Adapter & montage - onderdelen voor fietstas

Uw fietstas of fietsmand handig en stevig bevestigen aan het stuur (zie ook KLICKfix)? Kijk dan hier, bij onze montagematerialen specifiek voor een fietstas of fietsmand. Losse onderdelen bestellen voor het monteren van een tas aan de fiets of e-bike? Alvast preventief een reserveonderdeel aanschaffen? Een kapot montageonderdeel vervangen door een nieuwe? Of een adapter kopen voor op een tweede fiets, zodat de fietstas gemakkelijk regelmatig van tweewieler te switchen is? We hebben bijna al deze producten verzendklaar liggen, op voorraad vanuit ons eigen magazijn. Bovendien hebben we veel kennis in huis, zodat we er ook goed over kunnen informeren.

Veelal is een dergelijk onderdeel inbegrepen bij de aankoop van een fietstas. Maar er zijn genoeg situaties waarin het los bestellen van een adapter of ander bevestigingsonderdeel voor de hand komt te liggen.

Er zijn verschillende redenen om een adapter of montageonderdeel voor een fietstas te bestellen:

 • De adapter is onverhoopt kapot gegaan;
 • De wens of noodzaak van het kopen van een reserve-exemplaar;
 • Uitbreiding van de mogelijkheden; zoals de fietstas plaatsen op een e-bike met display, of de fietstas willen gebruiken in combinatie met een ander type accessoire aan het stuur;
 • De fietstas óók willen gebruiken op een tweede fiets binnen het gezin, waarvoor dan eveneens een adapter nodig is;
 • Wisselen naar een ander bevestigingssysteem; bijvoorbeeld na het kopen van een andere fietstas met ander systeem, terwijl u ook de huidige tas wilt blijven gebruiken.

Kortom, vaak is een accessoire zoals een adapter inbegrepen bij het product. Maar ook dan kan het praktisch zijn om een los onderdeel te bestellen. Bijvoorbeeld als reservemateriaal of als adapter voor frequent gebruik op een tweede fiets.

Advies nodig over een adapter of over het monteren van een fietstas?

Twijfels over bijvoorbeeld welk bevestigingsmateriaal of welke adapter in een specifiek geval benodigd is? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers denken graag en vrijblijvend met u mee!

Voordelen Fietsparadijs.com

 • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
 • Standaard lage prijzen
 • Snelle verzending, uit voorraad
 • Ook afhalen mogelijk
 • Betrouwbare levering, via PostNL
 • Beste productinformatie
 • Uitstekende klantenservice
 • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

KLICKfix Stuurhouder CC-100 + Oversized
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Bij deze adapter zitten 2 standaard stuurklemmen en 2 oversized stuurklemmen. De houder kan permanent blijven zitten.
Racktime Snap-it adapter
Voor elke fietskrat, fietstas of fietsmand die voorbereid is op het slimme Snap-it systeem van Racktime: dit is de adapter die het mogelijk maakt. Hiermee zet u de krat, tas of mand stabiel op de achterdrager. Maar hij is er ook met één klik weer van af!
Bikkel Bikes Bagagedrager MIK HD Zwart
Deze metalen achterdrager MIK HD van Bikkel Bikes is speciaal ontworpen voor het bevestigen van zwaardere fietsaccessoires, zoals een MIK HD kinderzitje voor achterop.
Basil Afstandhouder - wielbeschermer met achterlampmontage
Voor extra veiligheid en stabiliteit: met deze afstandhouder voorkomt u dat uw (mits daarvoor geschikt zijnde) Basil dubbele fietstas tussen de spaken komt. Bovendien: deze wielbeschermer is geschikt voor achterlampmontage (50-80 mm).
Basil MIK SIDE Frame Adapter
De MIK SIDE frame adapter is geschikt voor fietsaccessoires met het MIK SIDE-systeem van Basil. Eenvoudige montage aan de voor- of achterdrager van een fiets.
Racktime Snap-it 2.0-adapter
Het Snap-it-bevestigingssysteem van Racktime is vernieuwd! Met de Snap-it 2.0-adapter bevestigt u een fietstas of -mand stabiel op een Racktime 2.0-achterdrager.
Basil DBS Detachable Bag System
Het handige DBS Detachable Bag System - een plaat voor afneembare bevestiging - van Basil maakt van een dubbele fietstas een afneembare tas.
Cortina AVS Adapter Zwart
Een AVS adapter van Atran Velo voor bevestiging op tas, mand of krat. Met het AVS-systeem klikt u uw fietsaccessoire vervolgens gemakkelijk op uw fiets.
Basil Universele Bagagedrager MIK SIDE Matzwart
Deze aluminium bagagedrager van Basil is speciaal ontworpen voor fietsaccessoires met het MIK- en het MIK SIDE-systeem. De achterdrager is universeel en geschikt voor 26 tot 29 inch-fietsen.
Cortina Atran Velo AVS Premium adapter Zwart
Een AVS-adapter van Atran Velo voor bevestiging op een fietsaccessoire. Met het AVS-systeem klikt u uw fietsaccessoire, zoals een fietsmand, vervolgens gemakkelijk op een AVS-drager.
Basil Handlebar Holder voor KLICKfix platen - zwart
Met deze moderne en functionele handlebar holder bevestigt u op een veilige manier een Basil fietsmand of enkele fietstas met KLICKfix systeem aan uw stuur. Geschikt voor diameters van 22 tot 31,8 millimeter. Ook geschikt voor e-bike displays.
Cortina Atran Velo Adapter Newrack One AVS Zwart
Een AVS-adapter van Atran Velo voor bevestiging op een achterdrager. Met het AVS-systeem klikt u uw fietsaccessoire, zoals een fietsmand, vervolgens gemakkelijk op uw fiets.
Pagina 1 van 4