Fietsaccu voor uw Sparta e-bike

Fietsaccu voor uw Sparta elektrische fiets kopen? Met Acculaders.nl heeft u snel een goede vervangende Sparta e-bike accu gevonden!

Laadt uw elektrische fiets accu van uw Sparta e-bike niet meer op? Of verliest de accu merkbaar capaciteit doordat u niet zo ver meer kunt rijden als voorheen? In plaats van reviseren of repareren van de fietsaccu is het vervangen van de fietsaccu vaak een goede keus. Koop uw nieuwe e-bike accu bij een specialist. Wij geven duidelijke informatie over de producten en uw accu is snel geleverd en tevens verzendkostenvrij!

Koga fietsaccu en accessoires
Wij hebben de juiste fietsaccu's voor uw Sparta beschikbaar. Daarnaast hebben wij de bijpassende fiets acculaders voor uw Sparta elektrische fiets.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een goede fietsaccu?
Bij de aanschaf van een nieuwe accu moet u rekening houden met de volgende zaken: het voltage van het aandrijfsysteem van de fiets (oftewel het voltage van de motor van uw elektrische fiets), de plaats van de accu op de fiets (bagagedrager, frame, onder het zadel, of anders), de gewenste capaciteit van de accu (hoe hoger de capaciteit in Ah/ kWh hoe verder u kunt rijden met uw elektrische fiets) en de aansluiting op uw fiets (bekijk goed of de vorm van de stekkers en de accu overeenkomt met die van de aansluiting op uw fiets).

Een laatste punt van belang is de aansluiting van de acculader op de fietsaccu. Als de stekkers van de te vervangen accu overeenkomen met die van uw huidige acculader dan hoeft u geen nieuwe fietsacculader te kopen. En dat scheelt dan best aanzienlijk natuurlijk.

Lees meer
Filter uw producten


Cortina SportDrive 300 - 36V accu 313Wh (8,7Ah)
Dit is een originele Cortina SportDrive 300 fietsaccu voor de 36V Cortina fietsen met een Ecomo of SportDrive accu. Dit is een 36 volt e-bike accu met 313 Watt-uur capaciteit. Deze Cortina SportDrive accu is de vervanger van de Ecomo accu.

€299,00

Informatie
Cortina SportDrive 500 - 36V accu 504Wh (14Ah)
Dit is een originele Cortina SportDrive 500 fietsaccu voor de 36V Cortina fietsen met een Ecomo of SportDrive accu. Dit is een 36 volt e-bike accu met 504 Watt-uur capaciteit. Deze Cortina SportDrive accu is de vervanger van de Ecomo accu.

€549,95

Informatie
Cortina SportDrive 400 - 36V accu 417Wh (11,6Ah)
Dit is een originele Cortina SportDrive 400 fietsaccu voor de 36V Cortina fietsen met een Ecomo of SportDrive accu. Dit is een 36 volt e-bike accu met 417 Watt-uur capaciteit. Deze Cortina SportDrive accu is de vervanger van de Ecomo accu.

€449,00

Informatie
Pagina 1 van 1