Tas- en andere dragers voor fietsmand, fietstas, buggy en méér

Zoekt u een bepaald type drager voor op de fiets? Met een bepaald doel, zoals om een bepaalde fietsaccessoire er op te kunnen plaatsen? Zoveel fietstas uitdagingen, zoveel oplossingen. Zoveel buggy-op-de-fiets uitdagingen... en zoveel fietsstoeltjes uitdagingen... evenzoveel oplossingen. Reken op onze fietstas bagagedragers, fietszitje bagagedragers en vele andere soorten dragers. Daarmee krijgt u elke fietsaccessoire passend op elke fiets. Vaak zelfs tegelijkertijd, gecombineerd.

Hoe moet uw buggy mee op de fiets? Welke oplossing moet u bedenken als u géén voordrager heeft en/of uw fietsmand niet lekker past aan het stuur?

Maar ook van de fiets áf: wat zou een slimme uitkomst zijn als u uw dubbele fietstas tijdens het shoppen makkelijk wilt kunnen dragen?

Gelukkig: overal is een oplossing voor. Zeker op Fietsparadijs.com.

Ontzettend veel soorten bagagedragers

Stel, u heeft een mooi fietsstoeltje, maar de bagagedrager van uw fiets dan wel e-bike is er niet of onvoldoende voor geschikt. In dat geval zijn deze bagagedragers, adapters, verlengende achterdragers en alternatieve framebuis methoden de oplossing.

Bovendien zijn er speciale dragers die het mogelijk maken om achterop de fiets of elektrische fiets zowel een fietsstoeltje als een fietstas mee te nemen...!

Een wat langere bagagedrager nodig? Bijvoorbeeld om het fietsstoeltje dat u al hebt geschikt te maken voor plaatsing achterop? Of hebt u de wens om een dubbele fietstas te combineren met het fietsstoeltje achter, beide op of aan de achterdrager? Ook daarvoor vindt u hier de oplossing.

Een bagagedrager aanpassen om er een fietstas met een bepaald type bevestigingssysteem op te kunnen plaatsen (denk aan de Racktime drager-adapter en vele andere systemen)? De bagagedrager verbreden? Er extra steunen op aanbrengen? Deze in andere zin multifunctioneler maken?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, en al die losse dragers en drager-adapters vindt u hier!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


Steco Manddrager montageset Steco 22 mm Mand-Mee
De universele mandhouder Mand-Mee van Steco biedt uitkomst voor fietsen zonder voordrager of met afwijkend stuur. Heeft uw fiets een stuurpen met een diameter van 22 mm? Dan is dit onderdeel de onmisbare schakel.
Basil MIK SIDE Studs set
Een extra set MIK SIDE studs is handig wanneer u uw accessoires met het MIK SIDE-systeem van Basil gemakkelijk wilt wisselen tussen meerdere fietsen.
Willex Afneembare tasdrager voor dubbele fietstas
Met de afneembare tasdrager met handvat van Willex kun u uw fietstas gemakkelijk van uw fiets pakken en meenemen. Te gebruiken voor fietstassen met een MIK-adapter.
XD Design Interne Verdelers voor de Bobby Hero XL Grijs
Met deze set vakverdelers (3 stuks) creëert u meer overzicht in uw Bobby rugtas. Geschikt voor de Bobby Hero XL van XD Design.
Basil MIK SIDE Lockpin met hangslotje
Met deze MIK SIDE Lockpin met hangslotje zit uw fietstas met het MIK SIDE-systeem extra veilig vast aan de bagagedrager van uw fiets.
Racktime Secure-it Snap-it slot
Het Secure-it slot maakt uw Snapit-adapter afsluitbaar. Snap-it is het praktische één-kliksysteem van Racktime voor fietstassen, fietsmanden en fietskratten die hiervoor geprepareerd zijn. Het slotje vervolmaakt de functies van deze adapter.
Hook'd Drager voor boodschappentassen Get Hook’d
Uw plastic tas vol boodschappen hangt u voortaan veilig en eenvoudig aan uw fiets met de Hook’d. 100% groen en duurzaam gefabriceerd. Perfect in zijn eenvoud.
Willex Afneembare tasdrager voor dubbele tas
Met de afneembare tassendrager van Willex kunt u uw dubbele fietstas snel en gemakkelijk van de fiets halen en met u meenemen. Opvallend snel te bevestigen. Geschikt voor meerdere merken!
KLICKfix Racktime Lock
Deze KLICKfix Racktime lock maakt uw Racktime adapter afsluitbaar. Zo voorkomt u dat uw Racktime fietsaccessoire van uw bagagedrager geklikt kan worden.
XLC Adapterplaat Zwart
De adapterplaat van XLC is geschikt voor het CarryMore systeem en past alleen op de CarryMore bagagedragers. De adapterplaat is te bevestigen op fietstassen en fietsmanden die geschikt zijn voor dit systeem.
Basil MIK bagagedrager adapter
Basil MIK bagagedrager adapter - Bedoeld voor montage van bijpassende manden en tassen van Basil of andere merken en producten geschikt voor het MIK systeem. Deze accessoire past op de MIK base accessoire voor op de bagagedrager.
Steco Krat-Mee Zwart
Met deze bagagedragerverbreder van Steco neemt u makkelijk uw spullen mee op de fiets. Deze Krat-Mee is geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld tassen, manden en kratten en wordt geleverd met een bagagespin.
Pagina 1 van 3