Fietstassen voor laptop, notebook, tablet

In deze fietstassen met laptopvak past een laptop of notebook, maar vaak ook tablet. Ze zijn er in verschillende formaten uitgedrukt in inches. Vind hier een laptoptas voor op de fiets of elektrische fiets geschikt voor een laptop van 13 inch, 13,3 inch, 15 inch, 15,4 inch, 15,6 inch, 17 inch, 17,3 inch of nog groter schermformaat.

Voor het meten gaat het zoals gezegd om het schermformaat: de diagonaal van het scherm, zonder de behuizing.

Een fietstas voor naar uw werk, daar moet in veel gevallen een laptop in kunnen. Dat wil zeggen: fietstassen voor woon-werkverkeer zijn vaak fietstassen specifiek en zorgvuldig gemaakt voor laptops. Zodat uw kostbare laptop – of tablet, i-Pad en/of smartphone – er goed beschermd in mee kan.

Een laptop meenemen op de fiets? Een fietsrit gaat doorgaans gepaard met trillingen en deels oneffen paden. Op weg naar kantoor moet er daarom een, letterlijk en figuurlijk, passend vak of compartiment in uw fietstas zijn voor de laptop. Precies op maat gemaakt. Natuurlijk ook goed afgesloten.

Dergelijke fietstassen zijn er in tal van soorten, zoals te zien is op Fietsparadijs.com. In de beschrijving leest u om welke afmetingen het gaat. Ofwel voor welk aantal inches van uw laptop de fietstas perfect geschikt is. Of anders gezegd: voor welk aantal inches van uw laptop het speciale vak daarvoor in de betreffende Messenger tas of kantoorfietstas geschikt is.

Het laptopvak van de fietstas moet de juiste maat hebben voor uw laptop. Dat houdt in: niet te veel en niet te weinig speling. En het omhulsel moet een degelijke, niet te zachte én niet te harde beschermlaag hebben. Zo heeft de laptoptas meestal een gewatteerd omhulsel. En: heel belangrijk is natuurlijk ook de waterbestendigheid van de fietstas voor naar uw werk!

Fietsparadijs.com heeft alle merken fietstassen en laptoptassen voor de fiets of e-bike. Bijvoorbeeld een fietstas met een licht elastische (klitten)band, waarmee het vak met daarin uw laptop solide is af te sluiten. En/of een Messengertas met een extra flap, die daar nog eens overheen valt. Of met een rolsluiting, zoals bij veel van onze topmerken het geval is.

Deze fietstassen zijn gemaakt voor een precair eigendom zoals laptop, tablet en/of telefoon. Zodat dit onderweg op de fiets of e-bike stevig beschermd op hun plek blijft.

Fietstassen voor laptop of notebook van 13 inch

Fietstassen voor laptop of notebook van 13,3 inch

Fietstassen voor laptop of notebook van 15 inch

Fietstassen voor laptop of notebook van 15,4 inch

Fietstassen voor laptop of notebook van 15,6 inch

Fietstassen voor laptop of notebook van 17 inch

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer