Zadel voor de fiets

Fietsen wordt nog leuker wanneer u een comfortabele zit heeft. Op deze pagina vindt u ons aanbod aan zadels voor op de fiets. Comfortabele zadels in zowel effen kleuren als fietszadels met hippe prints, welke u eventueel kunt matchen met andere fietsaccessoires, zoals een fietsbel of fietstas. Voor welk zadel kiest u?    

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Urban Proof Fietszadel Zwart
Urban Proof: goede kwaliteit & hoog hip-gehalte op de stadse fiets. Een fietszadel van dit merk is zacht, goedkoop, makkelijk te monteren, kinderhandjes-veilig, verstelbaar en waterafstotend bovendien! Zoals deze, volledig in klassiek zadelkleurig zwart.
Urban Proof Fietszadel Leaves
Urban Proof: goede kwaliteit & hoog hip-gehalte op de stadse fiets. Een fietszadel van dit merk is zacht, goedkoop, makkelijk te monteren, kinderhandjes-veilig, verstelbaar en waterafstotend bovendien! Zoals deze in natuurrijk licht- en donkergroen.
Urban Proof Fietszadel Stippen Zwart
Urban Proof. Ergo: goede kwaliteit & hoog hip-gehalte op de stadse fiets. Een fietszadel van dit merk is zacht, goedkoop, makkelijk te monteren, kinderhandjes-veilig, verstelbaar en waterafstotend bovendien! Zoals deze, met trendy stippen.
Pagina 1 van 1