Zadel voor de fiets

Fietsen wordt nog leuker wanneer u een comfortabele zit heeft. Op deze pagina vindt u ons aanbod aan zadels voor op de fiets. Comfortabele zadels in zowel effen kleuren als fietszadels met hippe prints, welke u eventueel kunt matchen met andere fietsaccessoires, zoals een fietsbel of fietstas. Voor welk zadel kiest u?    

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Urban Proof Fietszadel Leaves
Urban Proof: goede kwaliteit & hoog hip-gehalte op de stadse fiets. Een fietszadel van dit merk is zacht, goedkoop, makkelijk te monteren, kinderhandjes-veilig, verstelbaar en waterafstotend bovendien! Zoals deze in natuurrijk licht- en donkergroen.
Urban Proof Fietszadel Zwart
Urban Proof: goede kwaliteit & hoog hip-gehalte op de stadse fiets. Een fietszadel van dit merk is zacht, goedkoop, makkelijk te monteren, kinderhandjes-veilig, verstelbaar en waterafstotend bovendien! Zoals deze, volledig in klassiek zadelkleurig zwart.
Urban Proof Fietszadel Stippen Zwart
Urban Proof. Ergo: goede kwaliteit & hoog hip-gehalte op de stadse fiets. Een fietszadel van dit merk is zacht, goedkoop, makkelijk te monteren, kinderhandjes-veilig, verstelbaar en waterafstotend bovendien! Zoals deze, met trendy stippen.
Lynx Fietszadel Basic Comfort Zwart
Dit basic fietszadel van het merk Lynx is zacht, goedkoop en makkelijk te monteren. Uitgevoerd in klassiek zwart en met spiraalveren en zadelklem.
Lynx Fietszadel City Comfort Bruin
De City Comfort van het merk Lynx is een zacht en waterdicht fietszadel. Uitgevoerd in het bruin en met extra dik zadeldek voor extra comfort.
Pagina 1 van 1