Kabelslot voor fiets

Een kabelslot bestaat uit los geweven staaldraad. Doorgaans zit hieromheen een omhulsel van kunststof. Uiteraard verschilt de dikte van de kabel per soort slot. Hetzelfde geldt voor de lengte en het gewicht. Er zijn meerdere redenen waarom een kabelslot een goede optie kan zijn om uw tweewieler (extra) mee te beveiligen.

Kabelslot met cijfercode
Kabelsloten zijn op Fietsparadijs.com te vinden in vele soorten en maten. We hebben ze van diverse, goede merken. Veelverkocht zijn onder meer de kabelsloten met cijferslot. Hierbij is dus géén sleutel benodigd en dat kan handig zijn. Vooral ook veel kinderkabelsloten zijn voorzien van cijfercode, maar ook verschillende stevige, grote, stoere varianten van het kabelslot zijn er met cijferslot.

Kinderkabelslot
Zeker voor kinderfietsen is een iets dunner en korter kabelslot populair. We hebben deze in veel kleuren en varianten. De 'volwassen' kabelsloten worden behalve voor het op slot zetten van de fiets, ook vaak gebruikt voor het vastzetten van terrasstoelen of bijvoorbeeld een bootje aan de kade.

Kabelsloten hebben praktische voordelen
Een kabelslot biedt meerdere voordelen. Zeker als ze gemaakt zijn van gehard staal zijn ze niet of lastig door te knippen. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk mee te nemen en bovengemiddeld flexibel. Handig voor kinderen, maar óók praktisch als bijvoorbeeld een tweede slot voor de volwassen fiets. 

Kettingslot voor extra diefstalpreventie
Wilt u écht robuuste bescherming tegen diefstal? Dan adviseren wij een kettingslot met ART certificaat. Kettingsloten zijn doorgaans nog meer gericht op het tegengaan van diefstal dan kabelsloten. Lees meer
Filter uw producten

Qibbel Mini kabelslot met cijfercode
Dit minislotje van Qibbel met cijfercode is handig én compact. U kunt het gebruiken om o.a. een Bobike kinderzitje, fietskrat of andere accessoires mee vast te zetten. Met dit slotje geeft u de gelegenheidsdief minder kans om uw bezittingen te stelen.
ABUS Kabelslot Combiflex 2503 - cijfercode - oprolbaar - 120 CM
Met dit compacte Combiflex kabelslot (120 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Combiflex 2501 - 65 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot ( 65 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Combiflex 2502 - 85 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot (85 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Phantom 8950/180 KF
Kabelslot Phantom 8950/180 KF van ABUS is een kabelslot van 180 cm met KLICKfix-bevestiging.
ABUS Kabelslot Phantom 8940/85 KF
Kabelslot Phantom 8940/85 KF van ABUS is een kabelslot van 85 cm met KLICKfix-bevestiging.
ABUS Kabelslot Kids 1100/55 Groen
Kinderen vinden 'm al leuk om te hebben, zelfs wanneer het slot nog geen dienst doet. De aantrekkelijke kleur groen, de wendbaarheid, zachte PVC-coating, het lichte gewicht en het cijferslot zijn hiervoor verantwoordelijk.
ABUS Kabelslot kids 1950/120 Groen
Dit accentrijk groene slot is er speciaal voor kinderen. Licht in gewicht, makkelijk te hanteren, een uiterlijk dat kids tot de verbeelding spreekt, 7,5 millimeter dikke spiraalkabel, liefst 120 centimeter lang, zachte coating en handig kliksysteem!
ABUS Kabelslot Kids 1900/55 Oranje
Een heel handig, flexibel slot, met zachte buitenkant tegen krassen, in een mooi kidsformaat. Dit oranje kabelslot van ABUS van 55 centimeter lang is gemaakt van staalkabel en 6 millimeter dik. Heel praktisch is de automatische kliksluiting!
ABUS Kabelslot Kids 1900/55 Groen
Een heel handig, flexibel slot, met zachte buitenkant tegen krassen, in een mooi kidsformaat. Dit groene kabelslot van ABUS van 55 centimeter lang is gemaakt van staalkabel en 6 millimeter dik. P.S. erg praktisch: de automatische kliksluiting!
Lynx Siliconen Combinatie Kabelslot 70 CM Zwart
Dit cijfercombinatieslot beschermt uw fiets: zowel tegen diefstal als tegen krassen. Het slot met de viercijferige beveiliging heeft een siliconen omhulsel, in de kleur zwart. Erg flexibel en met gevlochten staalkabel, voor prima diefstalpreventie.
Lynx Siliconen Combinatie Kabelslot 70 CM Blauw
Dit cijfercombinatieslot beschermt uw fiets: zowel tegen diefstal als tegen krassen. Het slot met de viercijferige beveiliging heeft een siliconen omhulsel, in de kleur blauw. Erg flexibel en met gevlochten staalkabel, voor prima diefstalpreventie.
Pagina 1 van 4