Adapter & montage - onderdelen voor fietstas

Uw fietstas of fietsmand handig en stevig bevestigen aan het stuur (zie ook KLICKfix)? Kijk dan hier, bij onze montagematerialen specifiek voor een fietstas of fietsmand. Losse onderdelen bestellen voor het monteren van een tas aan de fiets of e-bike? Alvast preventief een reserveonderdeel aanschaffen? Een kapot montageonderdeel vervangen door een nieuwe? Of een adapter kopen voor op een tweede fiets, zodat de fietstas gemakkelijk regelmatig van tweewieler te switchen is? We hebben bijna al deze producten verzendklaar liggen, op voorraad vanuit ons eigen magazijn. Bovendien hebben we veel kennis in huis, zodat we er ook goed over kunnen informeren.

Veelal is een dergelijk onderdeel inbegrepen bij de aankoop van een fietstas. Maar er zijn genoeg situaties waarin het los bestellen van een adapter of ander bevestigingsonderdeel voor de hand komt te liggen.

Er zijn verschillende redenen om een adapter of montageonderdeel voor een fietstas te bestellen:

 • De adapter is onverhoopt kapot gegaan;
 • De wens of noodzaak van het kopen van een reserve-exemplaar;
 • Uitbreiding van de mogelijkheden; zoals de fietstas plaatsen op een e-bike met display, of de fietstas willen gebruiken in combinatie met een ander type accessoire aan het stuur;
 • De fietstas óók willen gebruiken op een tweede fiets binnen het gezin, waarvoor dan eveneens een adapter nodig is;
 • Wisselen naar een ander bevestigingssysteem; bijvoorbeeld na het kopen van een andere fietstas met ander systeem, terwijl u ook de huidige tas wilt blijven gebruiken.

Kortom, vaak is een accessoire zoals een adapter inbegrepen bij het product. Maar ook dan kan het praktisch zijn om een los onderdeel te bestellen. Bijvoorbeeld als reservemateriaal of als adapter voor frequent gebruik op een tweede fiets.

Advies nodig over een adapter of over het monteren van een fietstas?

Twijfels over bijvoorbeeld welk bevestigingsmateriaal of welke adapter in een specifiek geval benodigd is? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers denken graag en vrijblijvend met u mee!

Voordelen Fietsparadijs.com

 • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
 • Standaard lage prijzen
 • Snelle verzending, uit voorraad
 • Ook afhalen mogelijk
 • Betrouwbare levering, via PostNL
 • Beste productinformatie
 • Uitstekende klantenservice
 • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Thule Bevestiging 12 mm Blade Helix Hooks
De PnP 12 mm Blade Helix Hooks is in feite een simpele, kleine adapter van Thule. Bestemd voor het verstelbare bevestigingssysteem van de dubbele fietstas Shield Pannier, wanneer de buis van uw bagagedrager een diameter heeft van 12 millimeter.
Ortlieb O-Strap 14,5/200mm
De O-strap is een verlengstuk voor de Fuel-Pack van Ortlieb of voor het bevestigen van andere kleine materialen, zoals een binnenband of een fietspomp.
Basil Afstandhouder - wielbeschermer met achterlampmontage
Voor extra veiligheid en stabiliteit: met deze afstandhouder voorkomt u dat uw (mits daarvoor geschikt zijnde) Basil dubbele fietstas tussen de spaken komt. Bovendien: deze wielbeschermer is geschikt voor achterlampmontage (50-80 mm).
Willex Adapter voor montagebeugel - 1 1/8 inch
Gebruikt u de montagebeugel van Willex ter beveiliging van uw kostbare Willex fietstas of fietsmand? En is de diameter van de stuurpen van uw fiets 1 1/8 inch? Dan is deze adapter de missing link om de beugel te kunnen bevestigen.
Willex Adapter voor montagebeugel - 1 inch
Gebruikt u de montagebeugel van Willex ter beveiliging van uw kostbare fietstas of fietsmand van dit kwaliteitsmerk? Is de diameter van de stuurpen van uw fiets 1 inch? Dan is deze adapter de missing link om de beugel te kunnen bevestigen.
KLICKfix E-bike display spacers
Met deze twee kleine onderdelen kunt u de afstand vergroten tussen de klemmen van de e-bike display van Yamaha en Giant, zodat het mogelijk wordt om tegelijkertijd de KLICKfix stuuradapter te gebruiken.
New Looxs Bevestigingsplaat Nova Plate Grijs
Deze Nova Plate is onderdeel van de afneembare dubbele fietstas Nova Double. U bevestigt deze plaat op uw bagagedrager, zodat u de tas eenvoudig op de fiets zet en er net zo makkelijk weer vanaf haalt.
New Looxs Bevestigingsplaat Nova Plate Zwart
Deze Nova Plate is onderdeel van de afneembare dubbele fietstas Nova Double. U bevestigt deze plaat op uw bagagedrager, zodat u de tas eenvoudig op de fiets zet en er net zo makkelijk weer vanaf haalt.
Ortlieb Offset Plate 64mm
Zwarte, kunststof adapter voor het direct monteren van de Fuel-Pack, Bottle Cage of andere schroefbare tassen van het merk Ortlieb.
KLICKfix Verlenger voor stuurhouder CC-100 E-bike
Deze Cordo verlenger voor de KLICKfix stuurhouder CC-100 E-bike helpt u de afstand tot het stuur groter te maken. Ideaal bij extreem gebogen sturen of wanneer er meer ruimte voor kabels nodig is.
Basil DBS Detachable Bag System
Het handige DBS Detachable Bag System - een plaat voor afneembare bevestiging - van Basil maakt van een dubbele fietstas een afneembare tas.
Ortlieb Ultimate Six Bottle Cage Mount
Zwarte kunststof adapter voor het bevestigen van de bidonhouder Bottle Cage van het merk Ortlieb aan de buitenkant van een Ultimate Six-stuurtas.
Pagina 1 van 3