Kabelslot voor fiets

Een kabelslot bestaat uit los geweven staaldraad. Doorgaans zit hieromheen een omhulsel van kunststof. Uiteraard verschilt de dikte van de kabel per soort slot. Hetzelfde geldt voor de lengte en het gewicht. Er zijn meerdere redenen waarom een kabelslot een goede optie kan zijn om uw tweewieler (extra) mee te beveiligen.

Kabelslot met cijfercode
Kabelsloten zijn op Fietsparadijs.com te vinden in vele soorten en maten. We hebben ze van diverse, goede merken. Veelverkocht zijn onder meer de kabelsloten met cijferslot. Hierbij is dus géén sleutel benodigd en dat kan handig zijn. Vooral ook veel kinderkabelsloten zijn voorzien van cijfercode, maar ook verschillende stevige, grote, stoere varianten van het kabelslot zijn er met cijferslot.

Kinderkabelslot
Zeker voor kinderfietsen is een iets dunner en korter kabelslot populair. We hebben deze in veel kleuren en varianten. De 'volwassen' kabelsloten worden behalve voor het op slot zetten van de fiets, ook vaak gebruikt voor het vastzetten van terrasstoelen of bijvoorbeeld een bootje aan de kade.

Kabelsloten hebben praktische voordelen
Een kabelslot biedt meerdere voordelen. Zeker als ze gemaakt zijn van gehard staal zijn ze niet of lastig door te knippen. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk mee te nemen en bovengemiddeld flexibel. Handig voor kinderen, maar óók praktisch als bijvoorbeeld een tweede slot voor de volwassen fiets. 

Kettingslot voor extra diefstalpreventie
Wilt u écht robuuste bescherming tegen diefstal? Dan adviseren wij een kettingslot met ART certificaat. Kettingsloten zijn doorgaans nog meer gericht op het tegengaan van diefstal dan kabelsloten. Lees meer
Filter uw productenQibbel Mini kabelslot met cijfercode
Dit minislotje van Qibbel met cijfercode is handig én compact. U kunt het gebruiken om o.a. een Bobike kinderzitje, fietskrat of andere accessoires mee vast te zetten. Met dit slotje geeft u de gelegenheidsdief minder kans om uw bezittingen te stelen.
ABUS Kabelslot Combiflex 2503 - cijfercode - oprolbaar - 120 CM
Met dit compacte Combiflex kabelslot (120 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Combiflex 2501 - 65 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot (65 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Combiflex 2502 - 85 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot (85 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Phantom 8950/180 KF
Kabelslot Phantom 8950/180 KF van ABUS is een kabelslot van 180 cm met KLICKfix-bevestiging.
Lynx Siliconen Combinatie Kabelslot 70 CM Zwart
Dit cijfercombinatieslot beschermt uw fiets: zowel tegen diefstal als tegen krassen. Het slot met de viercijferige beveiliging heeft een siliconen omhulsel, in de kleur zwart. Erg flexibel en met gevlochten staalkabel, voor prima diefstalpreventie.
Lynx Kabelslot 180CM lang en 12MM dik
Dit fietsslot is erg praktisch in gebruik. Het spiraalkabelslot is van gehard staal, heeft een auto-clicksysteem, is 180 centimeter lang en beschikt over een beschermende coating. Inclusief stofklepje en extra sleutel. Voor een voordelige prijs!
Lynx Kabelslot 150CM lang en 10MM dik
Een ontzettend handig fietsslot, zeer praktisch in gebruik. Dit kabelslot heeft een auto-clicksysteem, mooie lengte en beschermende coating. Het slothuis is af te schermen. Dit voordelige slot is van gehard staal en u krijgt er twee sleutels bij.
Starry Kabelslot van gedraaid staal (80CM)
Fietsparadijs.com biedt kabelslot in lengtes van 65CM tot 10 meter (!). Prijzen vanaf €9,95. Vandaag voor 22:00 besteld is morgen geleverd.
SALE Lynx Kabelslot 10 meter lang
Lynx Kabelslot 10 meter lang
Door de riante lengte van dit kabelslot zijn er veel toepassingen! Zo is deze Lynx met los messing hangslot (plus twee sleutels) ideaal voor het vastzetten van meerdere fietsen, tuinmeubelen of terrasstoelen.

€34,65 €24,95

Informatie
SALE Starry Kabelslot
Starry Kabelslot
Prijsvechter Starry levert met dit simpele kabelslot een relatief eenvoudige beveiliging voor zeer weinig geld.

€7,95 €4,95

Informatie
DoubleLock Kabelslot Coil Cable Combo 240 CM
Zwart, sterk kabelslot van Double Lock met zelfoprollende kabel van 240 cm lang en 12 mm dik. Het slot sluit door middel van een cijfercode. Om de kabel zit een beschermlaag die beschadiging van uw fiets voorkomt.
Pagina 1 van 5