Regenhoes

Regenhoezen. Voor een fietstas. Voor een fietszitje. Voor andere fietsaccessoires. Kijk en lees verder voor het kopen van een regenhoes die op maat gemaakt is voor de tas, het zitje of de andere accessoire op uw e-bike / fiets.

Een regenhoes houdt de fietsaccessoires schoon en droog. In ons assortiment vindt u verschillende regenhoezen voor verschillende accessoires. Zo hebben wij hoezen voor enkele fietstassen, dubbele fietstassen en stuurtassen. Daarnaast staan hier regenhoezen voor fietsstoeltjes en beschermhoezen voor de fiets, de e-bike of bijvoorbeeld de bakfiets. 

Regenhoes kopen voor de accessoire op uw fiets

Een regenhoes van het merk AGU, van het merk Willex, van XD Design, van New Looxs, van Vaude, van Basil, voor hun fietstassen en/of rugzakken. Kies de maat regenhoes die past bij het betreffende model fietstas of fietsrugzak, en plaats uw bestelling. Dan zorgen wij voor directe levering.

Vaak heeft zo'n regenhoes ook nog wat extra's. Namelijk, een fluorescerende kleur, zodat degene die op de fiets zit extra opvalt in het (schemerige) verkeer. Of neem een goede afsluitbaarheid: dat is ook wel een vereiste, anders druppelt er nóg water bij de tas, hetgeen de hoes nou juist moet voorkomen. Wat betreft die afsluitbaarheid nemen veel merken echter zelfs expliciet het zekere voor het onzekere. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een roltopsluiting.

Andere extra's die een regenhoes voor accessoires zoals een fietstas boven het maaiveld uit helpen? Denk aan het opvouwbaar zijn tot een klein pakketje. Vaak hoort er dan ook een opbergtasje bij. Of aan een speciale (waterdichte) opening voor bijvoorbeeld de bevestigingshaken van de tas. Want ook bij regen is en blijft het belangrijk om de fietstas gewoon op de daarvoor bestemde plek op de fiets te kunnen plaatsen.

Regenhoes kopen voor de fiets / e-bike zelf?

Op deze plek op Fietsparadijs.com staan ook regenhoezen voor de fiets of elektrische fiets zelf. Met de fietsbeschermhoes beschermt u de stilstaande tweewieler optimaal tegen regen, sneeuw en hagel. Daarbij zorgen de luchtcirculatie openingen in de hoes dat ook aan de binnenzijde de fiets goed kan blijven 'ademen'. We geven langdurig garantie op deze beschermhoezen voor fietsen, die UV-proof zijn. We hebben ze ook voor scooters, brommers en zelfs twee fietsen!

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenAGU Regenhoes Essentials Neon Geel XS voor stuurtas
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes 'Essentials Raincover XS', speciaal voor enkele van de kleinere AGU stuurtassen. Compleet waterdicht mede dankzij de getapete naden. Uitgevoerd in neon geel en met extra reflectie.
AGU Regenhoes Essentials Neon Geel S voor stuurtas
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes 'Essentials Raincover S', speciaal voor enkele van de grotere AGU stuurtassen. Compleet waterdicht mede dankzij de getapete naden. Uitgevoerd in neon-geel en met extra reflectie.
AGU Regenhoes Essentials Zwart S voor stuurtas
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes 'Essentials Raincover S', speciaal voor enkele van de grotere AGU stuurtassen. Compleet waterdicht mede dankzij de getapete naden. Uitgevoerd in zwart en voorzien van extra reflectie.
AGU Regenhoes Essentials Neon Geel L voor achtertas
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes 'Essentials Raincover L', speciaal voor enkele van de AGU achtertassen. Compleet waterdicht mede dankzij de getapete naden. Uitgevoerd in neon-geel en met extra reflectie.
AGU Regenhoes Essentials Neon Geel M voor voortas
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes 'Essentials Raincover M', speciaal voor enkele van de AGU voortassen. Compleet waterdicht mede dankzij de getapete naden. Uitgevoerd in neon-geel en met extra reflectie.
AGU Regenhoes Essentials Zwart L voor achtertas
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes 'Essentials Raincover L', speciaal voor enkele van de AGU achtertassen. Compleet waterdicht mede dankzij de getapete naden. Uitgevoerd in zwart en voorzien van extra reflectie.
New Looxs Regenhoes voor enkele fietstas
Met deze regenhoes maakt u uw enkele fietstas waterdicht. De zwarte regenhoes is voorzien van reflectie en geschikt voor de enkele fietstassen van New Looxs.
Willex Regenhoes Universeel Zwart
Bescherm uw fietstas of rugzak tegen regen en modder met deze regenhoes van Willex. De zwarte regenhoes is geschikt voor tassen met een inhoud tot 20 liter.
Willex Regenhoes voor Pakaftas 14L - Geel
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes van Willex, speciaal voor de Willex pakaftas van 14L. Uitgevoerd in neon-geel en met extra reflectie.
Willex Regenhoes voor Pakaftas 10L - Geel
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes van Willex, speciaal voor de Willex pakaftas van 10L. Uitgevoerd in neon-geel en met extra reflectie.
Willex Regenhoes voor Pakaftas XL 17L
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes van Willex, speciaal voor de Willex pakaftas XL van 17L. Uitgevoerd in neon-geel en met extra reflectie.
Willex Regenhoes voor Bagagetas 24L
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes van Willex, speciaal voor de Willex dubbele fietstas van 24L. Uitgevoerd in neon-geel en met extra reflectie.
Pagina 1 van 3