Insteekkabel voor fiets

De voordelen van een praktisch ringslot (altijd bij de hand, vast aan de fiets, zeer snel uw fiets op slot en nooit de sleutel vergeten) kunt u combineren met de voordelen van de doorgaans lange en zeer flexibele insteekkabel. Met de kabel legt u uw tweewieler óók vast aan een groot en vast object zoals hek, rek, paal of boom.

Kabel zonder slotcilinder, met plug-in
De fiets zomaar even meenemen, bijvoorbeeld om op een rustige plek het ringslot te forceren, is er voor een dief dus niet bij. De insteekkabels zijn er op Fietsparadijs.com van meerdere merken en met verschillende formaten, kleuren, lengtes, diktes en andere eigenschappen. Bij de betreffende beschrijving van de insteekkabel leest u ook voor welk merk en model ringslot deze kabel-zonder-slot bestemd is. Ook leest u over het mogelijke ART-certificaat in combinatie met een ART gecertificeerd ringslot.

Zie ook onze insteekkettingen
In plaats van een insteekkabel kunt u ook kiezen voor een sterke insteekketting. Ook insteekkettingen en de bijbehorende plug-ins zijn passend gemaakt voor een of meerdere modellen ringsloten. Lees meer
Filter uw productenSALE AXA Ringslot Solid Plus + insteekkabel RLN Newton 150 ART-2
AXA Ringslot Solid Plus + insteekkabel RLN Newton 150 ART-2
De AXA Solid Plus is een hoogwaardig frameslot met extra brede opening voor bijvoorbeeld ballonbanden. Hier perfect gecombineerd met de AXA insteekkabel RLN Newton 150, voor maximale veiligheid en eenvoudig vastzetten van uw fiets.

€36,95 €26,95

Informatie
AXA Insteekkabel RLD 180 cm
Fietsparadijs.com heeft insteekkabels en insteekkettingen van AXA in diverse lengtes.
AXA Insteekkabel RLN/Newton 150 cm
Fietsparadijs.com heeft insteekkabels van 150cm en 180cm. Deze kabels zijn geschikt voor de AXA Victory, Defender en Solid. De RL Newton is voorzien van framehouder en twee klembeugels.
SALE AXA Insteekkabel RLE 150 cm
AXA Insteekkabel RLE 150 cm
Deze kabel kunt u aanschaffen bij uw Defender of Victory ringslot. Met de insteekkabel kunt u uw fiets ook aan een object (lantaarnpaal, hek etc.) bevestigen.

€25,95 €16,95

Informatie
TRELOCK Insteekkabel ZR-310 180/10 voor frameslot
Deze insteekkabel van Trelock heeft een lengte van 180 centimeter en is gemaakt van staaldraad met een dikte van 10 millimeter. Te gebruiken in combinatie met een ringslot.
TRELOCK Insteekkabel ZR-310 150/10 voor frameslot
Deze insteekkabel van Trelock heeft een lengte van 150 centimeter en is gemaakt van staaldraad met een dikte van 10 millimeter. Te gebruiken in combinatie met een ringslot.
Pagina 1 van 1