accessoires voor de e-bike zelf. Accessoires voor de e-bike accu. En accessoires voor de e-bike acculader. Dat zijn de producten die u hier kunt vinden.

Er bestaan veel soorten adapters die speciaal van dienst zijn voor een e-bike. Zoals om aan de elektrische tweewieler een stuurtas of stuurmand te bevestigen zonder dat het display in de weg zit. Het is één van de voorbeelden van de accessoires voor de e-bike, alhier in de online schappen. Het display zelf extra beschermen? Of bijvoorbeeld een alarmbox kopen tegen e-bike diefstal? Of een slot van hoge kwaliteit om de dure elektrische fiets te helpen behouden? Daarvoor geldt hetzelfde. 

Accessoires voor accu en lader
De fietsaccu beschermen tegen kou en beschadigingen, met een hoogwaardige hoes? Ook dat is typisch een product dat op deze plek te vinden is. Een adapter ten behoeve van het passend maken van een fietsacculader? Evenzo!

Accessoires voor e-bike, fietsaccu en fietslader

Een hele reeks aan accessoires voor de elektrische fiets en twee van de meest kwetsbare bijbehorende onderdelen - de accu en de lader daarvan? Het komt hier voorbij. Ons uitgangspunt is dat, als het ook maar éven kan, we deze e-bike accessoires zelf op voorraad hebben. Daarmee kunnen we, na de afgeronde bestelling, deze ook direct naar het opgegeven adres sturen.

Een specifieke e-bike accessoire nodig, maar nog niet meteen gevonden, of op zoek naar advies over welk product de beste keuze is? Neem contact op en we staan klaar met advies. 

Doorverwijzing: op zoek naar een e-bike accu, klik dan hier.

Doorverwijzing: op zoek naar een e-bike lader, klik dan hier.

Voor overige accessoires voor de elektrische fiets, de accu en/of de lader: scrol hier rustig verder.

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.
SALE KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike met slot
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike met slot
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Tevens is deze versie uitgerust met een slot. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.

€49,95 €36,95

Informatie
KLICKfix Stuurhouder CC-100 + Oversized
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Bij deze adapter zitten 2 standaard stuurklemmen en 2 oversized stuurklemmen. De houder kan permanent blijven zitten.
KLICKfix Kaarthouder Mini Guide incl. adapter
Zoekt u een eenvoudige, no-nonsense kaarthouder voor op de fiets? Dan is de KLICKfix Mini Guide wellicht iets voor u. Gemaakt van plexiglas en eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde adapter.
KLICKfix Kaarthouder Sunny voor CC-100
De KLICKfix CC-100 stuurhouder is niet alleen handig voor tassen en manden, u kunt er ook kaarthouders mee gebruiken! Bijvoorbeeld deze kaarthouder Sunny, een stevige en lichtgewicht kunststof kaarthouder met waterdichte hoes van 27 x 27 cm.
SALE ABUS Fietshelm Pedelec 2.0 Ace Glacier Blue L
ABUS Fietshelm Pedelec 2.0 Ace Glacier Blue L
Met deze Pedelec 2.0 Ace van ABUS gaat u veilig over straat. Deze helm voldoet aan alle eisen die wettelijk gesteld zijn voor een verplichte Speed Pedelec fietshelm. Inclusief vizier, regenhoes, verlichting en oorbeschermers.

€189,95 €164,95

Informatie
Lynx Fietshelm Visor Pro L/XL Zwart
Met deze betaalbare Visor Pro-fietshelm van Lynx gaat u veilig over straat. De helm voldoet aan alle eisen die wettelijk gesteld zijn voor een verplichte Speed Pedelec- of snorfietshelm. Met twee vizieren: helder en donker.
Falkx Fietshelm EW-618 M Zwart
Met deze helm van Falkx zit u veilig op uw e-bike, speed pedelec of snorfiets. De NTA 8776 goedgekeurde helm voldoet aan alle wettelijke eisen voor een verplichte Speed Pedelec -fietshelm. Maat M.
KLICKfix Kaarthouder Freeliner incl. mini-adapter
Met de KLICKfix Freeliner krijgt u een handige kaarthouder geschikt voor kaarten tot 24,5 x 12,5 cm. De houder is draaibaar van horizontaal tot verticaal. De doorzichtige hoes beschermt de kaart tegen weer en wind. Inclusief mini-adapter.
SALE ABUS Fietshelm Pedelec 2.0 Ace Glacier Blue S
ABUS Fietshelm Pedelec 2.0 Ace Glacier Blue S
Met deze Pedelec 2.0 Ace van ABUS gaat u veilig over straat. Deze helm voldoet aan alle eisen die wettelijk gesteld zijn voor een verplichte Speed Pedelec fietshelm. Inclusief vizier, regenhoes, verlichting en oorbeschermers.

€189,95 €164,95

Informatie
SALE ABUS Fietshelm Urban Pedelec 1.2 Sparkling Titan M
ABUS Fietshelm Urban Pedelec 1.2 Sparkling Titan M
Met deze helm Urban Pedelec 1.2 van ABUS zit u veilig op uw e-bike, speed pedelec of snorfiets. De helm voldoet aan alle wettelijke eisen voor een verplichte Speed Pedelec -fietshelm. Maat M.

€84,95 €79,95

Informatie
Lynx Fietshelm Visor Pro S/M Zwart
Met deze betaalbare Visor Pro-fietshelm van Lynx gaat u veilig over straat. De helm voldoet aan alle eisen die wettelijk gesteld zijn voor een verplichte Speed Pedelec- of snorfietshelm. Met twee vizieren: helder en donker.
Pagina 1 van 6