Tips voor vervoeren hond, kat, konijn of poes op de fiets

Als webshop met een bewuste keus qua assortiment, brengen we ook graag fietsaccessoires onder de aandacht die aangenaam zijn voor uw dier... en daarmee voor uzelf. Samen is het gezellig en samen wilt u genieten. Comfortabel, veilig en knus. Ook onderweg. Zie daarom deze suggesties voor het veilig en praktisch vervoeren van uw kleinere hond, kat of ander niet al te groot huisdier op de fiets of elektrische fiets.

TIP 1: als eerste denken we direct aan deze kattenmand slash hondenmand slash dierenmand: de Buddy. Hij wordt veel verkocht. Op weg naar dierenarts of pension, maar zeker ook richting... zomaar ergens, zoals het strand, het terras of bos, is de Buddy erg geschikt. Deze mand zit goed aan de fiets of e-bike vast, terwijl je 'm er ook makkelijk weer van af neemt. Om zo dier en mand te voet mee verder mee te nemen, met hulp van de stevige beugel. De Buddy heeft een best aparte kleur, is ook thuis te gebruiken en is er, voor als je wil, met bijpassende draadkoepel. De mand is makkelijk schoon te houden én er horen standaard een riem en comfortabel kussen bij.

Dierenfietsmand

TIP 2: de Pasja hondenfietsmand
De dierenmand Buddy is er voor op de bagagedrager. Er zijn echter ook andere fietsmanden waarin u uw hond op de achterdrager een fijne plaats gunt. De Pasja van Basil bijvoorbeeld. Deze wordt eveneens inclusief een comfortabel kussen geleverd en is er in meerdere maten. Het leuke van deze dierenmand is ook het gebruik van naturel afgelakt riet. Ook deze mand is eenvoudig van de (elektrische) fiets afneembaar. En de mand heeft handige openingen waarmee u uw hond onderweg met een riem veilig vastzet.

TIP 3: dierenfietsmand met KLICKfix
Een goede tip voor als u uw hond lekker wilt meenemen nóg dichter bij uzelf, is de Rixen & Kaul hondenmand met KLICKfix voor aan het stuur. Dit is eveneens een luxe mand, inclusief kussen, en ook deze dierenmand is makkelijk afwasbaar. Er zit zelfs reflectie op én er zitten handvatten aan. Ook hier is er natuurlijk ruimte voor het vastmaken van de hondenriem. Bovendien zit er een oprolbaar wind- en regenscherm aan vast. Zo houdt u het voor uw viervoeter heerlijk droog.

Fietsmand hond

TIP 4: VIH (Very Important Hond / Huisdier) op de fiets
Nog een tip, speciaal voor uw huisdier als VIP op de fiets. En ook natuurlijk weer speciaal voor uzelf als eigenaar. De Cordo Pet Carrier. Deze grijze, kunststof dierenmand is eveneens bedoeld voor aan het stuur. En ook deze heeft een (katoenen) kussen en veiligheidsriem, met veiligheidsrek. De mand is zelfs voorzien van enkele opbergvakjes. Het zijn ideale netjes van nylon voor, bijvoorbeeld, het snel even wegstoppen van de hondenriem.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE KLICKfix Rixen & Kaul Hondenmand/Stuurtas Doggy
KLICKfix Rixen & Kaul Hondenmand/Stuurtas Doggy
Vervoer uw hondje in stijl met deze Rixen & Kaul / KLICKfix hondenmand voor aan het stuur! De luxe mand is afwasbaar, gevoerd met kussen en heeft een wind- en regenscherm. De reflectie en handvatten maken het een zeer complete set.

€99,95 €86,95

Informatie
Basil Hondenfietsmand Pasja 50 cm - MIK
Zoekt u een fietsmand voor uw hond? De hondenfietsmanden 'Pasja' van Basil zijn er in diverse uitvoeringen en maten, zoals deze kwaliteitsmand van 50 cm. Inclusief kussentje en MIK-adapterplaat.
SALE New Looxs Fietsmand Clipper MIK 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper MIK 28L Groen
Fietsmand Clipper MIK is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Bevestiging op de bagagedrager met het MIK-systeem.

€109,95 €74,95

Informatie
Basil Hondenmand Pasja 50 cm - Met Kussen, Klem SENNA
Bent u op zoek naar een fietsmand om uw hond te vervoeren? Kijk dan eens naar onze reeks dierenfietsmanden Pasja van Basil. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten, bijvoorbeeld deze versie van 50 cm met klemsysteem SENNA, inclusief kussen.
SALE Basil Hondenfietsmand Buddy MIK Biscotti Brown - ook voor de kat
Basil Hondenfietsmand Buddy MIK Biscotti Brown - ook voor de kat
Uw kleinere hond voelt zich op zijn gemak in deze Buddy! De hondenfietsmand is gemaakt van sterk kunststof en is voorzien van een veilige riem, een kussentje en stabiele bevestiging met het MIK-systeem.

€134,95 €94,95

Informatie
FastRider Jale Hondenmand Rotan Naturel KLICKfix
Met deze rotan hondenmand van Fastrider neemt u uw hond veilig mee achterop de fiets. De mand wordt bevestigd met het KLICKfix-systeem. Inclusief draadkoepel en een kussentje.
FastRider Pet Carrier Rino Grijs KLICKfix
Vervoer uw hondje of ander dier veilig en vertrouwd met de FastRider Pet Carrier. Eenvoudig met een KLICKfix CC-100 stuurhouder (zonder slot!) aan het stuur te bevestigen. Met kussen, opbergvakjes en veiligheidsriem. Voor dieren tot 7 kg.
SALE New Looxs Fietsmand Clipper 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper 28L Groen
Fietsmand Clipper is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Geschikt voor diverse bevestigingssystemen.

€89,95 €64,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper 28L Antraciet
New Looxs Fietsmand Clipper 28L Antraciet
Fietsmand Clipper is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Geschikt voor diverse bevestigingssystemen.

€89,95 €64,95

Informatie
Basil Hondenfietsmand Buddy - ook voor de kat
Uw kleinere hond voelt zich hierin op zijn gemak. Deze hondenfietsmand is kwaliteitsrijk: dankzij het hygiënische en sterke kunststof, de stevige beugel, de finesse qua uiterlijk, veilige riem, het meegeleverde comfortabele kussen en stabiele bevestiging.
Basil Hondenmand Pasja 45 cm Met Kussen, Klem SENNA
Bent u op zoek naar een fietsmand om uw hond te vervoeren? Kijk dan eens naar onze reeks dierenfietsmanden Pasja van Basil. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten, bijvoorbeeld deze versie van 45 cm met klemsysteem SENNA, inclusief kussen.
New Looxs Clipper Pet Package
Met de Pet Package tovert u fietsmand Clipper van New Looxs om tot een veilige hondenfietsmand. De set bestaat onder meer uit een korf, een riempje en een waterafstotend kussentje.
Pagina 1 van 3